Макара та макара...най доброто за сома : Corboss 510

Модератор: sapuna

Заключено
Николай Стефанов
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Николай Стефанов »

Teleto написа:Жоро,като гледам колко записвания има и то само за една макара.Дали да не си направим едня фирма,която да обслужва участниците във форума.Всички,които имат желание да закупуват стоката чрез форума по цени на едро,защото сме голям потребител.А всеки клиент от нас да оставя 10процента от отстъпката си за зарибяване.Мисля,че не е лоша идея.Може да се уреди със складовете.Важи и за лодки и двигатели.Мисля,че имам позиции на всякъде.Така всеки клиент ще е доволен от покупката си и ще е дал лептата си за зарибяване без да му тежи финансово.Напротив и вълка сит и агнето цяло.Ако има добри отзиви моля операторите да се свържат с мен.За да се измисли от всички нас.Дано не е глупаво това ,което предлагам.
Аз съм ЗА!!
Опитите не се броят - важен е крайният резултат !
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

аз също
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

А аз докато не видя,че това ...... е извадило риба 500 кила не го купувам.Може да се окаже и това толкова истина колкото и твърдението,че е по-добро от Пенн да речем.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

стои се без него...да речем...кой го боли гъза че няма да го купиш....само теб !!!! ти губиш...ти няма да го имаш...сори

да те питам....ти космически кораб ли купуваш или шибана макара за риболов все пак ?????

нещо невдявам.... :idea:

или чакаш приз да и дадат за макара на годината та да си горд че я имаш ли кво ли ....и да се хвалиш че не си се минал а не че ша я ползваш за рибов ли...нещо не мога да те разбера
Teleto написа:...Дали да не си направим едня фирма,която да обслужва участниците във форума.
Емкооо може бре...ма аз ша съм касиерка на фирмата...иначе ти ша пиинеш парите или ши ги прахосаш по оная изгора... :lol: :lol: :lol: къде опашка напраихте за нея...брей брей кви сте полови атлети бре :idea:

принципно...няма лошо и знаеш че да кажем и аз имам добри контакти в тоя бранш...случайно... :lol: :lol: :lol: може...и за зарибяване може да се говори..

имам едни разговори сега с разни институций да метнат малко рибка...особен вид (тайна за сега) в Ивайловград...нека има ранообразие...мисля до напролет да се случи това...
Господ може всичко чада мой !
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Е как неможеш да ме разбереш,покажи ми къде пише че това е закачало риби не по 500,а по 200 кила и тогава ще ти повярвам,че губя много.Нека да не си смучем от пръстите глупости,че може и някой да разбира от макари.Или да ти пусна снимка колко е това 500 кила риба???В нета е пълно,ти прецени дали говориш глупости или не специялно за това с килата.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

ти хвани 100 а 500кг остави..не са за теб :idea:

ако искаш и с дюзен ги вади...все ми е тая.....може и да дърпаш като въже на котва без макара..пак ми е все тая...аз имам 3 от тях....и си ми е добре...а ти :

чакай приза...за макара на годината...после си я метни у вас...зад стъкло у витринката и като имаш гости я показвай...

ще те тупат по рамото... :lol: :lol: :lol:
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Ти ми покажи от кой пръсти изсмука тия 500 кила риба и после ми разправяй кое не е за мен.

Не съм питал колко имаш,само ми кажи от къде ги намери тия 500 кила,че нещо почвам да се съмнявам пак в тая макара.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

ами намери ...що искаш на готово...има едни дебели каталози....рови-търси...и не я купувай....не е за теб... :lol: :lol: :lol:
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Бе викам си дали Отчето е прав или не?Ми прав е,я гледай какви риби не са по 500 кила,а са били световни рекорди.Е не е сом,ма пак тежи.

http://www.bigmarinefish.com/photos_blu ... a_pg1.html

Втория link са по около 500 кила риби,гледам и само Корморан нямат.Пълно с глупави паралий значи,а така можеха да си спестят парите и пак да хванат същата риба.

http://www.bigmarinefish.com/photos_blu ... n_pg1.html

Бе верно не е за мен,прав си много. :wink:

Поне не лъжи хората Жоро или ако не съм прав си застани зад думите и ми покажи къде,кога,как,какво е закачила тази макара над.............150 кила,за 500 ще е в рекордите Гинес.Отивам да паса трева,че тук е още zелена.

Jокери имаш,давай........... :wink:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Асене гледал съм риби бре...не ме учудваш...ти си на океан..ние на сом..нищо общо няма....мани не пали на хората главите с глупости... :idea:

знаем че Пена ти е като любовница..ма не го вдигай в култ бре...

ай сега..и ние знаем що е ?

макарата е мноо нова за да има рекорди бе Асенчо..но ще има..споко...време и трябва !!!

като се докоснеш до Корбоса ще разбереш за кво ти говоря...
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

А здрасти. :shock: :P 8)
Не аз вдигам Пена в култ,то си има статистика за рекордите - кое с какво е изкарано.Корморана или е нов и е закачал 500 кила риби или не.Това беше въпроса,а не аз какво харесвам.Ако ме питаш мен по-добро от Авет за парите си няма,но да не ви развалям темата. :wink:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

за океански риболов ...може би...разграничи го с нашия ....сомския !
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Това да го кажеш на Тапета/Телето,че не го познавам човека.Аз едно време бях писал по темата кое е при тукашния риболов и казах,че много ми приличат такъмите на сомските и той сега го потвърди поне за влакното,а ти ме караш да го разграничавам.Тва да се лови сом не е лесна работа значи :shock:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

никак даже...тва лято бая късания отнесох... :idea: затова да си говорим викам за влакна..щеш ли ?
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Нова тема си отворил,давай там.

То и без това няма какво да я коментирам тая ...............макара. :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”