Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

помощ за ибор на сонар
Модератори: emo vasilev, Кърцата
помощ за ибор на сонар
Трябва ми сонар за дънния релеф които да си лечи каде са сменя дъното тиня камъни, да показва релефа до 420 лв спрял съм се на Humminbird PiranhaMax 180
http://www.ishop.bg/vmchk/3-Humminbird/ ... nhaMax-180
искам да ми погнете с други предложения за тези пари които да бъдат 2 или 3 лъчеви сонди но да не са 20 градусов за дъно и 60 градусов лъч за риба а всичките лъчи да оглеждат дъното и така да правят по голямо петно
http://www.ishop.bg/vmchk/3-Humminbird/ ... nhaMax-180
искам да ми погнете с други предложения за тези пари които да бъдат 2 или 3 лъчеви сонди но да не са 20 градусов за дъно и 60 градусов лъч за риба а всичките лъчи да оглеждат дъното и така да правят по голямо петно
Re: помощ за ибор на сонар
ТАРСИ НА СЬЩАТА ФИРМА НО ПОНЕ ДА Е 5 ТА СЕРИА
говориш за серията 500 нали за тях забелязах че имат хубава резолюция на екраните но като ъгала на покрити е малък ше ги ползвам на плитки места с по 3- 4 метра дълбочинven1234 написа:ТАРСИ НА СЬЩАТА ФИРМА НО ПОНЕ ДА Е 5 ТА СЕРИА
Ам анджък де, трябва ти по-тесен лъч за дънните структури. При него всичко си лечи.svv_90 написа:Трябва ми сонар за дънния релеф които да си лечи каде са сменя дъното тиня камъни, да показва релефа...
Ам анджък де, трябва ти по-тесен лъч за дънните структури. При него всичко си лечи.
сонара горе дето съм написал е 3 лъчев с един 20 градъсув 2 броя по 35 градуса и прави обща информация от трите за 90 градуса обхват,
а другите 20 градуса + 60 градуса , то 60 градусови е само за риба, а 20 градусовия на 3 метра дълбочина ми показва 1 метър дъно колко пъте ще обикалям брега че да го вида и каква инфо ще остане в главата ми, та питах дали някои може да ми предложи сонар с дву или три лъчев за до 400 лв на които да не е с големи лъчи пример стандартния 60 и 20 градуса а някои сонар с няколко лъча с малък ъгал които да работят едновременно и да покриват малко по голям терен от дънното
сонара горе дето съм написал е 3 лъчев с един 20 градъсув 2 броя по 35 градуса и прави обща информация от трите за 90 градуса обхват,
а другите 20 градуса + 60 градуса , то 60 градусови е само за риба, а 20 градусовия на 3 метра дълбочина ми показва 1 метър дъно колко пъте ще обикалям брега че да го вида и каква инфо ще остане в главата ми, та питах дали някои може да ми предложи сонар с дву или три лъчев за до 400 лв на които да не е с големи лъчи пример стандартния 60 и 20 градуса а някои сонар с няколко лъча с малък ъгал които да работят едновременно и да покриват малко по голям терен от дънното
lowrannce X50DC. Покритие до 120 градуса. Виж и другите предложения на iShop ООД.