Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

2006- равносметка
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
И аз мога да кажа,че годината бе успешна за мен!За около 15 сериозни излета имам 9 рибока над 7-8кг.Посещавах и платени и свободни.В интерес на истината успехите ми са на платените.Това няма значение,важното е риба да има!Успешни последни няколко дни,и цяла следваща година!НАСЛУКА!!!
EDIT:
Те Европейските риби по лесно се хващат! 
EDIT:

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Над 45 излета, направо беше супер годината. Погубени една директна 8ца и една макара (и двете ликвидирани от приятел), но вече заменени с нови
Много силна пролет, после по-слабо, но все така приятно сред природата.
Дано 2007 е поне толкова силна

Много силна пролет, после по-слабо, но все така приятно сред природата.
Дано 2007 е поне толкова силна
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
като цяло средна работа... силна шаранска пролет, после слабо такова лято,
много слаба откъм кльонк - само 5 малки сомчета
много добра откъм спининг, а и още не е свършила... (от три щукарски излета през последния месец имам 8 щуки , само на спининг)
много слаба откъм кльонк - само 5 малки сомчета

много добра откъм спининг, а и още не е свършила... (от три щукарски излета през последния месец имам 8 щуки , само на спининг)
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За морето неможа да се оплача за мене лично много силна година над 25 кила илария и 10 заргани писалки и много капота разбирасе но по едно време като беше почнала...
За язовирите и платени и неплатени...почти никакви успехи капо само 2-3 пъти от 10-15 но риби над кило нямам.
Като цяло не е зле...по добра е от предишната доста по добра!
Идващата година ще се постарая да хвана някой голям шаран
.

За язовирите и платени и неплатени...почти никакви успехи капо само 2-3 пъти от 10-15 но риби над кило нямам.
Като цяло не е зле...по добра е от предишната доста по добра!
Идващата година ще се постарая да хвана някой голям шаран

За бракониерите само слънчаци
!

И при мен като цяло годината беше слаба с няколко изключения.Дано с влизането в Евросъюза да просъществиват малко законите за нас риболовците и арендовите водоеми да бъдат към горското
Иначе и аз като saksi посещавам доста често платени водоеми, в които само лъжат хората и им взимат парите без да пускат риба.Разбира се всяко правило си има изкрючение и има и такива, в които има не чак толкова риба, за да си избиеш 5 лв., но и арендатора трябва да печели!Наслука и успех на всички през новата година 

-
- сериозен играч
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Няколко поста по нагоре писах,че имам 9 сериозни рибета тази година.Е...станаха 10!
ЕТО Я КРАСАВИЦАТА.Ама не мисля да приключвам още!

- daniel_g
- разбира нещата
Най-добра погледната отвсякъде е 2006 за мен - може би защото 3 години подред прекарвах цялото лято ( коеот както знаем е наи-активния рибарски сезон ) в чужбина и нямах много време да се отдам на любимото си занимание , Но това лято си бях тук и мога да отбележе - СУПЕРРРР !!!! Всички снимки в галерията ми са оттази година - хванах най-голяма за моя рибарски живот щука - тази 5кг, наи голямата мрена - 52-53 см , на малката река росица и то с мач , на повод 0.12 , лових толостолоб с въдица и пак резултата +, шараните около 3 кг , не се броят че са от платен , ма пак си голямо изживяване .
Мога да заключа само , дано 2007 да е успешна като 2006 !!!! И контрола върху водоемите да се засили с влизането в ЕС и тези инвестиции които се гласят за риболовното стопанство да отидат там където им е предназначението , не в джоба на тоз и онзи , пък да видим кой ще ходи на платени тогава - много малко хора !!!
На всички колеги - НА СЛУКА, 2007 !!!!
Мога да заключа само , дано 2007 да е успешна като 2006 !!!! И контрола върху водоемите да се засили с влизането в ЕС и тези инвестиции които се гласят за риболовното стопанство да отидат там където им е предназначението , не в джоба на тоз и онзи , пък да видим кой ще ходи на платени тогава - много малко хора !!!
На всички колеги - НА СЛУКА, 2007 !!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз кво да кажа - ами тва - искам все да е от ЮЛИ до ОКТОМВРИ - не съм броил, ама май са няколко пъти по 100 във фризера рибите -
уви едро нямам
ама и миналата беше така......но ще ходя още, докато ми държат ръцете на студа да въртя
... ама забелязвам една такава работа - като купя някоя нова пръчка или машина ...и не ми тръгва веднага с тях
трябва да я пооставя до към месец ... и тогава се "отпушват"

уви едро нямам

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
аре пак за шефа иде дума...абе оставете го на мира бре...знаете ли колко работа има по Коледа и Нова Годинаbatmilen написа:За равносметка...хванах колкото дал Господ...догодина до амина...двойно да е...![]()
![]()
![]()
![]()
Амин
ps двойно ли...хехехе...ама свещичка си забраил да палнеш...а да искаш можеш ???
Господ може всичко чада мой !