Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

2006- равносметка
Модератор: dantho.mihov
-
- фен клуб-скобар
2006- равносметка
Предлагам на колегите да напишат по две думи за изминалата година.Аз например ,я отчитам като слаба .Не мога да се похваля с нито един трофей или голяма слука,с едно изключение на Овчарица.При това ходя предимно на платени водоеми.
заглавие
колега много слабо с исклучение на един път.На Конуш
Какво значи слаба ?Почти всеки от нас има неуспехи и успехи.Друго забелязвам аз приятелю.От година на година неуспехите се увеличават.Ето това ме тревожи.Аз също ходя предимно на платени водоеми.Има причина за това-почти съм сигурен,че има риба,не плащам билет и т.н.Догодина обаче променям тактиката-изваждам си ловен и горски билет и ще ходя само на свободни водоеми.Не вярвам успехите ми да са по-големи,но каквото сабя покаже.Как мислиш за този вариант?Наслука.
отговор
колега слабо спорет теп кво значи неоспешна година дано 2007 да е по успешна
-
- фен клуб-скобар
Мисля ,че е по- добър .Аз пробвах тази година на няколко пъти.Вместо да давам 15-20лв. за пръчки на платен водоем ,аз ги давам за газ и ходя на по отдалечени места.Опознай Родината за да я обикнеш.Като слука май че е същото ,но откриваш нови непознати и красиви места.lz1igr написа:Какво значи слаба ?Почти всеки от нас има неуспехи и успехи.Друго забелязвам аз приятелю.От година на година неуспехите се увеличават.Ето това ме тревожи.Аз също ходя предимно на платени водоеми.Има причина за това-почти съм сигурен,че има риба,не плащам билет и т.н.Догодина обаче променям тактиката-изваждам си ловен и горски билет и ще ходя само на свободни водоеми.Не вярвам успехите ми да са по-големи,но каквото сабя покаже.Как мислиш за този вариант?Наслука.
-
- кандидат преподавател
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
-
- сериозен играч
Re: 2006- равносметка
викам да забравите тая платена простотия а ???saksi написа:...При това ходя предимно на платени водоеми.
ще разбереш след 2-3 год колко прав съм бил

страх ли те е от голямия водоем...че няма да ти даде като на платения ?
не се плашой....има си риба...ако знаеш как ще си я докараш..ако не....лошо говори за познанията ти в тая област !!!
запомни думите ми чадо

Амин
Господ може всичко чада мой !
-
- фен клуб-скобар
Re: 2006- равносметка
Не се плаша бе батка.....аз с парашут съм скачал.Но за големите водеми се иска повече време и нужното оборудване.Засега не ми стига времето и нямам почти никакво оборудване.Да сме живи и здрави и това ще стане.отец Ми Го Нафърфорий написа:викам да забравите тая платена простотия а ???saksi написа:...При това ходя предимно на платени водоеми.
ще разбереш след 2-3 год колко прав съм бил![]()
страх ли те е от голямия водоем...че няма да ти даде като на платения ?
не се плашой....има си риба...ако знаеш как ще си я докараш..ако не....лошо говори за познанията ти в тая област !!!
запомни думите ми чадо![]()
Амин
Риболова на тролинг и бялата риба са ми били винаги приоритетни ..
Никога не съм посещавал платени водоеми !
За 2006 оценката ми е 8 /по десетобалната с-ма/ ..
Най слаби резултати - КАПО - 2 дни /х 3.00 часа бръмчене на ден/

Най добър резултат - 11 бели риби за 3.30 часа
Среден резултат - 3 -4 бели риби/ден ..
Ееееее , това е постигнато и със късмета на "асистентката ми" ... /в галерията/
..
Догодина дай боже по яка слука !
PS : Вече извадих и гумената турбинка от корпуса на водната помпа на двигателя , да не стои цяла зима смачкана и под напрежение , гума , гума , ама и тя старее и губи еластичността си !!!
Никога не съм посещавал платени водоеми !
За 2006 оценката ми е 8 /по десетобалната с-ма/ ..
Най слаби резултати - КАПО - 2 дни /х 3.00 часа бръмчене на ден/

Най добър резултат - 11 бели риби за 3.30 часа

Среден резултат - 3 -4 бели риби/ден ..
Ееееее , това е постигнато и със късмета на "асистентката ми" ... /в галерията/

Догодина дай боже по яка слука !
PS : Вече извадих и гумената турбинка от корпуса на водната помпа на двигателя , да не стои цяла зима смачкана и под напрежение , гума , гума , ама и тя старее и губи еластичността си !!!
На платено не одим !