Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Видинска община :)))
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Видинска община :)))
Тъщата ми подари нещо,което непознати са и подарили,но нея я е срам да го носи.

...не познавам Петя,ама ако е като общината...

Re: Видинска община :)))
По добре да е Общинатаstich написа:

-
- разбира нещата

Това го видях преди месец , ми така е Гербовия ни кмет е пълен идиот ,абе една дупка не запълни тоя бре еееееее!!
А Петя доколкото знам е ПР мениджър на ГЕРБ и любовница на Видов, ама слухове ,незнам колко може да им се вярва.
kaloyan Mladenov написа:![]()
![]()
![]()
Това го видях преди месец , ми така е Гербовия ни кмет е пълен идиот ,абе една дупка не запълни тоя бре еееееее!!
Да споменаваме ли боклука

-
- кандидат преподавател
Неква тъпа простотия с взлом - едва ли има общо с дейността на общината всъщност,изпразване на заболял зачатък на мозъче някакво.
-
- разбира нещата
Има общо с дейноста и по-точно с бездействието на общината.INCUBUS написа:Неква тъпа простотия с взлом - едва ли има общо с дейността на общината всъщност,изпразване на заболял зачатък на мозъче някакво.
-
- вече хвърля и на тежко
Бисер след бисер.INCUBUS написа:Неква тъпа простотия с взлом - едва ли има общо с дейността на общината всъщност,изпразване на заболял зачатък на мозъче някакво.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Колега nervaa, ти няма ли най-накрая да се приобщиш към нас, а? 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
nervaa,дейността на общината ви зависи от такива като тебе-според това какви тъпондери са избрани за общински съветници,пък има и една подробност - колко да действа и как,до голяма степен зависи от конкретния общински бюджет -нема ли достатъчно пари,нема и действия.Но това не може да бъде повод да се обижда местното самоуправление по такъв дебелашки начин - с тениски или гащи,аман от местен балканизъм в действие,ич не е европейско,а точно ти и аз/ преживяващи в покрайнините/трябва да си уважаваме общинските самоуправления,мааому стара 

-
- разбира нещата
Много ще съм радостен ако Ти колега имаш повод да уважаваш местното си управление.За съжаление ние няма с какво да го уважаваме , градът ни просто е замръзнал, не от зимното време а от това ,че тук нищо не се случва ама НИЩО.А колкото до това ,че ние сме избирателите , мисля ,че много добре знаеш за явлението "купуване на гласове".При нас цигани се намират ,не е като да немаINCUBUS написа:nervaa,дейността на общината ви зависи от такива като тебе-според това какви тъпондери са избрани за общински съветници,пък има и една подробност - колко да действа и как,до голяма степен зависи от конкретния общински бюджет -нема ли достатъчно пари,нема и действия.Но това не може да бъде повод да се обижда местното самоуправление по такъв дебелашки начин - с тениски или гащи,аман от местен балканизъм в действие,ич не е европейско,а точно ти и аз/ преживяващи в покрайнините/трябва да си уважаваме общинските самоуправления,мааому стара

-
- вече хвърля и на тежко
Колега INCUBUS и аз като теб много си обичам града но все не успяваме да случиме на кмет.Явно в нашия краи се навъдиха много КОМПИРИ а и населението ни едно такова ,назадничаво та...Монтанския кмет се беше изказал че ще вдигне паметник на предишният ни,че тои от всеки инвеститор които идваше в града искаше рушвет и те отиваха в Монтана.Та ние си знаеме и сегашния кмет деINCUBUS написа:nervaa,дейността на общината ви зависи от такива като тебе-според това какви тъпондери са избрани за общински съветници,пък има и една подробност - колко да действа и как,до голяма степен зависи от конкретния общински бюджет -нема ли достатъчно пари,нема и действия.Но това не може да бъде повод да се обижда местното самоуправление по такъв дебелашки начин - с тениски или гащи,аман от местен балканизъм в действие,ич не е европейско,а точно ти и аз/ преживяващи в покрайнините/трябва да си уважаваме общинските самоуправления,мааому стара

-
- кандидат преподавател
Виж сега - и нашта кметица/стара комсомолска мома
/ вече е къде 100-те кила ,пие и плюска за чужда сметка кат за последно вече втори мандат и никой не й знае в колко фирми из страната има участие,и в Общинския съвет има достатъчно мръсници-в смисъл на непочтени,алчни и тъпи копелета от всички основни партиийни цветове -ама местното самоуправление е голяма работа и трябва поне малко да се уважава.Достатъчно ни го вкарва нещастната ни държава,та си мисля че поне местната власт по-малко да ни ...Щото всичките са ми на секретен отчет.Копелета ниедни,забавям,ама не забравям!Жална им майка,щото като не успея да им навредя служебно / имам големи такива ох-фициални възможности /,нямам никакви задръжки индивидуално и персонално да им стъжня живота даже и с не много законни средства.Ако ша са борим,има си ефективни начини,ама нека да е без пошли надписи по некви си тениски 

INCUBUS, kaloyan Mladenov и nervaa се опитаха доста успешно в няколко поста да ти обяснят ситуацията тук. Напълно съм съгласен с тях. И за огромно съжаление на много видински граждани словосъчетанието "дейността на общината ви зависи от такива като тебе" е абсолютна подигравка.
"конкретния общински бюджет -нема ли достатъчно пари,нема и действия" - за действия пари може и да нема, ама за Петя има. Така че, недей, моля те. А за тениските: "Неква тъпа простотия с взлом - едва ли има общо с дейността на общината" - вервай им, 'ного общо има.
Относно "изпразване на заболял зачатък на мозъче някакво" - тук вече си прав. Изпразване е имало... и продължава още... даже със страшна сила. Не знам какво й е на Петя мозъчето, но определението "някакво" поне не е грешно.
"конкретния общински бюджет -нема ли достатъчно пари,нема и действия" - за действия пари може и да нема, ама за Петя има. Така че, недей, моля те. А за тениските: "Неква тъпа простотия с взлом - едва ли има общо с дейността на общината" - вервай им, 'ного общо има.
Относно "изпразване на заболял зачатък на мозъче някакво" - тук вече си прав. Изпразване е имало... и продължава още... даже със страшна сила. Не знам какво й е на Петя мозъчето, но определението "някакво" поне не е грешно.
А...? К'во...? Да, бе, да, бе! Знам, знам...