Риболов с щека - какво е необходимо.

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Публикувай отговор
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Re: риболов с щека-какво е необходимо.

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

venci72 написа::D графитна вакса за карбон,абе че зимам на сенсас ,но мислим и това да върши работа ,снадките са като нови като чели не е ловено с нея,явно има значение
Ваксата си е супер,не само за колена на щеки,аз мажа на всички въдици зглобките с нея,даже на 7-8 риболова мажа и цяата въдица с нея,оставям я 5-10 минути и след това я бърша с памучен парцал,бъдицата става като нова :D
Изображение
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

butnik написа:
НИКИ ДОНЧЕВ написа:
venci72 написа::D графитна вакса за карбон,абе че зимам на сенсас ,но мислим и това да върши работа ,снадките са като нови като чели не е ловено с нея,явно има значение
Ваксата си е супер,не само за колена на щеки,аз мажа на всички въдици зглобките с нея,даже на 7-8 риболова мажа и цяата въдица с нея,оставям я 5-10 минути и след това я бърша с памучен парцал,бъдицата става като нова :D
Стига бе Ники!Трябва да се оставят следи по нея-от захранки,люспи,слуз,как ще разбереш ,миналия път какво си ловил. :D
Хубаво, че не е като при мен, като е изчистя си сменя цвета и имам захранка за половин риболов. :lol:
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

аз пък да попитам когато хванеш шаран и тои тръгне към теб,към брега, какво се прави,как тогава ислиза ластика,как се държи шеката, :roll:
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
lastika
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от lastika »

Ице на последния риболов ми тръгна точно така към мен,но наистина в последния етап.Добре,че Кузмич го чакаше с кепа :D
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

такъв карбон-графитен спрей има Мавър и струва 11 лв. имат и спрей специално за коленни пръчки за защита на зглобките
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
milo.bg
новобранец
новобранец

Мнение от milo.bg »

butnik написа:Само на Сенсас струва,пробвал съм какво ли не,и пак си поръчах от него.
Бутник , стига глупости МАВЪР си е много добре.
Не този маркер Ванко , другия.
Аватар
lastika
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от lastika »

milo.bg написа:
butnik написа:Само на Сенсас струва,пробвал съм какво ли не,и пак си поръчах от него.
Бутник , стига глупости МАВЪР си е много добре.
Не защитавам никой но и аз подкрепям бутника.Днес в магазин риболовна мания ми обясниха защо е по добър сенсаса и защо да не взимам мавъра.А попитах за мавъра защото малко по нагоре в темата някой беше писал за него.

п.п Колега не бъди толкова краен и да казваш че някой говори глупости-Обоснови отговора си за да разберем аджеба що.....
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
milo.bg
новобранец
новобранец

Мнение от milo.bg »

От икономическа гледна точка , сенса са по 25 лв а мавър по 10 лв ами сенса в никакъв случай не е 2 пъти по добър от мавър ,както е с цената. От практическа гледна точка , но разгледана след икономическата, за 25 лв копувая 2 мавър , пръскаш по-дълго и пиеш 3 ракии в кръчмата ,практиката е в това че пиенето на ракия успокоява нервите и хваща по големи риби- следователно копуваш си мавър и хващаш по-големи риби и се пребираш щастлив :D
Аватар
lastika
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от lastika »

С един спрей се изкарвало поне 2години,но всичко зависи колко и какво пръскаш.Така че ти си дал примерно-1000лв за щека и се циганим за 24лв.Ама всеки си решава сам :D .Аз знам какво ще взема. :wink:
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
milo.bg
новобранец
новобранец

Мнение от milo.bg »

Радвам се че си взел решение "КОЙ ДА Е?". Много си прав всеки решава какво да си копува. А сега чакам отговор защо избра сенса и с какви позотови го оичиха в магазина в който си ходил?
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

butnik написа:взимай си Мавър,то и колегата къде го предлага е ловил с щека и знае..
бутник пак почваш .... !!! нито имам щека нито съм ползвал спрея посто казвам каде каво има и не всеки може да е баровец като тебе то затова има различни марки с различни цени по джоба на всеки кой какъвто може да си позволи такъв си купува
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

аз па на мавер нищо не копувам ,идат ми нещата като боклуци ,незнам лично мнение ,на престън на гарболино на сенсас на дренан ,нещата са просто изпипани ,спрямо тех на мавер са пълни боклуци ,скоро гледах как един си порача предна греда на мавер и я изфърли ,за нищо не става ,пълен боклук
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Ми незнам ........ , но досега никой не ми се е оплаквал от продуктите на Мавър.
Изображение
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

dunavski написа:Ми незнам ........ , но досега никой не ми се е оплаквал от продуктите на Мавър.
Аууу,мани,бегай.....Нема нещо мавърско,което съм купил да не съм преправил.Мога да ти покажа даже.За Мавер изобщо недей да приказваш....
Друг е въпроса колко са маверски нещата продавани в БГ.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

брееее вие па тоя мавер го изкарахте бахти боклука
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”