Колата през зимата и печка за кола?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Re: Колата през зимата и печка за кола?

Мнение от Румбата »

:D Аз през зимата за уплътненията на вратите и багажника ползвам глицерин ! Купувам си го от аптеката ! А за ключалките ползвам някаква течност на Мобил , а пък и е с дистанционно заключване ! Проблем с паленето нямам ,щото Маздата е гаражна ! Паля , пускам парното на "6" да обдухва стъклата и си затварям вратите на гаража спокойно ! А това с дистанционното запалване е супер гъзария , следващата ми Мазда ще е с такава глезотия !!! :D :drinkers:
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Взех си за 5 кинта някакъв спрей, напръсках вратите и утре ще видя резултата. :roll:
В ключалките пък пръснах няк'ва течност за 1,50 лв.

Това дистанционно палене...ъъъ...няк'ва джаджа към алармата ли е ?...и ти пали колата? :roll:

Ех, така е...ядове...лодката си стои в гаража :lol: , а колите мръзнат. :evil:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Климата в Родината се сговнясва /глобалното ли,друго ли затопляне/от зима на зима-вече няма да има големи продължителни студове.Всички коли,които съм карал до момента,са държани целогодишно на улицата пред блока ,постоянно в сянка/около 750 м надморска височина и наоколо си е баш планина /.Уплътненията на вратите пръскам със спрей вече втора зима /голям дълъг флакон,жълт,ич не съм му гледал фирмата и не беше много скъп /.За ключалките-нищо и нямам случай на замръзване.Карам само коли с бензинови ДВГ и досега не съм имал проблем да не може да запали по тъмно например при температура - 12 /-14 градуса.Не мисля,че за България трябва "печка"за лекия автомобил -на съвременните модели парното/климатика/климатроника/ почва да топли много бързо,още преди да си се разсънил в достатъчна степен за потегляне :)
Rachkov
новобранец
новобранец

Мнение от Rachkov »

и един лек базик от мен
Колеги , ако имате бус ще забравите за всякакви проблеми със замръзването ,ето какво ви е нужно ;
флекс , 3 бурии , печка тип чудо :) лесно и просто
правите дупка на буса,прекарвате едната тръба да излзе леко навън , свързвате с другите тръби и слагате печката !
ако ви се занимава можете да си направите скоби за краката на печката,да не стане инфекция на някой завой или дупка. Можете да заключвате тъщата или жена си вътре да поддържа огъня цяла вечер та да ви е лесно сутринта
успех
Fuck the Burger,fuck the pizza - The best is BANICA
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Fuck the Burger,fuck the pizza - The best is BANICA

BANICA - Connecting people! :mrgreen: :lol:

Пръсках със спрей, пръсках и с няк'ва течност, мазах с антифриз - все тая! :twisted:
Продължават да лепнат вратите и ключалките да се е*ават. :evil:
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

GODzillata написа: Това дистанционно палене...ъъъ...няк'ва джаджа към алармата ли е ?...и ти пали колата?
Да,аз преди 3 години карах една астра и бях сложил такава аларма с дистанционо запалване,натискаш си от балкона и колата пали,а след 5 минути се включва и парното,бях я купувал за 300лв,ама ми замръзваше пък ръчната някой път,а ако не е на ръчна неможеш да запалиш,поне при мен така беше направена.
Изображение
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

На колегата аудито А6 има такава печка доколкото знам дърпа гориво от резервоара и повечето камиони/тирове/ имат. А за веригите тия "течните' ги забрави, купи си PEWAG австрийски http://raychev-tyres.com/, и си свиркай. :D
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Marco Polo написа:Кире, това не е "три в едно"! Спреят за врати си е спрей за врати - от антифриз няма нужда, от втори препарат - също!
А шУшенцето за ключалки и при -15 оня ден си свърши чудесно работата при моята барака...
Марко, на колата вратите ги напръсках със спрея, а в ключалките цръцнах :lol: от шУшенцето, в резултат на което предната ми врата се отваря и затваря без проблем, докато всички други не искат.
Ако успея да отворя врата и кача някой, то той трябва да придържа с ръка вратата, тъй като не иска да се затвори. :oops:
Джипа го напръсках със спрей, ама само моята врата /'щот свърши спрея :evil: /, а другата я мацнах с антифриз - тя си лепне и се отваря със зор.
tubusa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tubusa »

за ключалките спреи
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”