Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
И на сухо лайно от малайзийска мечка съм чувал ,че много се спуска.
zografa написа:И на сухо лайно от малайзийска мечка съм чувал ,че много се спуска.

- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко
Аз лично миналато година на скарида хванах едно зарганче и то като имаш предвид че на маитап (нямаше какво да правя,бяхме на пикник на морето) реших да похвърлям малко с бомбардата с ем скарида и на 2-3 фърляне бях се заблял нещо и бях спрял да навивам и осещам по едно време че нещо ме дърпа викам си кучешко попче ама се оказа зарганче.И това се случва Юли месец още не беше избил заргана,аз иначе щях да си взема червеи .
-
- новобранец
Да бе той умира последен
, колеги нее лъжа зимата се вземат големи кайши на плувка и за ем белена скарида или филенце гюмюш 

-
- новобранец
така е,и зимата го има но много много рядко,сега е време за попче и калканчеsavi aleksiev написа:Да бе той умира последен, колеги нее лъжа зимата се вземат големи кайши на плувка и за ем белена скарида или филенце гюмюш
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А чичкото Ицо ли се казваше или Живко?pluv4o написа:zografa написа:И на сухо лайно от малайзийска мечка съм чувал ,че много се спуска.![]()
![]()
Смях...но тази година на Ахтопол един чичко си направи сто зарганки на градински червейчета, а ние с морски по около 80.То...че си беше майстор човека...
![]()

Като стана въпрос за градински червеи, та има един Бай Иван от Синеморец, който редовно си дърпа зизита на тях, дори и зимата.
Не пропуска слънчев ден, а тази година е закрил в началото на януари с 4-5 риби.
Не пропуска слънчев ден, а тази година е закрил в началото на януари с 4-5 риби.
Чичкото от Ахтопол сигурно е Ицо,понеже бяхме с Живко за риба (на тайното му място) 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Живко е баща миЧичкото от Ахтопол сигурно е Ицо,понеже бяхме с Живко за риба (на тайното му място)

То един Живко ли е...но му кажи да пробва дали се навъртат големите каиши.Ако ги има....да приготви голяяямото шише с помпичката и идваме с Вальо.Че и без това един приятел ще е в Китен по празниците и може да се заформи нещо...Помпичката е жокераgmurkacha написа:Живко е баща миЧичкото от Ахтопол сигурно е Ицо,понеже бяхме с Живко за риба (на тайното му място)

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Точно този Живко е баща ми.Поздрави на Вальо.Баща ми днес ще ходи и довечера ще има резултат.Бутилката с помпичката е 3 литра на Смирноф.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Инфо днес от Ахтопол.За 3 часа, 2-ма души, 0 бройки.Водата е мътна от изсипалите се дъждове и Велека вкарва много мътилка.Утре пак ще има проби и информация.
-
- новобранец
Леле каква мъка и какво мълчание настана 

Ми мъка,кой ще кисне в тия температури да фаща пневмония,на 6 буна има,кълве безотказно на хартиена стръв.Ама трябва да се внимава с престарелите екземпляри щото първи скачат. 

Чакам да мине тази снежна виелица,да се покаже за малко слънчо и ще я пробвам дали взема( на ч.вино с мезе).