Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Събота на Струма.
Събота на Струма.
Потеглям в 9 към Железница - сняг-дъж, едно такова никакво време.Срума ме посреща с едно мощно изтърсване в храстите - щото се подхлъзнах в една трева, добре че не бяха някакви трънаци че щях да си остана там.Разпъвам болонезата, бях се заредил с шарен и вердевас - като шарения беше и захранка:). И си викам " е сега ги разбих скобарите" ама нанай си - даже едно кълване нямах. Нещеше нито шарен, нито вердевас, нито троха - по надолу от мен на изтичането под оная розовата кръчма имаше драскачи и бяха извадили по някоя мерна риба (е ги фане сите анадолскио сюргюн).И така откарах до 2, събрах такъма се насочих около Монца - там за час пак нищо и като се загледах нагоре гледам корморанчета - и си викам най много да хвана настинка, ама риба няма да има.Изместих се под Зелендоския мост и тама нищо.Ами класическо капо с много сняг, дъж и не толкова вятър. Снимки няма.Поздрави на всички и следващия път се надявам да има поне една риба:)

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
-
- научил се да хвърля
Re: Събота на Струма.
лол капо лоша раота , Аз еи сея си идвам от риба бях на струма при моста на симитли натрескахме над 20 скобара по късно ще направя тема да видите за кво става въпрос

Лалала
- ninastefanina
- сериозен играч
[quote="RAMIREZ"] - по надолу от мен на изтичането под оная розовата кръчма имаше драскачи и бяха извадили по някоя мерна риба (е ги фане сите анадолскио сюргюн).
Еми и ние бяхме на това място,но срещу розавата кръчма..не че хванахме много,но имаше по-някой скобар
Еми и ние бяхме на това място,но срещу розавата кръчма..не че хванахме много,но имаше по-някой скобар

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- сериозен играч
Поне си ловил като хората брат.Скобора ще ти се отблагодари рано или късно.