Изтрещях от работа-отивам по Арда на разузнаване!

Модератор: Кърцата

kartal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Изтрещях от работа-отивам по Арда на разузнаване!

Мнение от kartal »

INCUBUS написа:Уважаеми колеги,пушат ми бушоните.То не бяха простотии,изгъзици,натиски,формалности,дребна човешка подлост в служебната дейност и още кво ли не-утре ползвам ден от неизползван летен отпуск и отивам през валежите на разузнаване с бой /як,ако требе с огнестрелно,хладни оръжия-нундажаку,танто-джуцо плюс шакени и тъпа тояга,че и го-джу-ру и кемпо -следи заличавам всякакви :!: :) /по Арда .По таласъмско време впрягам SX-а -4 на "Сузуки"и набримчвам поледените завои на къде Кърджали.Пълно оборудване за кучето време-ще търся всичко,което знам че зимно време продължава да шава в реката - кефал,скобар,уклей,морунаж и "баби".И сам воинът е воин,пък самотният риболовец е като на последна мисия в живота - айде-е-е-е й! :drinkers:
Ако вчера бях видял темата,щях да ти кажа за определени места по реката,където си има доста риба.
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
Аватар
cvetan_zashev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от cvetan_zashev »

:D Успех
Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Каква е тази работа бе, братче -сменяй я, щом така се изтрещява :ANAL:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ходих,даже освен в петък и в неделя,никого не убих,мокрих се до кости и ми замръзна и цифката на костния мозък,но ослободих напрежението. :) След оттичането на потопа пак ще ходя,щото не мога без и това е..Отделно,че само в петъка хванах малко уклеи - в неделята беше кат Армагедон-камъне и дърве вместо риби се кламбичкаха из бушуващата грамадна мътилка- реката :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”