Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Има ли някой наблюдение по Марица около Пловдив щуката кога почва да си хвърля хайвера ? В някои райони на България разбрах ,че вече е почнала.Добре е да се спре да се лови тогава.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ами в другите райони ще са седмачета малките щуклета

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Много е рано още за хвърляне на хайвер колега
, трябва да стане февруари, тогава хвърля хайвера щуката по Марица

Риболовец,а не рибар съм аз!!
- tiktak
- ще става разбирач
Днес на Марица - студ, валат и един мокър чорап. Т'ва е с три думи. Под моста на ВХВП беше панаир. До 13 часа - никой нищо.
Там обикновенно по това време на годината,ловят дребни каракуди и карабалъчета.tiktak написа:Днес на Марица - студ, валат и един мокър чорап. Т'ва е с три думи. Под моста на ВХВП беше панаир. До 13 часа - никой нищо.
TICA FAN
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Инфо от днес: в района на града от 10ч,до към 13ч,12бр.алая по около 700гр единия.Рибата кълве много активно. 

валатът не най-лошото нещо на света
- tiktak
- ще става разбирач
Ами който си го може...аксел написа:Инфо от днес: в района на града от 10ч,до към 13ч,12бр.алая по около 700гр единия.Рибата кълве много активно.
Днес се разходих към Кимера - вода много, риба хич. А на мръсния канал к'ва лудница беше, не е истина. Сигурно е тръгнал слуха за сивена...

Аксел качвай по някоя снимка да плакнем окото,че аз вече отказах риболова та поне да се кефя на такива като тебаксел написа:Инфо от днес: в района на града от 10ч,до към 13ч,12бр.алая по около 700гр единия.Рибата кълве много активно.

Ники,аз съм в час къде ги лепат.Преготви си гащеризончето и ще измъкнем по някой дъртак.А за колегите-днес преди моста на панаира имаше поне 10 човека с по 10 риби...точно под хотел Марица...в дърветата 

Митак нямаш ядове,само малко да се сгрееrevox написа:Ники,аз съм в час къде ги лепат.Преготви си гащеризончето и ще измъкнем по някой дъртак.А за колегите-днес преди моста на панаира имаше поне 10 човека с по 10 риби...точно под хотел Марица...в дърветата

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не си прав,Бутник,що се отнася до алаите,ами алаите не ги снимам/щото не са сомове
/,а пък съм си и загубил кабелчето на тел. и не мога да качавам снимки.Специално за Бейс,ще кажа че ги хванах зад на моста гребната база.Естествено/при тия комункации/,без да съм споменавал на другия ден всички вече знаеха.Пак специално за Бейс,ще взема един фотоапарат и ще снимам,когато отида.

валатът не най-лошото нещо на света
аксел написа:Не си прав,Бутник,що се отнася до алаите,ами алаите не ги снимам/щото не са сомове/,а пък съм си и загубил кабелчето на тел. и не мога да качавам снимки.Специално за Бейс,ще кажа че ги хванах зад на моста гребната база.Естествено/при тия комункации/,без да съм споменавал на другия ден всички вече знаеха.Пак специално за Бейс,ще взема един фотоапарат и ще снимам,когато отида.

КОЛЕГИ река марица ми е като втори дом обиколилсам я от с.ДОБРИ ДОЛ до с.РАИНОВО виждал сам какво ли не по нея дори веднъж я гърмяха на 10м над мен за което си платиха педалите и то доста добре бих казал.Аз замятам въдиците предимно за сом затова ще ви споделя каде сам имал наи-големи успехи за улов на този хищник.
по бреговете м/у с.БРОД и с.РАИНОВО има перфекни места за улов на сом и излизат доста добри екземпляри тази год. уловихме 48кг. сом на букет от попови прасета,но дава и добри резултати на жаба.
надявам се да сам ви бил полезен НАСЛУКА.
по бреговете м/у с.БРОД и с.РАИНОВО има перфекни места за улов на сом и излизат доста добри екземпляри тази год. уловихме 48кг. сом на букет от попови прасета,но дава и добри резултати на жаба.
колега това е завиден успехcenovec написа:КОЛЕГИ река марица ми е като втори дом обиколилсам я от с.ДОБРИ ДОЛ до с.РАИНОВО виждал сам какво ли не по нея дори веднъж я гърмяха на 10м над мен за което си платиха педалите и то доста добре бих казал.Аз замятам въдиците предимно за сом затова ще ви споделя каде сам имал наи-големи успехи за улов на този хищник.

- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И другия път като ходиш не забравяй да снимаш рибите да плакнем окото.А и теми в "Моят риболовен излет"няма да ни навредятcenovec написа:КОЛЕГИ река марица ми е като втори дом обиколилсам я от с.ДОБРИ ДОЛ до с.РАИНОВО виждал сам какво ли не по нея дори веднъж я гърмяха на 10м над мен за което си платиха педалите и то доста добре бих казал.Аз замятам въдиците предимно за сом затова ще ви споделя каде сам имал наи-големи успехи за улов на този хищник.

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA