Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

БЯЛАТА ЛЯСТОВИЦА
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
БЯЛАТА ЛЯСТОВИЦА
Здравейте, колеги !!! Мина много време откакто не съм писал, но това е просто защото имам много проблеми....и т.н. Та.....септември месец бях на язавир Копринка - за уикенда.Опитах два дни рибоците кълват ли , или ...кво...!!!! Забих от брега една писалка към 300 гр. щуче....ее пак бива пон есъм валат!!! Исках да пробвам за нещо по- едро....Отидох от другата страна на язовира .... и започнах да мятам какви ли не воблери...., е нямаше почти никакъв успех......Мятайки в продължение на около два часа каква да видя в един момент.....................БЯЛАТА ЛЯСТОВИЦА.......Не можах да повярвам на очите си . В продължение на 15 мин. тя кръжеше около нас и неи се радвахме , като на чудо,...абсолютно БЯЛА ЛЯСТОВИЦА ...Бяхме с тъста ми и почти забравихме за риболова.....беше нещо невероятно! Чудото на Йордан Йовков писано и желано от неговите книги ....е.... наистина съществува , това е нещо което пожелавам на всеки да види! Невероятно е..... . По-голяма слука нямах на язовира,но....но надявам се в живота да имам-----това е , приятели!!!! Пожелавам на всеки това , което видях аз .......КЪСМЕТ на всички и весели и прекрасни празници.....!!!!!!!!!!!!!!
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: БЯЛАТА ЛЯСТОВИЦА
Колко ли мъка се е насъбрала , че да дойде

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Мислех, че съм единствения, дето я е виждал- браво, Баце- значи видях я когато ми изгоре лозето една година, когато мятаха бомбите над Сърбия, та я видях и оттогава ако щеш вервай- батлака 550 кила винаги е пълен, а лозето ми е под половин декар и яко, баце- нема изпиванье на виното и добар живот. Поздрави!
- kolio_p
- вече хвърля и на тежко
Супер яко преживяване е било както се казва дай боже всекиму.
Това е по- добро от всяка риба, предизвестие за късмет и много риби през новата година!

Спининг Клуб " АБИЧИ "
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
.......................МНОГО......................bat_boiko_nikolov написа:Колко ли мъка се е насъбрала , че да дойде![]()
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
.....Пич..., вярвай че това наистина е нещо уникално...........ПОЗДРАВИHart написа:Мислех, че съм единствения, дето я е виждал- браво, Баце- значи видях я когато ми изгоре лозето една година, когато мятаха бомбите над Сърбия, та я видях и оттогава ако щеш вервай- батлака 550 кила винаги е пълен, а лозето ми е под половин декар и яко, баце- нема изпиванье на виното и добар живот. Поздрави!
ето пичовеharley666 написа:.....Пич..., вярвай че това наистина е нещо уникално...........ПОЗДРАВИHart написа:Мислех, че съм единствения, дето я е виждал- браво, Баце- значи видях я когато ми изгоре лозето една година, когато мятаха бомбите над Сърбия, та я видях и оттогава ако щеш вервай- батлака 550 кила винаги е пълен, а лозето ми е под половин декар и яко, баце- нема изпиванье на виното и добар живот. Поздрави!

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
-
- разбира нещата
- Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!
Пожелавам на всички да донесе късмет лястовичката
Пожелавам на всички да донесе късмет лястовичката

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".