Хо,хо,хо,хоооо,давайте си писъмцата,да зарадваме децата !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Re: Хо,хо,хо,хоооо,давайте си писъмцата,да зарадваме децата !!!

Мнение от Skorpi »

Хо хохо я са сети малко и за безработните кат мен дет са слушкали, ама подаръци -нъц та да поръчаш на ония хамериканците секи от тях да ми прати по едно доларче за коледа :lol: :lol: :lol: Па ас ша запаля шеината и ша изкарам нова година на Хавайските острови с млади хаваики и много пиене в ръка :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Баси мамата,аз също искам нова жена ама временно :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Щях да ви предложа мойта, ама имам опасения да не забравя някога форума на екрана и да седне да се зачете... :D :D :D
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Баси мамата,аз също искам нова жена ама временно :lol: :lol: :lol: :wink:
Бат Любо аз я искам за постоянно :D :D :D
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Хо,хо,хо,хоооо,давайте си писъмцата,да заразваме децата !!!

Мнение от Jechev »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
Jechev написа: Ми, щом Мара ти е под ръка, давай Мара тогава! :drinkers:
Жечев,помощ искаш ли ???
Дъртия да докара некоя Мара, пъ нещо ще мислим да я менЯваме по празниците-малко при мен, малко при теб...ако е Мара Отварачката, тъкмо ще я научиш на некоя руска песен да пей, докато свири на български кавал... :mrgreen:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: Хо,хо,хо,хоооо,давайте си писъмцата,да заразваме децата !!!

Мнение от Митев »

Jechev написа:.......................................... тъкмо ще я научиш на некоя руска песен да пей, докато свири на български кавал... :mrgreen:

Туй с руските песни - мое и го уредим :roll: :roll: ама кат се замисля и кавала може........ :ANAL: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Жечев,тя тая е кинта и петдесет бе брато :roll: Права може да прави свирки :lol: :lol: :lol:

Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Аааа...И аз слушках през годината Дедо Коледа..Питай жената :lol: Ама друга жена не искам....Щото като си знам късмета..Кой знае какво чудо на чудесата ще ми се падне :lol: Нещо по-скромничко искам...Я джипче(ама истинско :wink: ),я лодчица,че и с моторче(не повече от 15-25к.с.)...Па ако може и още нещо,като уипче такова на около 7-8 м само...Ами такива скромни са ми желанията :lol: Обещавам и догодина да слушам...жената :lol:
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Остави малко място в тази шейна и за мен или поне и сложи теглич че ще закачаме нов скутер.
Започвай да се притесняваш как ще го пъхнеш през кумина :D
Дядо Коледа
новобранец
новобранец

Мнение от Дядо Коледа »

Сега,почваме наред че като гледам,много послушни дятета са появиха с мааааалки,желанийца :lol: Така,Рибарина е уреден и теглича е инсталиран.Плувчо също е вкаран в списъка,само трябва да им бутам комините за да ги вкарам всичките тези подаръци,опасявам се да не бутна некоя къща :mrgreen: :roll: :wink: На Кроки и на Вичев,ще им пратя Мара Отварячката да им направи права,нещо без ръце.Кво са 1000-2000лв за по една свирка в исправено положение,набързо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ак нещо не се справи,Митев ще го докарам да и направи суха тренировка,само жена му да не вземе да го скопи ако разбере :wink: Данчо,на теб бате ти Любао не може да ти помогне,тои да не е пезевенк,ще ти докарам аз една постоянна,макар да нямам вяра в жените и тая може да ти окачи стотина чифта рога,по-големи от рогата на всичките ми еленчета,щот е много шавлива :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL: Пачо,твойта си я дръж,те не са балами и искат нещо прясно,иначе и аз мога да им дам Баба Коледа,само дето е мабко спарушена и няма вече мен....сссс :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: А на Делев,щот ма убижда на НКС,ще му сложа под елхъта един вибратор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Я сега да метна едно че то много тичане,много нящо по набавяне на поръчките.Вие да не мислите че е толкова лесно да се краде.Много трудно ми беше,докат открадна Мара Отварячката :shock: :o :lol: :lol: :lol: :lol: Докат го накарам оня да го искара,докат да са усета пак го вкара и чаках докат свършат и да заспят че я откраднах.Хайде сега на здраве да мпием по едно че още крадене ма чака :rolleyes: :rolleyes: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Алоуу,Дядка,Кроки и Вичев са големи късметлийчета бе,може ли група да и направят на Марчето :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL:

Дядо Коледа
новобранец
новобранец

Мнение от Дядо Коледа »

Може,можееее,може и оня Dedy да включите,дет наднича през ключалката :lol: :lol: :lol:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Алоуу,Дядка,Кроки и Вичев са големи късметлийчета бе,може ли група да и направят на Марчето :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL:
Пак се уреди Вичееевв, късметлийче си си и т'ва си е, а дано некоя Дайва поне да стигне до мен! :cry:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Баси мамата,аз също искам нова жена ама временно :lol: :lol: :lol: :wink:

Любак, такава ли? :mrgreen:
Изображение
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

[youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i4h8O-B4gwY&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i4h8O-B4gwY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Научи и някоя песничка за лапето.Да не си каже детето :"Гледай го тоя мурук. Мен от два месеца ме мъчат с червените ботушки пък той научил само ХО ХО ХО
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”