Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Само хоби ли е за вас риболова?
Модератор: dantho.mihov
Re: Само хоби ли е за вас риболова?
Всичките графи ги пълня,почти всеки ден се яде риба,хванатата има най-добър вкус,но екофти да се прибират останките ида се мият чинии.Не е точно хоби,а връщане към естественото състояние на човека,изцяло истински емоции 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Хоби ми е,не знам какво ли щях да правя през свободното си време ,ако не ми беше.Най-голямата тръпка ми е в къщи-приготвянето,връзването на такъми,поводи,майсторенето на помощни средства-писал съм не един път в напарави си сам.А самоят риболов ми е релакс,независимо дали кълве или не.А ако и риболова ми е с компания е от това по-хубаво здраве му кажи.Рядко взимам риба за в къщи,ако взема, само я почиствам и давам на децата.То не стига ,че я ловя,чистя ,а пък и да я пържа и да остана гладен накрая,че докато се занимавам с последното чинията все е празна

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- научил се да хвърля
Единствено и само хоби.
Чистене,само на риболовни такъми.

Идеално се вписвам и в четирите графи.Риба ям всякаква. 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Риба консумирам както аз тъй и семейството ми . Поради естеството на риболова който практикувам се налага да чистя рибата на водоема и опаковам в коприва или друго от сорта . Как изглежда "месаренето" при мен ? Ако съм за пъстърва и съм решил че ще се папа то прибирам три броя мерни такива ако успея да хвана толкоз де
Ако съм за щука се прибира един брой както и пак толко ако търся бяла или пък некое случайно соме . Виж ако нацеля читав кустур си правя нормата от 3кг. съвсем целенасочено с цел изконсумирване
Други риби от сладководният ни ареал ( уклейката много я тачим също де
) просто не взимам и тъй .
Инак относно риболова - само и единствено ХОБИ !

Инак относно риболова - само и единствено ХОБИ !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Когато бях малък и служех на границата ми се падна от тотото една медицинска сестра, та тя изхвърли в уличната кофа за смет една мешка шарани, защото били болни. Нямали люспи.....От тогава не давам на жена да чисти риба.
....Мойто е болест.......
..само за риби дрънкам и мисля
...и синкото побърках вече 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Те на синовете им е вродено.Моят ми взе вече китайските ъдици и една машина,а и падна в язовира
А сина ми няма 3 още

А сина ми няма 3 още

-
- кандидат преподавател
Основно ми е хоби-дотолкова,че мога от службата да избягам и да отида на риболов /правил съм го N броя пъти /
Няма значение дали ще хвана и колко- просто край реката или язовира ми се изчистват и главата,и душата.Рибоулова обикновено вземам-особено последните две години,щото го давам на една позната,приятелка на съпругата ми - така ги обработва термично или в марината,че освен че си помага в изхранването на сина-студент,осигурява и отбрани мезета,каквито от магазин не могат да се купят 

- ninastefanina
- сериозен играч
За мен риболовът е хоби(пълен релакс).Никога през живота си не съм чистила риба,защото ме е жал..Рядко взимам,защото брато ми я краде
Но обичам дребни рибки с бира 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Да попитам Херодота ... Вальо,защо пожела да те трием,а само ден след това се регна с това титанично прозвище?
С последната ми тема излезе, че оспорвам истинността на снимката на колегата от форума, макар, че въобще не съм и мислил нещо подбно...а то какво излезе. Дано това повече не се получава. Смятам, че съм си взел поука! Все пак, тук има много добри и приятни хора!sapuna написа:Да попитам Херодота ... Вальо,защо пожела да те трием,а само ден след това се регна с това титанично прозвище?
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Значи не е само хоби ... нещо повече е! 

- YordanDanev
- сериозен играч