Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Защо нищо не кълве?
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Защо нищо не кълве?
Днес обиколих повечето места където може да се хване някаква риба,обаче всичко на всичко изкарах едно костурче на приливниците на Мандрата.Интересно ми стана че на мостовете м-у Твърдица и Димчево нямаше жив човек е то и риба нямаше.Единствено не се хванах да отида до Новоселци.Но не съжелявам прекарах си добре.Спрях и на Вая там пък голяма скръб.Рибата се е прибрала навътре и не ще та не ще.Нямам барометър да погледна, но май налягането доста е паднало миналият път преди да се развали времето пак така се беше изпокрила рибата.
- Local
- учете се от него
Днес на новоселци 2 бабушки а на дупките до раков дол 10-тина уклея ... спаси ме изкуствения вердевас който имах и светлата подхранка . Тегава работа поне си починах на спокойствие.

Последно промяна от Local на Нед Дек 17, 2006 8:41 pm, променено общо 1 път.
Клавиатура риба не лови!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Незнам какво и стана на рибата но скоро не съм хващал по вече от 10 рибки.Преди месец с по-малко от 5-6 кила не се прибирах.А сега като съм женен жената взе да пита що ходя за риба а нося само червеи и кал.
Дано сега като стане по-хладно да излезе поне червеноперката.
Къде ги хвана тези кефали?Аз отдавна се каня да отида.Преди няколко години хванах един малък кефал около 0.500 кг. и от тогава не съм ходил защото беше голямо дебнене

Къде ги хвана тези кефали?Аз отдавна се каня да отида.Преди няколко години хванах един малък кефал около 0.500 кг. и от тогава не съм ходил защото беше голямо дебнене
- Local
- учете се от него
Коя снимка баце??? Тая от аватара е култова ... а пък и по Коледа е модерна! А ако става въпрос тази от водоема виж ти красотата ... Пръчката - най- високия клас на Tica Winner 8.00m 290gr ... някога държал ли си нещо толкова лекоRibarina написа:А бе Local каква е тая снимка?Взми сложи нещо по-красиво.Или се снимай по от далече.

Поздрави и успех!
Пс: Купете си изкуствен вердевас , ако искате да спасявате капото!
Клавиатура риба не лови!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Абе колега тие изкуствените гадини сами ли ги слагаш на куката или с пинки?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.