Май отмина

Модератор: sapuna

MI
новобранец
новобранец

Май отмина

Мнение от MI »

От около седмица ми се струва че или отмина щукарския момент или времето е не подходящо.. около софия почти не остана място кадето да не ходих.. но като цяло.... не съм доволен... някой от вас колеги мойе ли да ми обори твърденията?
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

И аз съм на това мнение . И с тези застудявания , които идват дребната риба се изпокрива и щуката с нея. Може единични затворени водоеми - корекции да си дава , но ще е по-рядко отколкото досега .

Време е за речния риболов на бял червей :wink:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

абе сега си е баш време бре...
у неделята трима човека, само на спининг, уловихме 8 броики на дунава. отделно имахме поне още толкова откачени и двоино повече празни удари и подгонвания. просто водата е студена и рибата е мудна и трябва по-бавно водене
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
borcata
новобранец
новобранец

Мнение от borcata »

Да де на Дунав може, но около София е мнго ЗЛЕЕЕЕЕЕЕ! Пък и пуснете някоя снимка, че аз на приказки много много не вярвам. И аз като колегата вече съм озадачен и вече не зная къде да отида и как да я търся тая красавица!
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

borkata все снимки искаш па кат гледам немаш ни една... или нищо не ловиш ...или нямаш апаратче, както и аз междувпрочем... и затова нямам снимки...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
mire
новобранец
новобранец

Мнение от mire »

Истината, е че сега не е достатъчно студено и за момента щуката се е скрила веднъж да падне снега и отново ще почне да кълве сериозно. и на мен не ми е приятно че се прибирам без нищо, но какво да направим, че тъпия сняг още не е завалял. :x
Аватар
borcata
новобранец
новобранец

Мнение от borcata »

Абе аз че нищо не ловя е факт и съм си казал по горе дори. А никога не съм писла че съм хванал 8 испуснал 16 и съм имал 18 подгонвания и т.н. А и фотоапаратче си нямам това също е вярно!
Но ако хвана 8 за един ден ще си купя и ще разберете всички, кога, къде и на какво са хванати.
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Едно телефонче на разумна цена с 1.3мгпикселова камера ( но по-добре да е 2 или 3.2 мегапикселова камерката) върши същата работа като цифров апарат И е много по-лесно да се носи и винаги е стеб . Поне всички мои снимки са с ГСМ-чето ;)
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

хай

Мнение от Бат Стан »

Не люже Кърцата, нали бяхме с него и Митята. Щуката си е там, обаче атакува само и единствено примамки, които наподобяват умираща рибка. Аз лових с Драшкович и на ворбел, Кърцата ги бухаше със силиконка, а Митята с един воблер на Оунър.

Аз със щука:

[img][img]http://img224.imageshack.us/img224/2836/pc170152wl5.th.jpg[/img][/img]

На Кърцата нямам снимка, щото бяхме на голямо разстояние един от друг и не съм го снимал, ама потвърждавам истинността на описаните събития. [/img]
Аватар
borcata
новобранец
новобранец

Мнение от borcata »

Евала колеги, значи вие сте едни от малкото с улов в последно време. Извинявам се за малко острото реагиране, но както знаете хора всякакви. Имам предвид, че доста колеги пресилват нещата на моменти и не може много да им се вярва.
Ако ми проверите постовете ще видите, последните ми излети са все капо и колегите които съм виждал по време на излетите и те капо. Колеги от форума и те се оплакват, че е зле в последно време затова ми беше малко трудно да повярвам за сабилен улув просто еи тъй.
Така че оше веднъж евалата!!!
И дано и на мен да ми се усмихне щастието най-накрая с подобни приключения!!! :lol: :lol: :lol:
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

хай

Мнение от Бат Стан »

Борка, няма проблем. То наистина сезонът е такъв, че рибата вече е по-пасивна, но има места, където да се търси. В общия случай става въпрос за места, различни от общите положения: канали, заливи, плиткажи на дълбоки водоеми, ями на плитки водоеми и т.н. И майката му е повече ходене за риба, експериментиране и т.н. Ся, ако ходиш на гьолове като Богров да речем, там най-нормалното нещо е да извъртиш капо.
Примерно с един колега бяхме наскоро на едни стари корита на Искър. Единия ден най-много кълванета имахме на място, където беше пълно с шавари и имаше един коридор, удобен за замятане на блесна, който беше дълбок точно една педя. И там кълвеше, а в дълбокото нямахме никакви удари. Всичко е въпрос на търсене.
Аватар
gembala
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от gembala »

По Марица положението е не по малко зле
вече 4 или 5 пъти се връщам без удар
А преди месец беше друго :cry:
Къде ли не я търся и на какво ли не
Днес оставих 2 Mepps-а в реката и умирам от яд :evil:
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Абе и аз вече взех да се чудя дали е спряла , като гледам публикуваните снимки тук в nariba към този час , само щуки и то доста добри екземпляри - незнам какво да мисля .
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Според мен по-скоро не е спряла. Със сигурност е по-вяла, но пък като че ли по-често удря по-едра щука(сравнително), което ама ниак не е лошо. Освен това ми се струва, че трябва да се търси на по-дълбоко. Струва си човек и да почака повечко за хубав удар...... Абе спряла не спряла няма как да знаем ако не пробваме. Така, че пробвайте пробвайте.... :D :D :D .... с успех :D .
rumeikoo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rumeikoo »

спрйала е сас сигурност(не ходете)стоите си в ка6ти при жените или само на дунава ако не вйарвате си е ва6 проблем :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”