Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Препоръка
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Привет fixxer-е,
имам 4-и нови препоръки:Препоръка№1:Дали можеж да направиш във форума да може да се пусне език,че които нямат отвън на страницата(които са на компютрите и имат програма KAIOWAS да могат да си ползват специялно езикът за този сайт)?Препоръка№2:Дали можеж да направиш нова рубрика Пролетен риболов?Препоръка№3 дали можеж да сложиж във сайта смешни филмчета със риби?Препоръка№4 дали можеж да сложиж игрички като на този сайт:www.kefche.com и да направиш нова игра(подобна)като на този сайт:http://asl-bg.com там влез във игри.И ако,можеж да направиш играта се казва ТетриНет(и,ако може направи така,че като се правят точки да се вдига ранк на потребителя)можеж ли да го направиш?Пиши на темата,а не на i-meila ми.
имам 4-и нови препоръки:Препоръка№1:Дали можеж да направиш във форума да може да се пусне език,че които нямат отвън на страницата(които са на компютрите и имат програма KAIOWAS да могат да си ползват специялно езикът за този сайт)?Препоръка№2:Дали можеж да направиш нова рубрика Пролетен риболов?Препоръка№3 дали можеж да сложиж във сайта смешни филмчета със риби?Препоръка№4 дали можеж да сложиж игрички като на този сайт:www.kefche.com и да направиш нова игра(подобна)като на този сайт:http://asl-bg.com там влез във игри.И ако,можеж да направиш играта се казва ТетриНет(и,ако може направи така,че като се правят точки да се вдига ранк на потребителя)можеж ли да го направиш?Пиши на темата,а не на i-meila ми.
Последно промяна от nikishanoto на Пет Авг 27, 2004 5:22 pm, променено общо 2 пъти.
Да умееш да обичаш,значи да умееш всичко!И не-забравяйте колеги,колежки-рибари,че любовта е магия!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
препоръка
Какво ще кажете за една карта,като тази в сайта Рибар?България е разделена на региони.Кликваш върху даден регион и виждаш всички водоеми,реки ,дори и платените,а като кликнеш върху някой от тях,изскачат подробностите за него.Ех,мечти...Все пак помислете.Всички можем да помогнем.
-
- кандидат преподавател
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: препоръка
Фиксер, мале...eee... к'ва работа те чака ... ама ти си можешlz1igr написа:Какво ще кажете за една карта,като тази в сайта Рибар?България е разделена на региони.Кликваш върху даден регион и виждаш всички водоеми,реки ,дори и платените,а като кликнеш върху някой от тях,изскачат подробностите за него.Ех,мечти...Все пак помислете.Всички можем да помогнем.

p.s. Между другото горният пост (на Edpoder) е СПАМ - модераторите к'о чакате - да да дойдат "наште" ли

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!