Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Търся куче за двора
Модератор: dantho.mihov
-
- фен клуб-скобар
Re: Търся куче за двора
[quote="slivnalia"].Сега имам една бангия, и тя не си знае породата,агресивна е към чуждите хора ,но оставя малката да и бърка даже в устата.
Ей такова куче ти трябва,не е задължително да е породисто.

Ей такова куче ти трябва,не е задължително да е породисто.
-
- ще става разбирач
Турското куче Кангал щи свърши работа,ама истинско,за него казват,че ако нападне дете не е Кангал!
Поздрави!
Поздрави!
-
- ще става разбирач
Колега ! От опита си с кучета зная , че най - подходящи за деца кучета са колитата, ретривърите и нюфаундландите.... Стават като играчки за децата.... Останалото е доза късмет и естествено възпитание. Старата сентенция , че кучетата приличат на стопаните си е вярна , но не на 100%. Има и доза природа за съжаление. Успех!
Христо - наслука на всички
-
- ще става разбирач
Относно Сивас Кангала!!!!!!!! Напълно непредсказуемо куче!!!!!!!! Мощно, вярно , но непредсказуемо......
Христо - наслука на всички
-
- ще става разбирач
Кангала си е много готино куче, даже ще имаш и мини пони за децата 
хем и пазач ще имаш

хем и пазач ще имаш

Големите кучета според мен са беля на главата. Ако не се отглежда по предназначение тези големи породисти кучета биват отглеждани от любители (маниаци) на породата или от комплексирани хора.
Големите кучета освен, че могат да напрявят големи бели (да нападат хора и деца, но не всички породи) имат нужда и от повече грижи и много място, както в колата така и в двора.
Големите кучета освен, че могат да напрявят големи бели (да нападат хора и деца, но не всички породи) имат нужда и от повече грижи и много място, както в колата така и в двора.
-
- научил се да хвърля
Малка е. Имах предвид да храни кучето като е малко, за да свикне с нея.
Любишь медок – люби и холодок.
http://www.englische-springer-spaniels. ... lusiv.html
http://www.springer-spaniel.de/
Мило и игриво куче, много добро с децата, не е голямо(среден ръст), подлежи перфектно на възпитание. Много добър другар. Пази добре, сигнализира винаги.
Недостатък е , че хората нямат страх от него, не изглежда зло. Имах такова, пред последното ми куче, очарован съм от него, просто е гениално, но мойто хапеше непознати когато ме потупат или прегърнат, а и в двора не пускаше никой, а децата му се качваха на главата и го разпъваха на кръст.
Не го препоръчвам само защото съм имал такова, от дете сме имали винаги кучета 5 различни породи, демек имам малко опит.
Забравих да спомена, че не можах да науча мойто да не влиза във водата след захранката и дънните монтажи
, но на плувките го оучих 
http://www.springer-spaniel.de/
Мило и игриво куче, много добро с децата, не е голямо(среден ръст), подлежи перфектно на възпитание. Много добър другар. Пази добре, сигнализира винаги.
Недостатък е , че хората нямат страх от него, не изглежда зло. Имах такова, пред последното ми куче, очарован съм от него, просто е гениално, но мойто хапеше непознати когато ме потупат или прегърнат, а и в двора не пускаше никой, а децата му се качваха на главата и го разпъваха на кръст.
Не го препоръчвам само защото съм имал такова, от дете сме имали винаги кучета 5 различни породи, демек имам малко опит.
Забравих да спомена, че не можах да науча мойто да не влиза във водата след захранката и дънните монтажи

- krokibg
- учете се от него
Вземи си един Кокер Шпаньол да си играе с детето и накараи няколко познати да го тормозят като минават покраи оградата.Така,хем ще лае щом види някои да минава,хем ще си играе с детето защото е като плюшена играчка !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз, немога да повярвам, че немската прави такива неща. Това са толкова умни кучета, че не си го обяснявам. И за мен то е точно кучето което ти трябва. Що непробваш да вземеш пак такова но като е отгледано от малко и двете с детето ти са си свикнали от малки не би трябвала да има проблеми. Моята приятелка има немска, мъжкар а преди това са имали когато тя е била малко женска, и някой ден и аз искам да си взема.

Незнанието не е извинение.
Това куче явно го е отгледал друг човек, вземи си същото, но го отгледай ти 
Моят Ралф ми беше бавачка на бебето, докато не си бях вкъщи, спеше и до леглото и не даваше хлебарка да се приближи
А тя му бъркаше къде ли не - уши, нос, гърло, яздеше го, връзвахме му шейната да тегли..... По-вярно и по-умно куче от НЕГО няма! Седеше пред магазина без да е вързан, не обръщаше на никой внимание и ме чакаше да изляза..........
Ако имах двор, не 1, 3 щях да гледам
Жалко за животинчето, на което търсиш сигурно нов дом, но щом посяга на детето, не е вашето куче! Кучетата се раждат с характери - като хората, не можеш да го промениш, освен ако не си го отгледал от една шепа месо и не си му наложил ТВОИТЕ ЗАКОНИ.
Успех в намирането на домашен любимец, но горещо ти препоръчвам немската овчарка - уравновесени са , умни са, привързани към семейството и най-вече към децата, отлични пазачи!

Моят Ралф ми беше бавачка на бебето, докато не си бях вкъщи, спеше и до леглото и не даваше хлебарка да се приближи

Ако имах двор, не 1, 3 щях да гледам

Жалко за животинчето, на което търсиш сигурно нов дом, но щом посяга на детето, не е вашето куче! Кучетата се раждат с характери - като хората, не можеш да го промениш, освен ако не си го отгледал от една шепа месо и не си му наложил ТВОИТЕ ЗАКОНИ.
Успех в намирането на домашен любимец, но горещо ти препоръчвам немската овчарка - уравновесени са , умни са, привързани към семейството и най-вече към децата, отлични пазачи!
- Виктор71
- ще става разбирач
кучето съм си го гледал аз но не беше детето на къщата и не са се виждали
Бъдете здрави за риболов