Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Кои са правилните места
Модератор: sapuna
Кои са правилните места
Кои са правилните места за риболов на яз.Ивайловград

Последно промяна от m_nanchev на Нед Дек 17, 2006 5:56 pm, променено общо 2 пъти.
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Re: Кои са правилните места
90% от язовираmsn написа:Кои са правилните места за риболов на яз.Ивайловград
-
- сериозен играч
пу..пу...боже как му отговорихте на чиляка....абе хора кво ви става а ? всяка риба си има желани участъци...99.9 % съм сигурен че това е питал Милчо...
аре не ме карайте да ви казвам как къде и какво кълве....
брях мама му...оставаше и да е по целия гьол ??????
аре на отворените да ходят да клонкат на стената и да чакат....а като го хванат лично да ме викнат
има си места и места....дашни и ялови
Хлопалане има ли значение ходил ли е или не Милчо на язовира ??? дори и да не е...пита за да знае...а не да го усвиркат...
ша ви Анатемосам...да знаете ей
Милчо това е най големия ни проблем...и моя и на Торбалан и на Емо и на всеки кльонкащ...
къде да иде днес ???????????
е тва е въпроса...затова и те усвиркаха, щото отговор немогат да ти дадат...
аз ще ти кажа...намери си места с дълбочина над 20м....
не че нямаш шанс на по плитко....имаш но е далеч по малък...
защо ли ??????? е тва е въпрос за академията !
и е сега ще ги видиш псевдоакадемиците как ша нарипат да обясняват и да опровергават...само глей саир!
аре не ме карайте да ви казвам как къде и какво кълве....
брях мама му...оставаше и да е по целия гьол ??????
аре на отворените да ходят да клонкат на стената и да чакат....а като го хванат лично да ме викнат

има си места и места....дашни и ялови
Хлопалане има ли значение ходил ли е или не Милчо на язовира ??? дори и да не е...пита за да знае...а не да го усвиркат...
ша ви Анатемосам...да знаете ей

Милчо това е най големия ни проблем...и моя и на Торбалан и на Емо и на всеки кльонкащ...
къде да иде днес ???????????
е тва е въпроса...затова и те усвиркаха, щото отговор немогат да ти дадат...
аз ще ти кажа...намери си места с дълбочина над 20м....
не че нямаш шанс на по плитко....имаш но е далеч по малък...
защо ли ??????? е тва е въпрос за академията !
и е сега ще ги видиш псевдоакадемиците как ша нарипат да обясняват и да опровергават...само глей саир!
Господ може всичко чада мой !
Жоро-викам те.Аз съм хващал на стената 2 сома .Местата са по целия язовир в зависимост от сезона в,който ловиш.Искам да те попитам тактично-колко е дълбоко в широкото пред вилата ти.Мога ли да хвана там сом.Естествено да.И ако искаш да хващаш следвай дребната риба.По точно от това няма.Иначе нямаше да заставате пред заливите,които се намират по целия язовир.Но се гледат и сезоните.А му отговорихме така,защото мислехме,че си го научил.Той не пита от позицията на незнаещ.
Последно промяна от Emo-83 на Пон Дек 18, 2006 1:49 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
напротив...момчето сега се учи...сега почва ! и аз съм ловил там...но не точно пред нея както и ти не си ловил пред нея....тия приказки не на мене...на друг може...и ники гълъбов изкара 91кг...пак там...но не точно
иначе идеята ти да ги наредиш там да кльонкат е супер...подкрепям я !!!
ще са като копърки пред нея...
аууу къв зевзек си

иначе идеята ти да ги наредиш там да кльонкат е супер...подкрепям я !!!
ще са като копърки пред нея...
аууу къв зевзек си

-
- сериозен играч
отче Ми Го Нафърфорий благодаря за подкрепата и разбирането.Не си спомням някъде да съм споменавал че познавам Иваилов град.За сметка ка това познавам други язовири които не са предмет на тази тема.
ПС.
Един от простите начини да се отървеш от навлеци е да им обесниш как сами да си изберат място за риволов.
ПС.
Един от простите начини да се отървеш от навлеци е да им обесниш как сами да си изберат място за риволов.
бате, ще те заведа, да сме живи и здрави Ще ти ги покажа местата - те са навсякъде, прав е Телето, зависи от сезона....
предварително благодаря.
незнам зашо някой хора от съвсем простички въпроси направиха революци като че съм попитал кой знае какво.
Също така незнам защо като попиташ нещто всички решават че утре ще ходиш за пръвпат на риба.
-
- сериозен играч
аааа тва е друго...е там и гълъба извади...в залива в дясно...но това не е пред стената пич....там сом нема...има дънери и засмукващи турбини
цели 3 броя мятащи 900 кубика вода в секунда...а стената се тресе и вибрира като луда... 
там и аз съм вадил Емо...но да се изтипосам пред самата стена...питай ме га ?

и хич не са 30 метрите...ма как и да е

там и аз съм вадил Емо...но да се изтипосам пред самата стена...питай ме га ?

и хич не са 30 метрите...ма как и да е

-
- новобранец
Колега msn, въпроса ми дали си ходил там се изтълкува малко кофти, сори за което. Зададох ти го защото в началото баше пуснал карта на "широкото", а поради тематиката на форума предположих че питаш за места за сом. Не че там съвсем няма сом /особено по в началото на сезона/ но е доста плитко и като цяло язовира е много по интересен в другата си част... От друга страна ако не си ходил е добре да ти обясним местата на които изобщо можеш да слезеш до водата...
Как се избират места за сом? Писано е по темата МНОГО Най-сигурно е да видиш къде кльонкат колегите
Това надявам се, го приемаш малко на майтап... Извън майтапа, пускаш си сонара и пробваш! Ако нямаш сонар, наблюдаваш внимателно брега и релефа и пак пробваш... Старата школа на Ивайловград кльонкат успоредно на брега пред заливите и деренцата - Жоро го е обяснявал и писал многократно! Не се изненадвай ако видиш колеги и в средата... Търси места с умерена дълбочина и пробвай варианти!
Как се избират места за сом? Писано е по темата МНОГО Най-сигурно е да видиш къде кльонкат колегите