Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

ПРЪЧКАТА
Модератор: sapuna
ПРЪЧКАТА
На дълго и широко разнищихме въпроса с макарата но не така според мен седи въпроса с пръчката.По дълга ,по къса,по твърда ...............абе с две думе да уточним коя точно е пръчката коя марка и кои модел.
-
- сериозен играч
"Елит боот" от Никито ако е..благосклонен....а защо ли ???? Ако я няма..."Сапфир боот"...ако и нея я няма....лошо...новите не ме кефят толко...по добре 50лб плътно виброво на ъглистик
ще им направя една демонстрация на живо на някой....с други пръчки и ще видиш как се троши връх ! някой мераклий вече си го трошиха за да проверят правилно ли дудням !!!
а на Емо Криспин цялата на трески...
а завалия толко и се радваше....
същия ден му пожелах да хване 100 килограмов....
и го хвана с пръчка на трески....
за макара...знаеш...и я чакаш...
знаеш ли що някои плюят макарата ми..ще ти кажа...ако имаха шанса да работят с нея щяха да я познават...но не са го имали...нямаше от къде да я вземат...затова и не я познават....това е основната причина....а и не бяха и чували за нея...когато аз работех и искаха да я видят я гледаха като шедьовърче....няма втора с фул контрол..просто да се пукнат ама няма!
а и сега е същото...и с новата е проблем доставката...ти си в списъка над 130 тия записан за нея
па те нека си говорят кво си искат...на воля!
ще им направя една демонстрация на живо на някой....с други пръчки и ще видиш как се троши връх ! някой мераклий вече си го трошиха за да проверят правилно ли дудням !!!
а на Емо Криспин цялата на трески...

същия ден му пожелах да хване 100 килограмов....
и го хвана с пръчка на трески....

за макара...знаеш...и я чакаш...

а и сега е същото...и с новата е проблем доставката...ти си в списъка над 130 тия записан за нея
па те нека си говорят кво си искат...на воля!
Господ може всичко чада мой !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Troli.Обикновенно пръчките за кльонк са дълги до 2.4м освен ако не се лови на буй или плувка.Поради по голямата отдалеченост на плувката е нужно и по голямо рамо за засичане.Това е причината за използването на по-дълги пръчки.Ако пръчката е по мека от това,което казваш няма да можеш да достигнеш сома нито да го повдигнеш-особенно ако си сам.Изморен той провисва и няма стигане-особенно във вятър.Сома може да не е Мерлин ,но е всъщия клас риби.Справка критериите за поставяне на рекорд са влакната и за двете риби-еднакви.Ако зная,че ще ловя само сомове до 30кг. Аз също ще използвам по-меки въдици.За да разбереш какво е чувството от улавянето на голям сом отиди на Кр.Село.Там минава един транвай номер 5.Вземи едно въже и се вържи отзад.Когато трамвая тръгне ще разбереш,защо използваме по-твърди пръчки.
Е не, тука умрех от смехTeleto написа:.За да разбереш какво е чувството от улавянето на голям сом отиди на Кр.Село.Там минава един транвай номер 5.Вземи едно въже и се вържи отзад.Когато трамвая тръгне ще разбереш,защо използваме по-твърди пръчки.

Troli Rapala не се обиждай,просто слушай тези хора ако искаш да научиш нещо за тоя риболов.

колебая се между

Shakespeare-uglystik stand up stik
Shakespeare-uglystik stand up stik
Последно промяна от m_nanchev на Пон Дек 18, 2006 7:04 pm, променено общо 2 пъти.
- milen_bg
- новобранец
- Обратна връзка:
Къде ги видя тия пръчки и има ли ги налични , аз съм виждал на живо моделите
http://www.grauvell.com/eng/catalogo-pr ... as&ID=1174
http://www.grauvell.com/eng/catalogo-pr ... as&ID=1172
Madagascar i Java
изглеждат доста солидно -има ги в наличност на 50 либри
http://www.grauvell.com/eng/catalogo-pr ... as&ID=1174
http://www.grauvell.com/eng/catalogo-pr ... as&ID=1172
Madagascar i Java
изглеждат доста солидно -има ги в наличност на 50 либри