Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Елхово
Модератор: sapuna
Re: Елхово
Миналата седмица бях там.Луда работа хора колко изкаш и риба във реката обаче не вземаше(тогава).Мисля да ходя пак в неделя ако някой по прясна информация моля споделете.Аз хванах три морунажа и един скобар
- orion30
- разбира нещата
Градината му казвате в Ямбол, в Елхово се назовава Парка.
Принципно няма значение къде ще отидете, навремето рибата се събираше на пасажи на определени места сега е пръсната навсякъде по малко.

Принципно няма значение къде ще отидете, навремето рибата се събираше на пасажи на определени места сега е пръсната навсякъде по малко.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз чувах скоро, че на Родопа са ги дърпали, ама това е инфо от преди 6-7 дни. Успех и чакаме снимки от успешен риболов 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
пиши какво направи 

-
- учете се от него
Нещо по прясно - информацийка де, че се чудим дали да не прескочим
Благодаря предварително

Благодаря предварително

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- S.Koychev
- разбира нещата
Днеска си говорихме с колеги в рибарския магазин, казаха че изобщо не бутало сега там, дали от времето незнам ама нямало смисъл а и водата е мътна.То и аз смятах да ходя но се отказах ,смятам да посетя Римския мост на Жребчево
дано поне там имам слука 

Ribarche
- orion30
- разбира нещата
По "Нова Година" на Малко Шарково един "стръжок" само хванах.

-
- ще става разбирач
Вчера двама приятели били под Родопа от страната на Родопа , където свършва оградата , за цял ден двамата с по две риби .Нивото се било качило малко , иначе имало доста хора .Това е градски от мен , а ти ако имаш някакво инфо за Обручище драсни - след този студ дали не е влязла в канала вече ?
-
- кандидат преподавател
Спрете да се подпитвате в темата за каквото ви хрумнеstanilov написа: , а ти ако имаш някакво инфо за Обручище драсни - след този студ дали не е влязла в канала вече ?

Малко по горе съм споменал че темата е за ЕЛХОВО

При още един такъв пост,колкото и да ми е неприятно започвам да трия

От 22 януари никой не е писал по темата , а ми казаха , че на елховския парк рибарите били рамо до рамо...
Явно обаче форумисти не са ходили... 

Онзи ден бяхме там , панаирът е невероятен , вадят се промишлени количества алаи , по някой распер и кефал , всички риби са с доста прилични размери като има и над кило , чували се пълнят с риба в буквален смисъл ... Методът е известен - червена тройка , мъниста , калифорнийски червей .... и яко търмък ... ТОва е колегаsalmo написа:От 22 януари никой не е писал по темата , а ми казаха , че на елховския парк рибарите били рамо до рамо...Явно обаче форумисти не са ходили...

Туй риболова не е за мен