помощ за ибор на сонар

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

svv_90
новобранец
новобранец

помощ за ибор на сонар

Мнение от svv_90 »

Трябва ми сонар за дънния релеф които да си лечи каде са сменя дъното тиня камъни, да показва релефа до 420 лв спрял съм се на Humminbird PiranhaMax 180
http://www.ishop.bg/vmchk/3-Humminbird/ ... nhaMax-180

искам да ми погнете с други предложения за тези пари които да бъдат 2 или 3 лъчеви сонди но да не са 20 градусов за дъно и 60 градусов лъч за риба а всичките лъчи да оглеждат дъното и така да правят по голямо петно
ven1234
новобранец
новобранец

Re: помощ за ибор на сонар

Мнение от ven1234 »

ТАРСИ НА СЬЩАТА ФИРМА НО ПОНЕ ДА Е 5 ТА СЕРИА
svv_90
новобранец
новобранец

Мнение от svv_90 »

ven1234 написа:ТАРСИ НА СЬЩАТА ФИРМА НО ПОНЕ ДА Е 5 ТА СЕРИА
говориш за серията 500 нали за тях забелязах че имат хубава резолюция на екраните но като ъгала на покрити е малък ше ги ползвам на плитки места с по 3- 4 метра дълбочин
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

svv_90 написа:Трябва ми сонар за дънния релеф които да си лечи каде са сменя дъното тиня камъни, да показва релефа...
Ам анджък де, трябва ти по-тесен лъч за дънните структури. При него всичко си лечи.
svv_90
новобранец
новобранец

Мнение от svv_90 »

Ам анджък де, трябва ти по-тесен лъч за дънните структури. При него всичко си лечи.

сонара горе дето съм написал е 3 лъчев с един 20 градъсув 2 броя по 35 градуса и прави обща информация от трите за 90 градуса обхват,
а другите 20 градуса + 60 градуса , то 60 градусови е само за риба, а 20 градусовия на 3 метра дълбочина ми показва 1 метър дъно колко пъте ще обикалям брега че да го вида и каква инфо ще остане в главата ми, та питах дали някои може да ми предложи сонар с дву или три лъчев за до 400 лв на които да не е с големи лъчи пример стандартния 60 и 20 градуса а някои сонар с няколко лъча с малък ъгал които да работят едновременно и да покриват малко по голям терен от дънното
apo
новобранец
новобранец

Мнение от apo »

lowrannce X50DC. Покритие до 120 градуса. Виж и другите предложения на iShop ООД.
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”