Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Чувал съм че щука се хваща и на .............
Модератор: sestrata
- sladkishka1
- научил се да хвърля
Re: Чувал съм че щука се хваща и на .............
Проба му е майката! Ще кажеш какво е станало.Наслука
Не трябва да очакваш повече от това което даваш!
Kолега перфекно си го направил а относно мятането като го намокриш
ще стане достатачно тежак.Успех

ще стане достатачно тежак.Успех

-
- разбира нещата
Тези перушинки от които си направил примамката не поемат толкова много вода. Спорд мен опитай с бомбарда вместо тежест, пък и играта на примамката ще стане по истинска. Бомбардата - според дълбочината на водене. Успех!

Колкото повече толкова повече!
да колега много добре си го направил и ще е уловисо,но като гледам май е към две педи а нетрябва да е повече от педя максимум иначи успех и ако не е тайна откъде си ги взел тези розови перушини.
От един шивашки магазин в Хасково.ribaria78 написа:...ако не е тайна откъде си ги взел тези розови перушини.

Хваща се и още как. НО... 20 санта са и тварде множко... Хубавото е че винаги можеш да го намалиш поне на половина или някаде до 3-та която се вижда.
Що се отнася до замятането .. пускаш го по течението и пребираш със леки предарпвания със върха на пръчката но не колкото със воблера. Да кажем педя по педя, две напред една назад. Течението така или инъче ще го докара до брега,така че ще трябва да корегираш със дължината на пръчката също като при воблерите
Ако поема много вода и потъва става кофти. Забрави за утежнения заради замятането. Дълбочината при воблерите се корегира от лопатката или тежеста на самия воблер .. тук няма кое да зъдаржи " мухата" отгоре или във средните слоеве на водата и директно ти се забива в тинята колкото и да вдигаш пръчката. Освен ако течението не е много силно но пък каква щука ще търсиш в самия бързей.
Но както казаха колегите по горе докато не пробваш няма да разбереш.
Пускай го в мивката или някой леген за да видиш как ще плува и тогава мисли каква ще ти е тактиката за водене на мухата
.
Успех и не забравяй да пишеш
Съвет движи се винаги по течението на реката а не на обратно.
Що се отнася до замятането .. пускаш го по течението и пребираш със леки предарпвания със върха на пръчката но не колкото със воблера. Да кажем педя по педя, две напред една назад. Течението така или инъче ще го докара до брега,така че ще трябва да корегираш със дължината на пръчката също като при воблерите
Ако поема много вода и потъва става кофти. Забрави за утежнения заради замятането. Дълбочината при воблерите се корегира от лопатката или тежеста на самия воблер .. тук няма кое да зъдаржи " мухата" отгоре или във средните слоеве на водата и директно ти се забива в тинята колкото и да вдигаш пръчката. Освен ако течението не е много силно но пък каква щука ще търсиш в самия бързей.
Но както казаха колегите по горе докато не пробваш няма да разбереш.
Пускай го в мивката или някой леген за да видиш как ще плува и тогава мисли каква ще ти е тактиката за водене на мухата

Успех и не забравяй да пишеш

Съвет движи се винаги по течението на реката а не на обратно.
Успявам да го движа на 1м. под повърхността на водата и със придърпвания много ми харесва как се движи на всяко дръпване тръгва на плува нагоре като пусна малко слиза и това нещо се повтаря иначе го пробвах на място където има щука ама нямаше успех но и деня не беше много хубав.