И аз пострадах.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

калоян митев
новобранец
новобранец

Re: И аз пострадах.

Мнение от калоян митев »

на реката ще си познаеш нещата,наблюдавай внимателно рано или късно ще излезят.Един съвет-застраховките не са скъпа екстра,а необходима и ще спите спокойно.И плащат не се притеснявайте и чупят ръце и глави повярвайте ми.Спа си спокойно и не ми пука,ако имат яки гъзове нека крадът.
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Много съжалявам! Мен също ми ги обраха от колата.Въдици ,куфар , дори опряха до пожарогасителя и резервната гума. :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Не мога да ви разбера... :roll: ...защо първо чакате да ви оберат, а после чак да мислите за сигурност - ваша и на нещата ви?
Колко му е да си сложите една евтина аларма - поне от дребни крадци и наркомани да ви варди?
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Съжалявам колега,че си пострадал,но тая криза ще доведе до още по-страшни неща.Наркоманите крадат от къщите си,не обвинявайте само тях,а и не забравяйте,че всеки един от нас и има деца,не се знае в коя компания ще попадне.Политиката ни е виновна.Колега,нямам излишни въдици,но мога да ти изпратя някоя плувка,влакна ей такива дребни аксесоари.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Bachev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bachev »

По времето на Тодор Живков си беше много добре , баба ми е казваля че са оставали прозорците отворени като са ходили на село при положение че сме на 1 етаж . Дано нещата се променят в България . Нали все пак сме в ЕС .
carp777
учете се от него
учете се от него
Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
Обратна връзка:

Мнение от carp777 »

:axe: :smt068 :smt073 :smt073
C.A.R.P.
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

Лоша работа...
Колеги гледам доста изгоряха така ,че взимайте мерки на време,за да не виждаме такива неприятни теми.
:axe:
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Ми кво да кажа. Може и да не са друсачи, но 90 процента мисля че са. Добре все пак, че не састреснали децата. А кви мерки да вземам. Оградата ми е с едни щипове, но са я прескочили. Да зазидам прозорците и да живея като в джандем ли. Неам пари за охрана. Бах мааму. Интересно ми е как са подбирали кво да вчемат. Всичко е наопаки. Макарите са извадени от торбичките в които стоят , като не са взети резервните шпули, 2 кутии с воблери са опразнени и воблерите ги няма, а кутиите са на земята. Другите са взети направо с кутиите. Раничката с готовите такъми, куки, олова влакна, слънчеви очила и др. е грабната. Отделно и куфар, който не използвах, 2 тубуса с плувки и незнам кво друго. От въдиците , добре че тези с които най често ловя/директния и болото/ не са пипнати. Седят си в твърдия калъф Фил Стар. Оставили са ми и един сак, живарник, столче, кеп/ те са в отделен калъв /. Още един калъв със стари телескопчета си седи. общо взето по едрите неща са оставили, добре че все пак са ми оставили туй онуй. Са щял, нещял ще купувам разни нещица. Няма начин. Вече всички въдици ги слагам в едно по малко мазе, без прозорец и го заключвам. Заключвам се и на етажа. абе партизанска работа. Ама да спипам некой, егати бойо го чака. Па и секс моиже да има, да им го..... :twisted:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

колеги скоро гледах в метро, продаваха едни алармички малки ,които се монтират на вратата,когато отвориш и тя писне,та се чуе яко,на батериики,много готина,струва някъде 10 лв,аз ще си купя поне 2,
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ето ви евтини и надеждни джаджи-аларми.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Днес "само" 3 големи обира в страната, оня ден трезор в центъра на европейската столица София, по-оня ден - пак еди-къде-си...к'во ли ще ни донесе утрешния ден? :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”