Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: руская рибалка 2.0
Има ново обновление InstallPack 5 за "Русская Рыбалка Installsoft Edition 2.4(InstallPack 4)"
Има нова база "Онего",открита е база "България" и са оправени много грешки и бъгове според руснаците (аз не съм я пробвал още)
Можете да го дръните от тук

ВНИМАНИЕ! Ако сложите това обновление и ползвате клевалката на Кирян,няма проблем.Но ако ползвате тази на Веча,не може да я отваря.Трябва да дръпнете новата версия на клевалката за обновление 5 от тук

Наслука и весели празници!!
Има нова база "Онего",открита е база "България" и са оправени много грешки и бъгове според руснаците (аз не съм я пробвал още)
Можете да го дръните от тук

ВНИМАНИЕ! Ако сложите това обновление и ползвате клевалката на Кирян,няма проблем.Но ако ползвате тази на Веча,не може да я отваря.Трябва да дръпнете новата версия на клевалката за обновление 5 от тук

Наслука и весели празници!!

-
- новобранец
Спасе жив и здрав да си и честит Никулден на всички

Бай Спас Може ли Една Клевалка Руская Рибалка 2.3.0.0 final защото немога да я намеря никъде ,а по-напред в темата срока да download в file.bg е изтекъл....... 

-
- новобранец
Някой да е печелил турнир за Сиамски шаран

-
- вече хвърля и на тежко
Някой играе ли официалната (платената) версия 2.0.1.30.Много ме интересува,ако някой я играе нека се обади!

Аз, на Константиново. Хванах 2- единият беше под нормата, другия малко над нея/55 мисля/smirnoff91 написа:Някой да е печелил турнир за Сиамски шаран![]()
интересното е , че сега играя турнир "золотоя блесна", и 9-ти път го преигравам, винаги 3-то място

-
- новобранец
Благодаря за отговора 

искам да попитам:защо в раздела -таблица с рекорди пише че има база залатая рибка а в играта не мога да я намеря-2.4 инстал пак5
-
- новобранец
-
- новобранец
Айди де няма ли някой да отговори на момчето преди мене

Таблицата с рекорди използва данни от официалната версия на играта,която няма нищо общо с Русская Рыбалка Installsoft Edition.Винаги си е било така още от предишните версии.База "Золотая рибка " беше само с 2 локации и по тази причина отпадна като самостоятелна база(и двете и локации Золотой берег и Дорогое место са включени в база Элитарная)Сега погледнах в таблицата на рекордите съществуват бази - "Верхняя Тунгуска","Сара","Кола","Селигер","Лопасня" не ги търсете те просто са от играта, за която Бай Спас по нагоре пита( версия 2.0.1.30)
- morriddin
- научил се да хвърля
Кажете какво ще ми трябва за да подкарам играта на по-стара машина!
Визирам последните обновления!
Визирам последните обновления!
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
ще опитам пак,и ще съм много благодарен-защо в раздела -таблица с рекорди пише че има база залатая рибка а в играта не мога да я намеря-2.4 инстал пак5
cecurko написа:ще опитам пак,и ще съм много благодарен-защо в раздела -таблица с рекорди пише че има база залатая рибка а в играта не мога да я намеря-2.4 инстал пак5
cecurko, vovik1985 по-горе ти е отговорил.
Таблицата с рекорди използва данни от официалната версия на играта,която няма нищо общо с Русская Рыбалка Installsoft Edition.Винаги си е било така още от предишните версии.База "Золотая рибка " беше само с 2 локации и по тази причина отпадна като самостоятелна база(и двете и локации Золотой берег и Дорогое место са включени в база Элитарная)Сега погледнах в таблицата на рекордите съществуват бази - "Верхняя Тунгуска","Сара","Кола","Селигер","Лопасня" не ги търсете те просто са от играта, за която Бай Спас по нагоре пита( версия 2.0.1.30)
благодаря много