Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Когато падне мрак
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Когато падне мрак

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- nordf
- вече хвърля и на тежко
ВНИМАНИЕ!!!
Всичко ,което ще видите е съвсем реално ...
...1,28 ам
Гробища ,някъде в Мексико.
http://www.youtube.com/watch?v=Tn4beRlQmuw

Всичко ,което ще видите е съвсем реално ...
...1,28 ам
Гробища ,някъде в Мексико.
http://www.youtube.com/watch?v=Tn4beRlQmuw

- YordanDanev
- сериозен играч
Това лято съм нощувал там до гробищата във търсене на дебелия, и след третата ракия не ми пукаше от гробищата, но нали там си има Дракон пазител.Ribarina написа:Елате на палатка на язовира в наше село!
Точно до гробищата!
От една страна турски,от друга,цигански,а точно над стената български.
Незнам защо са разделени така,но вечер си е страшно да си обикаляш въдиците сновейки между три гробища

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Хора, таласъми, гробища и тн. са страшни само, ако не си подготвен.
Има правила, които задължително трябва да се спазват, за де се предпазим от тях. Цъкни в гуглето едно търсене "Защита от духове" и чети внимателно.
Аз помня само най-важните и винаги ги спазвам-
1. Винаги носи тоалетна хартия!
2. Не носи много дрехи, че може да не стигнеш до хартията.
3. Ако непознат те помоли за огънче в непрогледния мрак, никога не се навеждай за запалката щото може да те запуши и хартията да иде зян.
Има правила, които задължително трябва да се спазват, за де се предпазим от тях. Цъкни в гуглето едно търсене "Защита от духове" и чети внимателно.
Аз помня само най-важните и винаги ги спазвам-
1. Винаги носи тоалетна хартия!
2. Не носи много дрехи, че може да не стигнеш до хартията.
3. Ако непознат те помоли за огънче в непрогледния мрак, никога не се навеждай за запалката щото може да те запуши и хартията да иде зян.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
Аре бе ,брат не ги оставяй така за другия път , че умирам от нетърпение.Ribarina написа:Ето ви нещо по добро.Разказ от Пра дядо ми:
Една вечер към 22 тръгва той на работа към мелниците в Бургас.Тръгва от Лазур и пътя му минава покрай старите гробища във вече парка на Славейков.Върви си той и в тъмното среща някакъв човек и човека го пита как се казва,къде отива.Отговаря му дядо ми че се казва Атанас и отива на работа а човека казва :"Аз се казвам Авраам,тази сутрин тръгнах с четерима други ама си забравих часовника и се върнах да го взема."
След минути стигат до входа на гробищата и Авраам казва :"Е аз си пристигнах в къщи и отивам да си лягам."Прескача ниската ограда на гробищата и ляга върху един пресен гроб.Дядо ми паникьосам избягва и си отива на работа.
На сутринтта се прибира и пътя му минава пак от там.Среща гробаря и го пита колко човека са погребали предният ден.Отговора е 5.На въпроса:"А имаше ли някой Авраам"-Гробаря отговаря:"Да ето го там"-и посочва гроба в който е легнал новият приятел на дядо ми.
Дядо ми живя почти до 100 и винаги като го попиташ разказваше тази история без да промени и дума.Има и още няколко, които ще ви разкажа друг път!
-
- разбира нещата
-
- научил се да хвърля
Те това е човек да не сподели нещо и право базик след базик такмо щях да ви разкажа и за още една случка но като чета коментарите си викам що пак да се правя на луд аиде наздраве и с берекет по празниците 

няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
-
- ще става разбирач
-
- кандидат преподавател
Давай ,feniks 84,никой не се бъзика с лошо чувство - всичко е майтап да става.Разказвай,щото дълга зима се задава ,пък една стара югославска рок-група "Биело дугме" имаше една много готина песен,в която се пееше: "Хла-а-адна зима,депресивна...Мирише снег...Лоше ми е ...Бално ми е...Що те не-ема!Яви се! "Пък "Акцепт"имат друго легендарно парче - " In the darkness",пък "Джудъс" пеят за " When the night comes dawn" и въобще когат падне мрак,нищо убаво не те чака-или препиване,или страхове и ужасии,или домашен тряскав скендъл ,или самоунищожителен секс до пълно скапване и протриване,а в най-лошия случай гледаш тъпи телевизии и преживяш без спомени за следващото утро.
-
- разбира нещата
Напротив бе колега ,глей ква готина тема стана. Айде разказвай.
-
- ще става разбирач
Хехе браво за интересната тема.
На язовир Елешница до с. Цонево има едно дере между местностите Данка и Бригадирското шосе. Скрито изцяло в гора, дъблоко може би 15-20 метра със стръмни стени, но пък със равно дъно. Ей в това дере един образ си беше сковал колиба и там си живееше. Виждал съм я с очите си. Беше с дълга, спластена коса, вечно мръсен и раздърпан и ходеше постоянно със скръстени на гърдите ръце - като мумия. Не говореше с никой. Известно време се мяркаше из Цонево по някакви негови потайни задачи
но от 10тина години не съм го мяркал. Не знам ко му беше на човека, явно нещо не го слушаше главата, ама ако знайте на колко народ е изкарал акъла на язовира....
Страшна гледка си беше да го видиш на улицата, пък представете си да излезе от гората на брега до вас
Иначе най-странното което съм виждал е НЛО в директния смисъл (неидентифициран летяш обект). Светлина в небето, прекалено ниско и бавно летяща за да е самолет, прекалено безшумна, за да е хеликоптер или самолет. Там където беше няма как да е кола, защото по траекторията му път няма. Аз и още един приятел го видяхме и следвахме известно време, докато се скри зад къщите на края на селото. Не можехме да го следваме повече, защото трябваше да минем километър и нещо за да заобиколим всички къщи, а то до тогава щеше да се изфирясало.
И двамата минаваме за интелигентни хора, ама от тогава до сега не сме намерили логично обяснение
На язовир Елешница до с. Цонево има едно дере между местностите Данка и Бригадирското шосе. Скрито изцяло в гора, дъблоко може би 15-20 метра със стръмни стени, но пък със равно дъно. Ей в това дере един образ си беше сковал колиба и там си живееше. Виждал съм я с очите си. Беше с дълга, спластена коса, вечно мръсен и раздърпан и ходеше постоянно със скръстени на гърдите ръце - като мумия. Не говореше с никой. Известно време се мяркаше из Цонево по някакви негови потайни задачи

