Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЕХО МОДЕРАТОРИТЕ!!!!!!!!
Модератор: dantho.mihov
ЕХО МОДЕРАТОРИТЕ!!!!!!!!
Абе писна ми да му гледам глупостите на този. Направете нещо по въпроса!!!!
- daniel_g
- разбира нещата
Имам едно предложение относно тези BULLSHIT тук , може ли да се постави при регистрацията едно квадратче с 4-5 цифри в него , както на MTEL -http://mtel.bg/login.php и ако е програмка с автоматично регистриране всеки ден , то тя няма да може да го разчита и да изпраща same old shit всеки дан - поне така мисля .....
- barutchiata ©
- Администратор
Re: ЕХО МОДЕРАТОРИТЕ!!!!!!!!
Кажете ЕХО!!!.От седмица или две се е появил некакъв ТЪПАК който си пуска едно и също където и колкото си иска. Сменя си никовете ама си пише от един и същи IP адрес.Всеки ден трия по около 20 негови поста .Колегите модератори правят същото.Не си мислете ,че стоиме със скръстени ръце и бездействаме.Някой хора от форума ни отварят още работа като цитират тая гадост та и след тях трябва да бършеме.И на всичко някой нови със по 20 поста се опитват да ме учат как да си гледам работатаborcata написа:Абе писна ми да му гледам глупостите на този. Направете нещо по въпроса!!!!

- Михалич
- ще става разбирач
barutchia sorry!Някой хора от форума ни отварят още работа като цитират тая гадост та и след тях трябва да бършеме.
одеве и яз пуснах една тема дет не трябва - виноват!

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
АААА barutchiata ЧАКАЙ МАКО, НИКОГО НЕ УЧА КАК ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА. КАКТО ВИЖДАШ И АЗ "ХРАНЯ" ТЪПАКА НЕ ВАС. НО ВИЕ КОЛИТЕ И БЕСИТЕ ПО ФОРУМИТЕ ПЪК СЕГА ПАК НИЕ ВИНОВНИ, ЧЕ СЕ ОПЛАКВАМЕ ОТ НЯКАКЪВ ЗАГУБЕНЯК, КОЙТО ЯВНО СИ НЯМА ДРУГА РАБОТА ОСВЕН ДА ПУСКА НЯКАКВИ ПРОСТОТИИ ПО ФОРУМИТЕ.
АКО НЯКОИ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ СЪМ ГО ЗАСЕГНАЛ SORRY, НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ВАС МОМЧЕТА, ИМАМ ПРОТИВ Л*ТО ДЕТО ГИ ПУСКА ТИЯ НЕЩА!
SORRY ЧЕ СЕ СКАРАХМЕ ТУК МЕСТО ДА СИ ГОВОРИМ ЗА ПО-ПРИЯТНИ НЕЩА НАПРИМЕР РИБОЛОВ
АКО НЯКОИ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ СЪМ ГО ЗАСЕГНАЛ SORRY, НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ВАС МОМЧЕТА, ИМАМ ПРОТИВ Л*ТО ДЕТО ГИ ПУСКА ТИЯ НЕЩА!
SORRY ЧЕ СЕ СКАРАХМЕ ТУК МЕСТО ДА СИ ГОВОРИМ ЗА ПО-ПРИЯТНИ НЕЩА НАПРИМЕР РИБОЛОВ

-
- кандидат преподавател
-
- сериозен играч