Питане за спининг сопа

Модератор: sapuna

Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Питане за спининг сопа

Мнение от katri »

Колега Privilega на Mitchell е много добра спининг въдица. На промоция е защото серита има вече нов дизаин и са сменени номерата . Това е топ серията въдици на Мичел .
Мичела е резервен вариант ,колега - в случай, че не докарате 3м Чери 2.Между другото как вървят работите има ли шанс в скоро време да дойде в БГ 3м модела на Berkley Cherrywood 2 и на каква цена ще е?
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

Поръчал съм го чакам потвърждение дали го имат и ако го имат ще е тук за коледа.
Павка , може и да я има вкаталога , но PURE FISHING имат само тези две серии вкарани в ценовата си листа за Европа.
Питах ги , но казаха че това предлагат за Европейския пазар .
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Поръчал съм го чакам потвърждение дали го имат и ако го имат ще е тук за коледа.
Дано да дойде по-рано, че аз за коледа трябва да съм направил вече своя избор - обещал съм на жената да и подаря нов спининг :lol: :?
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Дилемата е разрешена вече - поради закъсняла доставка на Баркли(пуснах поръчка до Видракс още миналата седмица, но не беше ясно кога точно ще имат доставка) и изчерпване на Привележа на Мичел се наложи да мина на Колмик Мастер Спин 3м,15-45(типична щукарка според мен).
Не ме свърташе да чакам повече :) - пръчката пристига утре при мен, дано съм направил сполучлив избор.Благодаря на всички колеги ,които ми указаха съдействие по темата.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”