Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Когато падне мрак
Модератор: dantho.mihov
- crazybot
- фен клуб-скобар
Re: Когато падне мрак
Вие се смеете ама като ви дойде до главата няма да ви бъде толкова смешно.
Ето и моя случай:
Преди 4-5 години бях с майка ми и баща ми на Черноморец .Прибираме се една вечер към 11 часа и по пътя случайно погледнах към небето .Гледам седът 2 червени точки неподвижно ,по едно време едната тръгва ,малко след това и втората ,вървяха 20-30 секунди след което едната изчезна ,а другата започна да се връща назад ,изведнъж тая дето изчезна се появи за няколко секунди и пак изчезна, другата постепенно изгасна.
Ето и моя случай:
Преди 4-5 години бях с майка ми и баща ми на Черноморец .Прибираме се една вечер към 11 часа и по пътя случайно погледнах към небето .Гледам седът 2 червени точки неподвижно ,по едно време едната тръгва ,малко след това и втората ,вървяха 20-30 секунди след което едната изчезна ,а другата започна да се връща назад ,изведнъж тая дето изчезна се появи за няколко секунди и пак изчезна, другата постепенно изгасна.
-
- сериозен играч
А бе хора какво изтрещяхте всички наведнъж.
Запомнете: Да говориш с Бог е молитва,но Бог да ти говори е шизофрения!
Запомнете: Да говориш с Бог е молитва,но Бог да ти говори е шизофрения!

Чесън , много чесън..........................................в щкембе чорба

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- и господ не е толокова добър
Навеждаме на мисълта за два еднооки върколакаcrazybot написа:Вие се смеете ама като ви дойде до главата няма да ви бъде толкова смешно.
Ето и моя случай:

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
е за тва се смеете ама така е по добре май да не знаите по добре и да не виждате.fider написа:Има проек още от 60-те години който се казва ,,бариера на смеха'' целта е с всички средства (телевизия,филми,шоу....)да се вмени на обществото,че който е видял нещо нетипично е луд и трябва да му се смееш.Затова много хора не желаят да споделят.Интересно е защо ако някой каже,че е видял вчера новата S-класа няма проблем,но ако сподели нещо нетипично .....

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
Аз редовно виждам летящите
....Кат са нафърлям и после си вярвам 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:

- Don4o_62
- учете се от него
Да ви кажа нещо необяснимо за мен.Преди известно време бях охрана на гробищата.То няма какво да се пази чак толкова,освен от вандали.Това се случва почти 1г.откакто бях почнал,значи старо куче
.Та една вечер,беше около полунощ излезнах на поредната обиколка,че циганите крадяха олиото от кандилата.Същия ден имаше 2 погребения, като гробовете бяха почти един до друг.При наближаването на пресните гробове,се чуваше едно леко подрънкване и тропане от време на време.Помислих си че са някви манговци,но и тях ги е страх вечер да обикалят гробовете.Бях на около 20м.от двата пресни гроба,като се спрях и почнах да се ослушвам като уплашен заек.Няколко пъти си чу лек шум пак оттам,като гробовете ги виждах,но освен леко дрънчене,нищо друго не виждах.Забравих да спомена че имаше абсолютно безветрие,в смисъл да не се дрънка някоя вратичка на кандило,но освен тоя лек шум който идваше от пресните гробове,навсякъде беше тихо,тъмно и зловещо.Не съм от плашливите,но тогава наистина се шашнах.Прибрах се в стайчката целия настръхнал и шашардисан,като още тогава си зададох въпроса на кому к-ра търся на тия гробища.След известно време се махнах,но какъв беше тоя шум,така и не разбрах.Някой от вас ще прочетат с насмешка написаното,но който се има за голям юнак, да иде нощно време да се разкарва между гробовете,пък тогава ще говорим.Не че е страшно,но е много подтискащо.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

....то ако има кой да дрънка в гробищата,стаичката нема да те спаси 

-
- разбира нещата
Леле...Don4o_62 написа:Да ви кажа нещо необяснимо за мен.Преди известно време бях охрана на гробищата.То няма какво да се пази чак толкова,освен от вандали.Това се случва почти 1г.откакто бях почнал,значи старо куче.Та една вечер,беше около полунощ излезнах на поредната обиколка,че циганите крадяха олиото от кандилата.Същия ден имаше 2 погребения, като гробовете бяха почти един до друг.При наближаването на пресните гробове,се чуваше едно леко подрънкване и тропане от време на време.Помислих си че са някви манговци,но и тях ги е страх вечер да обикалят гробовете.Бях на около 20м.от двата пресни гроба,като се спрях и почнах да се ослушвам като уплашен заек.Няколко пъти си чу лек шум пак оттам,като гробовете ги виждах,но освен леко дрънчене,нищо друго не виждах.Забравих да спомена че имаше абсолютно безветрие,в смисъл да не се дрънка някоя вратичка на кандило,но освен тоя лек шум който идваше от пресните гробове,навсякъде беше тихо,тъмно и зловещо.Не съм от плашливите,но тогава наистина се шашнах.Прибрах се в стайчката целия настръхнал и шашардисан,като още тогава си зададох въпроса на кому к-ра търся на тия гробища.След известно време се махнах,но какъв беше тоя шум,така и не разбрах.Някой от вас ще прочетат с насмешка написаното,но който се има за голям юнак, да иде нощно време да се разкарва между гробовете,пък тогава ще говорим.Не че е страшно,но е много подтискащо.

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ето ви нещо по добро.Разказ от Пра дядо ми:
Една вечер към 22 тръгва той на работа към мелниците в Бургас.Тръгва от Лазур и пътя му минава покрай старите гробища във вече парка на Славейков.Върви си той и в тъмното среща някакъв човек и човека го пита как се казва,къде отива.Отговаря му дядо ми че се казва Атанас и отива на работа а човека казва :"Аз се казвам Авраам,тази сутрин тръгнах с четерима други ама си забравих часовника и се върнах да го взема."
След минути стигат до входа на гробищата и Авраам казва :"Е аз си пристигнах в къщи и отивам да си лягам."Прескача ниската ограда на гробищата и ляга върху един пресен гроб.Дядо ми паникьосам избягва и си отива на работа.
На сутринтта се прибира и пътя му минава пак от там.Среща гробаря и го пита колко човека са погребали предният ден.Отговора е 5.На въпроса:"А имаше ли някой Авраам"-Гробаря отговаря:"Да ето го там"-и посочва гроба в който е легнал новият приятел на дядо ми.
Дядо ми живя почти до 100 и винаги като го попиташ разказваше тази история без да промени и дума.Има и още няколко, които ще ви разкажа друг път!
Една вечер към 22 тръгва той на работа към мелниците в Бургас.Тръгва от Лазур и пътя му минава покрай старите гробища във вече парка на Славейков.Върви си той и в тъмното среща някакъв човек и човека го пита как се казва,къде отива.Отговаря му дядо ми че се казва Атанас и отива на работа а човека казва :"Аз се казвам Авраам,тази сутрин тръгнах с четерима други ама си забравих часовника и се върнах да го взема."
След минути стигат до входа на гробищата и Авраам казва :"Е аз си пристигнах в къщи и отивам да си лягам."Прескача ниската ограда на гробищата и ляга върху един пресен гроб.Дядо ми паникьосам избягва и си отива на работа.
На сутринтта се прибира и пътя му минава пак от там.Среща гробаря и го пита колко човека са погребали предният ден.Отговора е 5.На въпроса:"А имаше ли някой Авраам"-Гробаря отговаря:"Да ето го там"-и посочва гроба в който е легнал новият приятел на дядо ми.
Дядо ми живя почти до 100 и винаги като го попиташ разказваше тази история без да промени и дума.Има и още няколко, които ще ви разкажа друг път!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ама като ви чета постовете ми се стува че май доста време се задържаме на слънце.
Или пък от алкохола?
Или пък от алкохола?
- nordf
- вече хвърля и на тежко
Колега ,трябвало е да се обадиш на Кмета от там ,той си знае ,ако ти повярва естествено .Don4o_62 написа:... Същия ден имаше 2 погребения, като гробовете бяха почти един до друг.При наближаването на пресните гробове,се чуваше едно леко подрънкване и тропане от време на време.Няколко пъти си чу лек шум пак оттам,като гробовете ги виждах,но освен леко дрънчене,нищо друго не виждах. ...Прибрах се в стайчката целия настръхнал и шашардисан, ...
Имало е случаи на погребани живи хора ,след като се освестят и разберат къде са ,търсят помощ .Звук изпод земята се чува отчетливо в случая ,който описваш /през ноща и пълно безветрие/.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да който се смее си е пълен алък.Don4o_62 написа:Някой от вас ще прочетат с насмешка написаното,но който се има за голям юнак, да иде нощно време да се разкарва между гробовете,пък тогава ще говорим.Не че е страшно,но е много подтискащо.