КЪДЕ ЗА ЩУКА???

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
a4kana
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: КЪДЕ ЗА ЩУКА???

Мнение от a4kana »

szhristov написа::arrow: 8) Хаха, пиша репорта, ама няма какво да се пише толко :? . Време-хубаво, рибари-тук-там, риба-само във водата :lol: . Нямаше даже и повеждане :roll: . Пробвах на тапа, дъно, изкуствени-където можеше, ама не та не - пълно капо :|. Ходих на една корекция на р. Искър - с. Брегаре. Местенцето е хубаво, но явно не е била гладна рибката там :cry: , а и не чух някой да се похвали, че е хванал тия дни. :roll: започвам да си мисля, че като има резки промени във времето няма смисъл да я търсим рибата :arrow: ама това си е мое мнение. ...нищо де, времето беше меко, излета добър-малко тип туристически стана, но съм доволен :wink: Целта да се забрави градския шум и напрежение е постигната 8).
Следваща дестинация предвиждам една друга корекция на р.Искър, което май ще е другата седмица, ако успея да се измъкна събота от работа-нали е работна :oops: .
Пишете каде може да се ходи за щука сега :?: :idea: Ще се радвам да пообиколя :arrow: стига да си заслужава :?:
...а то като гледам и футболистите тая седмица не им върви :lol:
Лека седмица на всички "хищни" риболовци, ...и пишете "КЪДЕ ЗА ЩУКА???"
:drinkers:
Май май само ти ходиш в тва време из локвите :D събота ще се пробвам и аз ако не вали дъжд поне
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

:D
Последно промяна от Juniur86 на Нед Дек 20, 2009 9:36 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

:prayer: :partyman: :prayer: :prayer: :prayer: :smt023 :smt023 :smt023 :smt024 :partyman: :smt024 :smt023 :smt023 :smt041 :smt038 :smt117
...без думи. Фактите сами говорят.
...и наслука
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

Последно промяна от Juniur86 на Нед Дек 20, 2009 9:37 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

Juniur86 написа:Колега, szhristov,
фактите са си факти ... ама дай некво инфо де да ходиме за щукльовци :) .... На Връждебна къде ... тва платено ли е дето си бил ? Щото аз май ще се преориентирвам към р. Марица за празниците и ще ходя да ги дебна нейде там :) да видим къв ще ми е късмета :)
Привет,
Ако ти се ходи на Враждебна (не е платено :D ) - караш по Ботевградско за излизане от София. Минаваш Искъра и завиваш първата пряка в дясно покрай един гумаджия или какъвто е там - абе има наредени гуми на един знак - няма как до го сбъркаш ако се оглеждаш в дясно :!: (Махала Батареята) и караш. Пътя свършва и се вижда водоема. Има някакви складове от ляво преди да свърши. Ако завиеш преди тях в ляво :arrow: черен път - излизаш от друга страна на гьола. Аз съм ловил предимно от страната на складовете - не знам защо, няма причина, но все там заставам. :idea: Може да го разгледаш предварително на http://maps.google.com/ за да не се объркаш, но е лесно за намиране :wink:
Дай инфо каде на Марица? :arrow: и на мен ми се ходи натам, ама не знам никакви места и ... няма с кой да ходя на това време :? Ако си ловил по този край драсни няколко реда за упътване :roll:
Успех с излета, ако не се зачатим пак.
...и наслука
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

Последно промяна от Juniur86 на Нед Дек 20, 2009 9:38 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

:arrow: Струма преди беше добре, както казваш и Марица е била. Тази година имах два излета на Струма - все едно е друга река. Нищо общо с преди.
... за Марица съм чувал, че рибата била по-дашна от Струма :lol: , а и там се въди и щука повече - лично впечатление :P . И ми се струва, че е доста по-пълноводна от Струма. :) та ако знаеш някое щукарско местенце - прати ЛС с подробности, а може и заедно да мръднем, ако имаш време.
:arrow: ееееееееееееееееееееее, Левскарите били "н-тите" резерви на Лацио - сега ще има едни надувкиииии :lol:
...и наслука
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

Последно промяна от Juniur86 на Нед Дек 20, 2009 9:38 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

:D еее :rolleyes: , дай инфо каде да пробам тая щука на Марица - някое место преди Пловдив или около :wink: пък ще ходим и на Лобош - има едно место дето си ходя редовно там ...за шарко 8) излиза каракуда и костур. но и шаран се вади и то добър :wink:
...имам и друго тайно местенце - едно от малкото останали дето има див шаран :o к'ва борба пада :lol: а иначе малко парче :wink: -ловил ли си такова нещо?
Айде за сега че преинсталирам PC-то :D
...и наслука
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

:D :D :D :D
Последно промяна от Juniur86 на Нед Дек 20, 2009 9:37 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

8) ще чакам да пишеш за щуката :arrow: да направим излет - искам да пробвам един дънен монтаж за щука - :wink: , че много време се застояхме по домовете - рибата ще помисли, че вече сме се отказали да я ловим :lol:
...и наслука
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

:lol: нещо се подпалиха разни фитили.
Ха сега кажете къде да се ходи в това време за щука и има ли смисъл? Мое мнение - да се търси по реките :idea: , а не в затворени водоеми. :arrow: Моля за мнение по въпроса от колегите?
И моля най-накрая някой да каже къде по Марица може да се пробва щуката и дали взима? :wink: ...та да я преследваме :axe: .

P.S. Модераторите - защо не Ви работят всички "Усмивки"??!
...и наслука
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Колегата Juniur86 е свястно момче, разбрахме се и си стиснахме ръцете :wink: .С такива колеги като него лесно се работи :smt023
Изображение
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

:D :D :D :D :D
Пишете КЪДЕ ЗА ЩУКА???
...и наслука
hi88
новобранец
новобранец

Мнение от hi88 »

szhristov написа::D :D :D :D :D
Пишете КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Значи колега,няма и не може да има определени места за щуката в реката.Може и да звуча смешно от позицията на даващ акъл,щото във темата "Капо" имам направо есе за собствените ми валати тази есен за щуки.
Та,аз обиколих всички места на които казваха,че е вадено(говоря за Марица,Стряма,дупките на Р.Конаре около Пловдив)-за 20-на излета имам 3-4 реални удара,при които,обаче не можах да извадя нищо-или стръвта ми липсваше,или беше умъртвена.На 2 пъти закачах щуки на блесна и ми се откачаха буквално до брега.Ако някой ми каже,че това не е чист карък(или "пълна липса на спортно щастие" или както и да го наречем в тоя дух)-няма да му повярвам.Просто улова на щука за мен е чист късмет-който си има късмет я хваща.Разбира се при положение,че правиш всичко останало както го пише в книгите-демек,спазени са всички правила-правилен на избор на място,достатъчно добър такъм и т.н. А за тези фактори е писано достатъчно,просто трябва да се прочете и да се изпробва,останалото е късмет(слука,дето му викат колегите)! :wink: :)
..и пускайте обратно по някоя рибка от време на време..
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”