Спинингова макара Шимано-избор?

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
magiosnika---
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Спинингова макара Шимано-избор?

Мнение от magiosnika--- »

Прегледай и моделчето на SPRO - блу арк и по-скъпичкото - ред арк :wink: Лично аз от последното съм много доволен :drinkers:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

magiosnika--- написа:Прегледай и моделчето на SPRO - блу арк и по-скъпичкото - ред арк :wink: Лично аз от последното съм много доволен :drinkers:
Ред арк-а е Рьоби Заубер и не виждам смисъл да се дават за него двеста левчета при положение, че заубера се харчи по 130-160 лв.
vizantieco
фен клуб-скобар

Мнение от vizantieco »

Няма ли поне некои да одговори на въпроса на човека?СПИНИНГОВА МАКАРА ШИМАНО-ИЗБОР?
Штом евтиния клас на шимано не става кое шимано да изберем 8)
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

vizantieco написа:Няма ли поне некои да одговори на въпроса на човека?СПИНИНГОВА МАКАРА ШИМАНО-ИЗБОР?
Штом евтиния клас на шимано не става кое шимано да изберем 8)
На този въпрос е отговаряно многократно. Добрите модели на Шимано се казват Биомастер, Техниум, Страдик, Туинпауър, Аспайър, Файърблъд и Стела. Под тези модели всяко Рьоби е по-добро.
vizantieco
фен клуб-скобар

Мнение от vizantieco »

:smt023
Аватар
POPOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от POPOV »

Ако все пак колегата реши да е задължително някое от показаните от него Шимана, то аз бих му препоръчал NEXAVE, имал съм и съм доста доволен, а и за тия пари с 2 алуминиеви шпули си е доста добре.
Аватар
pi4a94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pi4a94 »

Няма да е Шимано :wink: Просто мислех друго за ниския клас на Шимано.Избрах Риоби Заубер скоро ще го окомплектовам :!:
Благодаря много за помоща ви!
ПОЗДРАВИ
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

Незнам колегите защо са толкова "наострени" срещу показаните Шимана. Аз ловя с един Ексейдж /с двойна дръжка/вече цяла година и съм много доволен от него, не съм имал никакви проблеми.Но ти си решаваш :wink: . Каквото и да вземеш важното е да го ползваш редовно :D
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

горан написа:Незнам колегите защо са толкова "наострени" срещу показаните Шимана. Аз ловя с един Ексейдж /с двойна дръжка/вече цяла година и съм много доволен от него, не съм имал никакви проблеми.Но ти си решаваш :wink: . Каквото и да вземеш важното е да го ползваш редовно :D
Пък аз го имам с еденична дръжка, 2500fa, с малко по-голяма риба скърца,шуми,не навива хубаво,има луфт.Остана ли нещо хубаво. :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

snegk написа:
горан написа:Незнам колегите защо са толкова "наострени" срещу показаните Шимана. Аз ловя с един Ексейдж /с двойна дръжка/вече цяла година и съм много доволен от него, не съм имал никакви проблеми.Но ти си решаваш :wink: . Каквото и да вземеш важното е да го ползваш редовно :D
Пък аз го имам с еденична дръжка, 2500fa, с малко по-голяма риба скърца,шуми,не навива хубаво,има луфт.Остана ли нещо хубаво. :lol: :lol:
Моя и той е размер 2500 но е модел fb и нямам оплаквания ама никакви.Реди перфектно/според мен/ 3.500 кг. бяла риба си я извади като пирон от кисело мляко, без да чуя ни най малко скърцане или друг някакъв паразитен шум.Аванса отпусна когато се наложи при ваденето на споменатата риба, доста често я ползвам по време на дъжд без да има проблем.Да спра да я хваля че да не я урочасам. Между другото имам и доста по висок клас макара на Шимано, но съм доволен и от Ексейджа.
speedo1
новобранец
новобранец

Мнение от speedo1 »

fishingmania написа:Catana -не ! Купих си на 2-рия риболов я наваля дъжда и какво стана бигела не се затваря до края и влакното го реди по отвратителен начин ! Просто не ти я препоръчвам !
моета катана я ползвам от две години и никакъв проблем дали защото си я купих от англия ?? незнам 2500 размер е
kameti
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kameti »

хем искате съвети, хем като някой се изпусне и вземе че го даде, се почва безкрайното ама що сега пък този или онзи нискобюджетен модел, (направен точно с тази цел, да ползваш марката, ама не и качеството, което струва многото пари) го оплювате. Както беше казал някой: Всяка хубава стока струва скъпо, но не всяка скъпа такава е хубава.
И следващият път-няма отговор...
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

За този бюджет-си вземи едно качествено Шимано втора употреба...Биомастер,Пауър Аеро,Симетре...120-130лв и забрави за дискусии.Това е мое мнение.
Изображение
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

Забравих да допълня..втора употреба-японско!!!
Изображение
BEGIMOT
новобранец
новобранец

Мнение от BEGIMOT »

da ti kaja as imam Katana i sam mnogo dovolen a as si xodq na spiningov ribolov 4esto vsqka sedmica :) opredelenp nqma da sajalqva6

Прочети правилата на форума! Писането на латиница не е позволено. Втора забележка няма да има.
sestrata
Заключено

Обратно към “Спинингов риболов”