Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Празнична среща
Модератор: sapuna
Re: Празнична среща
Софийската група, най-слаба и несериозна се оказа, Митеффф, чудя ти се ,с кой акъл си зарязваш благите мезета да биеш път насам!? 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Софийската група стана най-несериозната,от както изтриха доста хора.
Чак пък доста?!?eminem94 написа:Софийската група стана най-несериозната,от както изтриха доста хора.
Сещам се за един само....проблема е, че никой не иска да се наеме с организацията...и аз не бих !
Джоко Росич

Джоко Росич

- ninastefanina
- сериозен играч
С интерес ви наблюдавам как неможете да се организирате 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На 23 както е тръгнало ще сме ONLINE .
Jechev написа:Софийската група, най-слаба и несериозна се оказа, Митеффф, чудя ти се ,с кой акъл си зарязваш благите мезета да биеш път насам!?

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бирария "Кулата" е място на събитието. 23.12.2009 от 18-18.30 часа
Запазил съм 2-те маси срещу камината + евентуално добавяне на пластмасова маса със столове. Малко под 20 човека.
Има възможност за запазване на още една или две маси, но няма да са свързани с двете пред камината. Ако се събере повече народ може да се запази още една маса.
Така сега за сметките и организацията.
ИМА ХОРА, КОИТО НЕ СИ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ.Това предполагам, че е ясно на всички
. За да се реши този проблем по Соломоновски и съответно да няма сърдити, интриги и убидени ще си плащате веднага като ви дойде поръчката. Извинения от сорта няма дребни, направи ми отделна сметка не вървят.
Преди си имаше касиер, Първо Милчо, после аз и в касите си имаше по 100-200 лева, които отиваха за благотворителност + едно агне на Езерово. Да поясня сумата се събираше от останалите пари над стойността на сметката.
Сега имаме случай на недостиг на 50-100 лева. Органзизиращия или останлия да плаща си вади от джоба тези пари (или 2-3 човека съответно). Или почва един по един да разпитва кой си е платил и колко си е платил, дали случайно не е забравил нещо или се е объркал. Пълна простащина. Вместо да си говори за риби или да се смее на истории, човек си губи час в обикаляне на осталите на масата колеги.
Така, че ще си плащате като ви дойде поръчката!!!За да е весело на всички. Почерпка е едно, да плащаш сметките е съвсем друго.
Има вероятност да не мога да присъствам, но ще видя да уредя нещата да са запознати с новата схема сервитьорките. Ако случайно не намеря време да мина от там, не мисля, че ще е проблем да им обясните.
Потретвам всеки да си плаща като му дойде поръчка, а не да се правят отделни сметки на всеки. Последния път само кархте сервитьорката да прави отделни сметки и пак ми се дадоха накуп парите да плащам и пак имаше проблеми
Айде чакам градивна критика или по-подходящо решение
Запазил съм 2-те маси срещу камината + евентуално добавяне на пластмасова маса със столове. Малко под 20 човека.
Има възможност за запазване на още една или две маси, но няма да са свързани с двете пред камината. Ако се събере повече народ може да се запази още една маса.
Така сега за сметките и организацията.
ИМА ХОРА, КОИТО НЕ СИ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ.Това предполагам, че е ясно на всички

Преди си имаше касиер, Първо Милчо, после аз и в касите си имаше по 100-200 лева, които отиваха за благотворителност + едно агне на Езерово. Да поясня сумата се събираше от останалите пари над стойността на сметката.
Сега имаме случай на недостиг на 50-100 лева. Органзизиращия или останлия да плаща си вади от джоба тези пари (или 2-3 човека съответно). Или почва един по един да разпитва кой си е платил и колко си е платил, дали случайно не е забравил нещо или се е объркал. Пълна простащина. Вместо да си говори за риби или да се смее на истории, човек си губи час в обикаляне на осталите на масата колеги.
Така, че ще си плащате като ви дойде поръчката!!!За да е весело на всички. Почерпка е едно, да плащаш сметките е съвсем друго.
Има вероятност да не мога да присъствам, но ще видя да уредя нещата да са запознати с новата схема сервитьорките. Ако случайно не намеря време да мина от там, не мисля, че ще е проблем да им обясните.
Потретвам всеки да си плаща като му дойде поръчка, а не да се правят отделни сметки на всеки. Последния път само кархте сервитьорката да прави отделни сметки и пак ми се дадоха накуп парите да плащам и пак имаше проблеми

Айде чакам градивна критика или по-подходящо решение

Така ще най-коректо и справедливо-подкрепям! 

Джоко Росич

Джоко Росич

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз съм лесен със сметките бутилка ракия и една минерална вода и готово най-много да повторя поръчката. Така, че най - много две плащания и никакви дребни. Преполагам, че към 19.30 съм там.
Иво, за да се стигне до 100лв на червено, тези дето въобще не си плащат явно са си взимали и рестоIvak написа:ИМА ХОРА, КОИТО НЕ СИ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ. Това предполагам, че е ясно на всички... Сега имаме случай на недостиг на 50-100 лева...

На платено не одим !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Значи ще се видим на 23 .... 18:00 съм там ....
- var4o
- вече хвърля и на тежко
Пишете ме и мен.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
е за тва се прави ,кувертЮра , а другото на лапа ,ТОРМОЗИМЕ всеки дето плюнчи молив ,демек ..............КОЛИЧЕСТВЕННИТЕ НАТРУПВАНИЯ ВОДЯТ ДО КАЧЕСТВЕННИ ИЗМЕНЕНИЯ! ДИП ЧЕ тъщата е заета . и нея щях да я домъкна нали МИТЕВ иде!?БРОЙТЕ Жена,Дете „.....АЗ!

- Диканаров
- кандидат преподавател
Браво Иво! Отлична идея! "За" с двете ръце!Ще бъда около 19.30ч. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!