Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум

За Чревоугодници
Модератор: sapuna
Re: За Чревоугодници
днеска смятам ето така да се накажа
както се казва в една песен
тиха музика и мальк джеймсьн
и свински гьрдички овкусени

тиха музика и мальк джеймсьн

Как ме уцели батко - туй от мойто бреbeis написа:днеска смятам ето така да се накажакакто се казва в една песен
тиха музика и мальк джеймсьни свински гьрдички овкусени
![]()

еми тогава ще пия едно и за тебеМитев написа:Как ме уцели батко - туй от мойто бреbeis написа:днеска смятам ето така да се накажакакто се казва в една песен
тиха музика и мальк джеймсьни свински гьрдички овкусени
![]()
![]()
![]()

Ей тъй скучаейки днес , си викам - що не взема си пръжна едно пресно кебапче

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Тази вечер съм на зарганета и попета благодарение на теб брато!
Наздраве!

Наздраве!
- st_piskov
- ще става разбирач
То таа работа без да се снима просто си губи ефекта!sapuna написа:Тази вечер съм на зарганета и попета благодарение на теб брато!![]()
Наздраве!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Вярно е,ама едното фото мина през пералнята,а за другото нямам батерия! 

Телефона бреsapuna написа:Вярно е,ама едното фото мина през пералнята,а за другото нямам батерия!

та викам тая вечер да врьтна една салатка с едни пикантно мариновани крилца на фурна и да ги прегльтна с малко бензин-98(J/B)и да кажа на всички едно наздраве особено на домакина Митев-приятелю наздраве

- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
пичове мого ви се кефа и на мерака и на манджите и отдавна се каня и аз да блесна с умения ама имам едно питане
задълже ли е на снимката да се види и компа със отворения форум на него че първо ми е малко тесна масичката дето го държа и нема много место за чинии па и ми е в спалнята и жената ше мрънкя че и мирише на манжа и жибри после

задълже ли е на снимката да се види и компа със отворения форум на него че първо ми е малко тесна масичката дето го държа и нема много место за чинии па и ми е в спалнята и жената ше мрънкя че и мирише на манжа и жибри после

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
beis написа:та викам тая вечер да врьтна една салатка с едни пикантно мариновани крилца на фурна и да ги прегльтна с малко бензин-98(J/B)и да кажа на всички едно наздраве особено на домакина Митев-приятелю наздраве![]()
Приятелю - искрено се радвам , че пиеш от моите , а и знаеш как да ги нареждаш

Ни се коси за компа , важно е кво има в чинийкитебаш_майстора написа:пичове мого ви се кефа и на мерака и на манджите и отдавна се каня и аз да блесна с умения ама имам едно питане
задълже ли е на снимката да се види и компа със отворения форум на него че първо ми е малко тесна масичката дето го държа и нема много место за чинии па и ми е в спалнята и жената ше мрънкя че и мирише на манжа и жибри после![]()
![]()
![]()

и днес няма да изневеря на традицията да ви кажа наздраве
обикновенно петьк и сьбота сьм някьде на заведение,бар,дискотека но последно време сьм си само ей така
и хич не мие лошо
само се притеснявам че май лека по лека остарявам и никьде не ми се ходи
и накрая ще остана само с вас и тия мой ирландски приятели
п.п абе да сме живи и здрави другото е божа работа

п.п абе да сме живи и здрави другото е божа работа

Батко ,не се притеснявай
знаеш ле как върви това с JB

За вас криза няма ли бе
. Утре и аз ще се включа с нещо по-така. То се е видяло, че и тая седмица ще пропусна риболова, ами поне "червеното" да тръгне. Само мезето остава да измисля
.

приятелю аз вече забравих какво е риболовrumci написа:За вас криза няма ли беТо се е видяло, че и тая седмица ще пропусна риболова

п.п Митев това е перфекно мезе за