Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Само хоби ли е за вас риболова?
Модератор: dantho.mihov
Само хоби ли е за вас риболова?
Има теми за представяне на съфорумниците, за срещи и купони, за...какви ли не още въпроси, но няма тема, в която да си кажем: за нас риболова само хоби ли е? Т.е., като отидем на риболов и уловим риба, после участваме ли в чистенето, приготвянето и, най-важното- консумирането
на рибата? И понеже не ги умея тия неща със социологичвските проучвания, предлагам на модовете да направят такова едно; мисля, че за всички ще бъде интересно да видят резултата от него! Аз попълвам и 4-те графи! 

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Само хоби ли е за вас риболова?
За мен най- голямото удоволствие е да я хвана и да я покажа на близки и приятели. Повечето пъти прибирам рибата, без дребната . Не ям риба, с едно две изключения.
Но и да отбележа, че 90% от излетите са ми на платено. А тазм е безмислено да се връща рибата.
Наслука

Последно промяна от felippemassa на Съб Дек 12, 2009 2:49 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз ползвам четирите графи,само гледам по всяка цена да се ослободя от втората графа
кадето успешно играе ролята баща ми

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз определено действам само по първа графа !
Рибта или се пуска обратно , или се подарява , но и при двете положения, останалите 3 графи отпадат !
Рибта или се пуска обратно , или се подарява , но и при двете положения, останалите 3 графи отпадат !
Тожеalcora написа:Аз определено действам само по първа графа !

-
- разбира нещата
Аз попълвам само 1 и 4 графа. Най-обичам да ловя риба и най-мразя да я чистя. А относно консумацията, консумирам само определена риба 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- сериозен играч
За мен риболова е най-много хоби!В другите дейности се включвам,но с неухота. 

Риболова е голямо хоби и страст,без която не мога.Обичам да обикалям нови места и водоеми,да ловя риба в добра компания и да се забавляваме най-вече.Не крия и никога не съм крил,че обичам да консумирам риба и често пъти си взимам ( в рамките на позволеното ).Понякога минавам през всичките графи,хващам я,чистя,приготвям и консумирам,но понякога номер 2 и 3 ми се разминават. 

TICA FAN
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз съм и в четирите графи.В четвърта сме най-задружни
В другите съм сам.

-
- фен клуб-скобар
Аз лично когато хода за риба и зимам и не зимам 50:50 
важното е човек да мисли с главата си и да взима толкова колкото трябва а не да наловиш 5 кила риба да се изгърбиш от чистене да я пържиш 2 часа и да я изхвърлиш после
п.п пожелавам на всички които са изхвърляли риба никога повече да фащат нищо хахаха

важното е човек да мисли с главата си и да взима толкова колкото трябва а не да наловиш 5 кила риба да се изгърбиш от чистене да я пържиш 2 часа и да я изхвърлиш после

п.п пожелавам на всички които са изхвърляли риба никога повече да фащат нищо хахаха

От твоите уста - в Божиите уши!Амин!vizantieco написа:.. пожелавам на всички които са изхвърляли риба никога повече да фащат нещо

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Основно за мен е хобито, но както някои колеги знаят аз ходя за риба по 10 - 15 дни рибата се пуска като се прибира толкова колкото за едно ядене в семеиството да са сигурни, че съм бил на риба, чистенето не ми е силна страна но когато се налага го правя.
-
- и господ не е толокова добър
Коля я, ям я, хвърлям я 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Царя на месаритеsnegk написа:Коля я, ям я, хвърлям я

Macedonia

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На мен пък не ми вярват че съм хванал риба и освен носенето в къщи трябва да покажа и снимка.Сега че понякога нищо не хващам си е друг въпрос то от скоро взе да ми става навик,но като се оправи морето ще видат неверниците.
А пък за снимки си правя всякакви

Имам и по- големи успехи с FOTOSHOP но ще ги запазя в тайна.
А и най обичам зарганче и сафридче на тиганче.
Понякога рибата става и за разменна монета с доста неща се снабдих по зарганено време тази година
Риболовът е СТРАСТ
А пък за снимки си правя всякакви

Имам и по- големи успехи с FOTOSHOP но ще ги запазя в тайна.
А и най обичам зарганче и сафридче на тиганче.
Понякога рибата става и за разменна монета с доста неща се снабдих по зарганено време тази година
Риболовът е СТРАСТ