Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
Колеги помагайте моят герой стана алкохолик,неиска да лови риба без да му сипя.Какво да направя за да го отуча да пие. 

- morriddin
- научил се да хвърля
Храни го в базата и то - колкото да не умре от глад, че повръща!
След няколко дни ще се оправи!
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
Да ама той неиска да яде,ако не му дам алкохолmorriddin написа:Храни го в базата и то - колкото да не умре от глад, че повръща!

-
- новобранец
Да ама той неиска да яде,ако не му дам алкохол
Той ти каза да го храниш от кафенето не от твойте запаси, ти просто не го разбера, успех
Той ти каза да го храниш от кафенето не от твойте запаси, ти просто не го разбера, успех

Благодаря отивам да го нахраня пиянкатаsmirnoff91 написа:Да ама той неиска да яде,ако не му дам алкохол

- foest
- научил се да хвърля
Аз на една от старите версии го бях напил здраво и го храних с ананас от бара.
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
За да не ви се алкохолизира рибарчето си купете котле и си варете рибена чорба-УХА- става от платики м-у 1 и 2 килограма, поркаш после хапваш чорбица и скалата с алкохола почва да намалява.
-
- новобранец
В Русия на алкохолиците им викат "бичове"
- morriddin
- научил се да хвърля
По-добре щука - не ти скапва кармата, а и не прави пари!rad73 написа:За да не ви се алкохолизира рибарчето си купете котле и си варете рибена чорба-УХА- става от платики м-у 1 и 2 килограма, поркаш после хапваш чорбица и скалата с алкохола почва да намалява.
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
- foest
- научил се да хвърля
А пък още по-добре не пукай като руснак водка или поне не толкова много за да не береш кахъри после 

Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
-
- новобранец
Така начи играя играта от 2 -3 дена и съм 16ти разряд вече но проблема ми е че нямам пари някой ако може да помогне ще съм много благодарен с този RF20 нещо нестава незнам защо. Моля някой ако може да ми помогне с парите да пише. 

-
- новобранец
пари най-добре се правят от турнири (гледаш колко иска за вход към турнир, колкото повече толкова повече е наградата, ако не го спечелиш излизаш и пак влизаш) и така..dragster4o написа:Така начи играя играта от 2 -3 дена и съм 16ти разряд вече но проблема ми е че нямам пари някой ако може да помогне ще съм много благодарен с този RF20 нещо нестава незнам защо. Моля някой ако може да ми помогне с парите да пише.
-
- новобранец
smirnoff91 написа:пари най-добре се правят от турнири (гледаш колко иска за вход към турнир, колкото повече толкова повече е наградата, ако не го спечелиш излизаш и пак влизаш) и така..dragster4o написа:Така начи играя играта от 2 -3 дена и съм 16ти разряд вече но проблема ми е че нямам пари някой ако може да помогне ще съм много благодарен с този RF20 нещо нестава незнам защо. Моля някой ако може да ми помогне с парите да пише.
еми за торнир ми иска пак пари аз имам 300 рубли

-
- новобранец
еми човек изкарай си няколко хиляди, иди спечели турнир и след това ще имаш много пари, малко трябва да се потрудиш (такива трейнери до колкото знам няма за тее версии) успех 

Колега виж на 126 страница колегата РЕО е написал как да изкараш пари макар че ти си голям разряд но това не мисля че ще ти попречи , аз лично следвах това което е написал тои и сега имам доста рубли . Наслука!!
Хвани и пусни !