Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Какъв е този воблер?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Какъв е този воблер?
Колеги, намирех в къщи този воблер:

Ако някой знае каква марка е и за какво може да ми послужи моля да помогне. Аз като го гледам така какви са му разцветките и колко е малък не мисля, че ще ми е много от полза...
Ако някой знае каква марка е и за какво може да ми послужи моля да помогне. Аз като го гледам така какви са му разцветките и колко е малък не мисля, че ще ми е много от полза...
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Какъв е този воблер?
gmurkacha написа:Грозно пате

формата е точно на грозното пате, но не виждам отличителния надпис на лопатката, освен това не сам виждал така боядисано грозно пате, мисля че е било пребоядисвано срубско трябва да е ииии трябва да лови, размерът е идеален за костур и кефал, воблерчето си е супер. На лопатката няма ли кякакви надписи които фотоапарата да е изпуснал
кьоркефали
Ами няма нищо.. нито по лопатката, нито отдолу... а и така го намерих - няма кутийка или др. опаковка ... а в цветовете ина ли проблем? аз в тях много се съмнявам.
Нямам голям опит, но смятам че кефалите ще му налитат!:)...колегата преди мен ти е казал правилно!
Ум царува,ум робува,Весо риби сънува!:)))
Ами тогава трябва да се изпробва. Аз вчера тъкмо нагласих една пръчка за спининг, така че като ми остане време ( най - вероятно другата неделя) ще изпробвам т. нар. "пате"
Благодаря много за информацията

-
- фен клуб-скобар
Воблера е Ugly Duckling - най-вероятно потъващ, става за клен и костур пък може и за пъстърва.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В този студ няма да имаш много слуга с него според мен. Пробвай с някой тракащ бомбер с бавна проводкаm101 написа:Ами тогава трябва да се изпробва. Аз вчера тъкмо нагласих една пръчка за спининг, така че като ми остане време ( най - вероятно другата неделя) ще изпробвам т. нар. "пате"![]()

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
MИсля че не е грозно пате защото при тях лопатката е с друга форма и има надпис на нея.
липсата на надпис на липатката и разликата в цветовете там кадето тя влиза в тялото ме довеждат до мисълта че лопатката е била счупена (често се случва при патките) и подменена, "люспите" също се различават една от друга от което си правя извода че този воблер е бил доработван, и то качествено.
Остана колегата да го пробва в някоя ваничка и да каже има ли игра
ПС: грозните патета са си класика

кьоркефали
chopara написа:липсата на надпис на липатката и разликата в цветовете там кадето тя влиза в тялото ме довеждат до мисълта че лопатката е била счупена (често се случва при патките) и подменена, "люспите" също се различават една от друга от което си правя извода че този воблер е бил доработван, и то качествено.

някакво корито, ваничка, мифката, локва ако искаш
въобще някакво водно пространство дълбоко не по-малко от 15см и не по късо от 0,5м ще си свърши работа и ако врътка дупето - OK

кьоркефали
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
не мисля че воблера е доработвано пате
и аз имам един такъв купуван втора ръка от форумите който доста прилича на пате но не е
предполагам пък е сръбски но нещо от "съседния гараж"
няма никакви надписи по него лопатката е същата като на патетата само че по дебела и има същата мрежеста шарка
те го те:

п.п. сори за смотаните снимки
и аз имам един такъв купуван втора ръка от форумите който доста прилича на пате но не е
предполагам пък е сръбски но нещо от "съседния гараж"

няма никакви надписи по него лопатката е същата като на патетата само че по дебела и има същата мрежеста шарка
те го те:

п.п. сори за смотаните снимки

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Добре си е твоя... аз с мойте цветове "ще избия рибата" 
.. а не каза хващал ли си нещо с него?

.. а не каза хващал ли си нещо с него?