ЕХО МОДЕРАТОРИТЕ!!!!!!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
borcata
новобранец
новобранец

ЕХО МОДЕРАТОРИТЕ!!!!!!!!

Мнение от borcata »

Абе писна ми да му гледам глупостите на този. Направете нещо по въпроса!!!!
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Какво да направят, то явно някаква програмка от на някои недоброжелател , явно не от БГ, от компютъра . Всеки нов пост е от различен USER NAME - те трият ма тои/тя по бърз. Всяко негово влизане - различен NICK (явно нова регистрация) - все същия стар пост "Britni туи - онуи ...... " няма краи...
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Имам едно предложение относно тези BULLSHIT тук , може ли да се постави при регистрацията едно квадратче с 4-5 цифри в него , както на MTEL -http://mtel.bg/login.php и ако е програмка с автоматично регистриране всеки ден , то тя няма да може да го разчита и да изпраща same old shit всеки дан - поне така мисля .....
Аватар
borcata
новобранец
новобранец

Мнение от borcata »

Абе не заная то и ти си прав. А тапаци много на тоя свят. Особенно като тоя с Бритни мритни и т.н. дето е някои смотан глупав и си седи само пред компа и ги оправя мадамите само в главата си. :lol:
Явно нищо по-умно не може да измисли!!!
ТЪПАААААААААААААААААААААААААК :evil: :twisted:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Като човек реши да изкаже по остро мнение са първи а СЕГА?
Намерете начин да ги махнете тези глупости,нали само вие имате възможност.
На тези глупаци дето са го направили - :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: ЕХО МОДЕРАТОРИТЕ!!!!!!!!

Мнение от barutchiata © »

borcata написа:Абе писна ми да му гледам глупостите на този. Направете нещо по въпроса!!!!
Кажете ЕХО!!!.От седмица или две се е появил некакъв ТЪПАК който си пуска едно и също където и колкото си иска. Сменя си никовете ама си пише от един и същи IP адрес.Всеки ден трия по около 20 негови поста .Колегите модератори правят същото.Не си мислете ,че стоиме със скръстени ръце и бездействаме.Някой хора от форума ни отварят още работа като цитират тая гадост та и след тях трябва да бършеме.И на всичко някой нови със по 20 поста се опитват да ме учат как да си гледам работата :twisted: ........айде нема нужда.
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Някой хора от форума ни отварят още работа като цитират тая гадост та и след тях трябва да бършеме.
barutchia sorry!
одеве и яз пуснах една тема дет не трябва - виноват! :oops: :oops: :oops:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
borcata
новобранец
новобранец

Мнение от borcata »

АААА barutchiata ЧАКАЙ МАКО, НИКОГО НЕ УЧА КАК ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА. КАКТО ВИЖДАШ И АЗ "ХРАНЯ" ТЪПАКА НЕ ВАС. НО ВИЕ КОЛИТЕ И БЕСИТЕ ПО ФОРУМИТЕ ПЪК СЕГА ПАК НИЕ ВИНОВНИ, ЧЕ СЕ ОПЛАКВАМЕ ОТ НЯКАКЪВ ЗАГУБЕНЯК, КОЙТО ЯВНО СИ НЯМА ДРУГА РАБОТА ОСВЕН ДА ПУСКА НЯКАКВИ ПРОСТОТИИ ПО ФОРУМИТЕ.
АКО НЯКОИ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ СЪМ ГО ЗАСЕГНАЛ SORRY, НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ВАС МОМЧЕТА, ИМАМ ПРОТИВ Л*ТО ДЕТО ГИ ПУСКА ТИЯ НЕЩА!
SORRY ЧЕ СЕ СКАРАХМЕ ТУК МЕСТО ДА СИ ГОВОРИМ ЗА ПО-ПРИЯТНИ НЕЩА НАПРИМЕР РИБОЛОВ :lol:
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Всеки според възможностите си бе хора-модераторите какво са виновни, че некой си прави КВОТ МУ СКИМНЕ :!:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Да се извиня на модераторите :oops: дето го цитирах този гамен,но исках да предпазя колегите,да не си лепнат някои вирус на компютъра. :wink:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Мисля че вече няма да влиза...вчера писах на Фиксо...имате поздрави от него... :lol: :lol: :lol: зает е...бе паднал под масата у една кръчма :lol: :lol: :lol: търсеше си кода за влизане в саита... :lol: :lol: :lol: ма гледам май го е БАНнал оня капут :idea:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Днеска е Игнажден...кой ти пролази през прага в сайта...цяла година ке ти лази по нервите... :lol: 8)
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Ужас.............пак сам подранил :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”