Марица около Свиленград?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Марица около Свиленград?

Мнение от Local »

Всякаква информация ще ми е полезна колеги... Смятам в неделя да се намирам в тези околия...
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Минават през бившите караулки и отиват почти до браздата.Хващат алай и карабалък.Вчера даже ми донесоха маринована да я опитам.Ако нещо друго те интересува,ще звънна на човека и ще ти дам по-точна информация.успех
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Krokibg написа:Минават през бившите караулки и отиват почти до браздата.Хващат алай и карабалък.Вчера даже ми донесоха маринована да я опитам.Ако нещо друго те интересува,ще звънна на човека и ще ти дам по-точна информация.успех
Бих се радвал на още малко инфо :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
didovalk
новобранец
новобранец

Мнение от didovalk »

Току що се върнахме 4 човека от Свиленград и положението там беше много зле.След безкрайно обикаляне и сменяне на места и в самия град и извън него единият колега хвана няколко уклея, другият 3 кефала, а двама, в т.ч. и аз, нищо не хванахме. Другите рибари наоколо също нищо не хващаха и се чудеха какво става. Всеки казва, че до преди 3-4 дена е давало много риба.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

didovalk написа:Току що се върнахме 4 човека от Свиленград и положението там беше много зле.След безкрайно обикаляне и сменяне на места и в самия град и извън него единият колега хвана няколко уклея, другият 3 кефала, а двама, в т.ч. и аз, нищо не хванахме. Другите рибари наоколо също нищо не хващаха и се чудеха какво става. Всеки казва, че до преди 3-4 дена е давало много риба.
Мм даа, калве ВЧЕРА И УТРЕее :roll: :wink:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ядох маринована риба от там.Винаги има моменти в който рибата неще и неще.Имайте си на предвид че и затоплянето играе роля.Във дни със снеговалеж сме ловили шаран по р.Марица на перо.И както се знае, скобара се активира много когато е студено.И за да потвърдя своите думи ще ви кажа че цяло лято зад моста на ВИХВП няма един човек,но щом се застуди,целия град е там!!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
karuk
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

СОМ

Мнение от karuk »

Сома по марица е a активен още познат е имал 5 удара единия от който 8 кг резултат.
Со
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”