Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Когато падне мрак
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Когато падне мрак
Елате на палатка на язовира в наше село!
Точно до гробищата!
От една страна турски,от друга,цигански,а точно над стената български.
Незнам защо са разделени така,но вечер си е страшно да си обикаляш въдиците сновейки между три гробища
Точно до гробищата!
От една страна турски,от друга,цигански,а точно над стената български.
Незнам защо са разделени така,но вечер си е страшно да си обикаляш въдиците сновейки между три гробища
-
- и господ не е толокова добър
Страхувайте се от хората, не от таласъми и други паранормални.Няма по- лошо същество от човека, дори животните нападат само когато е жизненоважно за тях. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- krokibg
- учете се от него
А бе,от как правих серенада през 1982 година на умрелите в гробищата на Бучино,скоро не съм виждал таласъми ама,нямам нищо против да хапнем малко филе от таласъм

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- и господ не е толокова добър
От колко панаира си връщанЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:А бе,от как правих серенада през 1982 година на умрелите в гробищата на Бучино,скоро не съм виждал таласъми ама,нямам нищо против да хапнем малко филе от таласъм![]()
![]()
![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
Малий-й!Бря-я-х -а то,още зимата не е почнала.Момчета,и ник-нейма ми е от отвъдното,ама по повдигнатите до тука теми и въпроси само искам смирено да предположа,че евентуално : 1/Не ви е редовно пийнването,2/Али й в недостатъчност,3/ Жулите предимно ментаци и долни домашнярки
Задържайте се около материализма,в т.ч.и около здравия разум.Човешкото съзнание е лесно ранимо,натрупването на отрицателни усещания и впечатления от ежедневието може внезапно при риболов или друга трудово-развлекателна дейност с малко по-различни атмосферни,климатични,времеви,емоционални и др.параметри да произведе възприемането на паранормално,невероятно,мистично възприятие /пичитление
/.Ма тва изобщо не значи да почваме да се тръшкаме,да повярваме в Баба Яга,Дядо Коледа или Симеон Дянков ,пък ако щете и в Големия адронен к...и глобалното затопляне.Don't worry,be happy мааму стара!
Послеслов : Извъобще няма да спра да одя на риба на язовир Мъглене,където има потопено в язовира наполовина мюсюлманско гробище отпреди десетки години. Мир и любов за всички риболовци

Послеслов : Извъобще няма да спра да одя на риба на язовир Мъглене,където има потопено в язовира наполовина мюсюлманско гробище отпреди десетки години. Мир и любов за всички риболовци

-
- разбира нещата
Ай стига бре !!! Сега па и жив погребан.nordf написа:Колега ,трябвало е да се обадиш на Кмета от там ,той си знае ,ако ти повярва естествено .Don4o_62 написа:... Същия ден имаше 2 погребения, като гробовете бяха почти един до друг.При наближаването на пресните гробове,се чуваше едно леко подрънкване и тропане от време на време.Няколко пъти си чу лек шум пак оттам,като гробовете ги виждах,но освен леко дрънчене,нищо друго не виждах. ...Прибрах се в стайчката целия настръхнал и шашардисан, ...
Имало е случаи на погребани живи хора ,след като се освестят и разберат къде са ,търсят помощ .Звук изпод земята се чува отчетливо в случая ,който описваш /през ноща и пълно безветрие/.

Е тва ми стана любимата тема

- krokibg
- учете се от него
Илийка,нямам спомен,не ги брояsnegk написа:От колко панаира си връщанЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:А бе,от как правих серенада през 1982 година на умрелите в гробищата на Бучино,скоро не съм виждал таласъми ама,нямам нищо против да хапнем малко филе от таласъм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
какъв е бил тоя купон че и на гробище 

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
-
- вече хвърля и на тежко
таааа ся като прочетух тая тема и си направих извод,вече без чесън,кръст,сребърен коршум и светена вода не тръгвам на излет
че кой знае на кви
ще попадна

- nordf
- вече хвърля и на тежко
kaloyan Mladenov написа:Ай стига бре !!! Сега па и жив погребан.nordf написа:Колега ,трябвало е да се обадиш на Кмета от там ,той си знае ,ако ти повярва естествено .Don4o_62 написа:... Същия ден имаше 2 погребения, като гробовете бяха почти един до друг.При наближаването на пресните гробове,се чуваше едно леко подрънкване и тропане от време на време.Няколко пъти си чу лек шум пак оттам,като гробовете ги виждах,но освен леко дрънчене,нищо друго не виждах. ...Прибрах се в стайчката целия настръхнал и шашардисан, ...
Имало е случаи на погребани живи хора ,след като се освестят и разберат къде са ,търсят помощ .Звук изпод земята се чува отчетливо в случая ,който описваш /през ноща и пълно безветрие/.![]()
Е тва ми стана любимата тема

Не се шашкай ,макар че наистина има такива случаи ,най вероятно колегата е чул любовните "песен" и "танц" на таралежите ,които когато бах войник и давах караул ,не един път ми изкарваха акъла и свалях предпазителя в готовност за откриване на огън при евентуално нападение от тъмното

- krokibg
- учете се от него
Пихме и пяхме в гробищата с още един идиот и правихме серенада на умрелите с китараcarp777 написа:какъв е бил тоя купон че и на гробище

Последно промяна от krokibg на Нед Дек 13, 2009 10:38 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Когато падне мрак........митът и легендата са закон,а суеверието наука 

Последно промяна от chanio на Нед Дек 13, 2009 10:43 pm, променено общо 1 път.
- Don4o_62
- учете се от него
Темата се почна как някой браконер или крадец,или някав шантав се е разхождал по пътя(често съм ги срещал),и просто поискал огънче,а тя стана студио Х.Вярно, и съм сигурен, че на много хора се се случвали необясними неща,така че няма нищо нереално в разказите на колегите.А страха който се поражда от дадено нещо,идва от необяснимото и невидимото.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- nordf
- вече хвърля и на тежко
БасиЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Пихме и пяхме в гробищата с още един идиот и правихме серенада на умрелите с китараcarp777 написа:какъв е бил тоя купон че и на гробище![]()
![]()
Сигурно още си спомнят от блоковете до поделението за нощната серенада от гробищата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Вие сте изкарали акъла на близкоживущите ,как няма да си спомнят

Абе,искали са ми огънче ма после са рекли каква свирка ке ми извъртат та да откажа жените...мани-баш педали дето си търсят кютеко.