Страшна гледка си беше да го видиш на улицата, пък представете си да излезе от гората на брега до вас

Иначе най-странното което съм виждал е НЛО в директния смисъл (неидентифициран летяш обект). Светлина в небето, прекалено ниско и бавно летяща за да е самолет, прекалено безшумна, за да е хеликоптер или самолет. Там където беше няма как да е кола, защото по траекторията му път няма. Аз и още един приятел го видяхме и следвахме известно време, докато се скри зад къщите на края на селото. Не можехме да го следваме повече, защото трябваше да минем километър и нещо за да заобиколим всички къщи, а то до тогава щеше да се изфирясало.
И двамата минаваме за интелигентни хора, ама от тогава до сега не сме намерили логично обяснение

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Лятна ваканция!Може би 85-та или 86-та!Натискаме се по пейките в селския парк,крием се да запалим по някой фас и да поделим половинка ликьор "Хавана клуб".В края на селото сме.В дясно от нас тече реката,а срещу ни - коопераивния блок,в средата на който още си има синур с няколко турски гроба.
Така унесени в ежевечерни занимания прекарвахме лятото и се прибирахме с изгрева/преди бабите ни да натирят овцете/
Една вечер проблясна ярка червена светлина.Ту ярка пътека,ту мъничка точица.Свети свети,та угасне.И най важното-точно от гробището!
Две вечери я наблюдавахме и вече знаехме/бах ергените ни подплътиха/,че златото "играе".За нула време от баби,дядовци и т.н. събрахме нужната информация,необходима ни за начинаещи иманяри-прожектор,кирка,лопата,нож,младо живо пиле и басмян чувал!До жребий за главни действащи лица не се стигна-всички в последния момент си намериха оправдание!
На пангара бяхме аз и Гошо Босото.Цяла следобед дори не ми се и къпеше в реката,а само сметкаи кроях къде да скрием гърнето!
22:00-22:30 Начало на похода!
Тръгваме двамата,а групата от парка ни насочва-светлината от фенера към "светлината".Какво дране беше из къпинака не искам и да си спомням.Знаехме мястото,но "пътеводната" изгряваше при точно определена траектория!Следим я и вървим в права посока.Преди блока/нивата/ пресичаме сухо и обрасло дере и ... няма "играч".Бех мааму,а групата потвърждава че свети!Връщаме се-свети!Беше почнало да ми писва,когато при поредното преминаване през дерето нещо забръмча над главата ми!Вдигнах поглед към далекопровода и ГО видях - оголеният близо до чашата проводник!
Така унесени в ежевечерни занимания прекарвахме лятото и се прибирахме с изгрева/преди бабите ни да натирят овцете/

Една вечер проблясна ярка червена светлина.Ту ярка пътека,ту мъничка точица.Свети свети,та угасне.И най важното-точно от гробището!
Две вечери я наблюдавахме и вече знаехме/бах ергените ни подплътиха/,че златото "играе".За нула време от баби,дядовци и т.н. събрахме нужната информация,необходима ни за начинаещи иманяри-прожектор,кирка,лопата,нож,младо живо пиле и басмян чувал!До жребий за главни действащи лица не се стигна-всички в последния момент си намериха оправдание!

22:00-22:30 Начало на похода!
Тръгваме двамата,а групата от парка ни насочва-светлината от фенера към "светлината".Какво дране беше из къпинака не искам и да си спомням.Знаехме мястото,но "пътеводната" изгряваше при точно определена траектория!Следим я и вървим в права посока.Преди блока/нивата/ пресичаме сухо и обрасло дере и ... няма "играч".Бех мааму,а групата потвърждава че свети!Връщаме се-свети!Беше почнало да ми писва,когато при поредното преминаване през дерето нещо забръмча над главата ми!Вдигнах поглед към далекопровода и ГО видях - оголеният близо до чашата проводник!
-
- и господ не е толокова добър
Абе Сапунче, таман са улисах, то кабели

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Еееее , викам си -секи момент ше изкочи нещо и ,че ги уплаши до смърт пишман иманярите - а то...