Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

И аз пострадах.
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: И аз пострадах.
на реката ще си познаеш нещата,наблюдавай внимателно рано или късно ще излезят.Един съвет-застраховките не са скъпа екстра,а необходима и ще спите спокойно.И плащат не се притеснявайте и чупят ръце и глави повярвайте ми.Спа си спокойно и не ми пука,ако имат яки гъзове нека крадът.
- borislav58
- сериозен играч
Много съжалявам! Мен също ми ги обраха от колата.Въдици ,куфар , дори опряха до пожарогасителя и резервната гума.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Не мога да ви разбера...
...защо първо чакате да ви оберат, а после чак да мислите за сигурност - ваша и на нещата ви?
Колко му е да си сложите една евтина аларма - поне от дребни крадци и наркомани да ви варди?

Колко му е да си сложите една евтина аларма - поне от дребни крадци и наркомани да ви варди?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Съжалявам колега,че си пострадал,но тая криза ще доведе до още по-страшни неща.Наркоманите крадат от къщите си,не обвинявайте само тях,а и не забравяйте,че всеки един от нас и има деца,не се знае в коя компания ще попадне.Политиката ни е виновна.Колега,нямам излишни въдици,но мога да ти изпратя някоя плувка,влакна ей такива дребни аксесоари.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- вече хвърля и на тежко
По времето на Тодор Живков си беше много добре , баба ми е казваля че са оставали прозорците отворени като са ходили на село при положение че сме на 1 етаж . Дано нещата се променят в България . Нали все пак сме в ЕС .
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
-
- разбира нещата
Лоша работа...
Колеги гледам доста изгоряха така ,че взимайте мерки на време,за да не виждаме такива неприятни теми.

Колеги гледам доста изгоряха така ,че взимайте мерки на време,за да не виждаме такива неприятни теми.

- indalo
- фен клуб-скобар
Ми кво да кажа. Може и да не са друсачи, но 90 процента мисля че са. Добре все пак, че не састреснали децата. А кви мерки да вземам. Оградата ми е с едни щипове, но са я прескочили. Да зазидам прозорците и да живея като в джандем ли. Неам пари за охрана. Бах мааму. Интересно ми е как са подбирали кво да вчемат. Всичко е наопаки. Макарите са извадени от торбичките в които стоят , като не са взети резервните шпули, 2 кутии с воблери са опразнени и воблерите ги няма, а кутиите са на земята. Другите са взети направо с кутиите. Раничката с готовите такъми, куки, олова влакна, слънчеви очила и др. е грабната. Отделно и куфар, който не използвах, 2 тубуса с плувки и незнам кво друго. От въдиците , добре че тези с които най често ловя/директния и болото/ не са пипнати. Седят си в твърдия калъф Фил Стар. Оставили са ми и един сак, живарник, столче, кеп/ те са в отделен калъв /. Още един калъв със стари телескопчета си седи. общо взето по едрите неща са оставили, добре че все пак са ми оставили туй онуй. Са щял, нещял ще купувам разни нещица. Няма начин. Вече всички въдици ги слагам в едно по малко мазе, без прозорец и го заключвам. Заключвам се и на етажа. абе партизанска работа. Ама да спипам некой, егати бойо го чака. Па и секс моиже да има, да им го..... 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
колеги скоро гледах в метро, продаваха едни алармички малки ,които се монтират на вратата,когато отвориш и тя писне,та се чуе яко,на батериики,много готина,струва някъде 10 лв,аз ще си купя поне 2,

- GODzillata
Ето ви евтини и надеждни джаджи-аларми.

- GODzillata
Днес "само" 3 големи обира в страната, оня ден трезор в центъра на европейската столица София, по-оня ден - пак еди-къде-си...к'во ли ще ни донесе утрешния ден?