Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
хора кажете как да го накарам да яде без да ми иска алкохол
Чак пък толкова да те мързи предишната страница да прочетеш?korn11 написа:хора кажете как да го накарам да яде без да ми иска алкохол
за турнира сиамский карп
да на локациа: управа рыбхоза,на макуха калве,захранка:карп карс+макуха+укроп
-
- новобранец
ха точно и аз така го спечелих преди времеgonzaless написа:за турнира сиамский карп

Някой печелил ли е турнир Морское сафари на Черно море? Винаги когато хвана Риба Меч никой друг не хваща и така веднъж турнирът продължи 4 дена
наложи се да изляза с ctrl+alt+del.. Мисля че нещо не е наред с тоя турнир 

-
- новобранец
здравеите от доста време се мотая в форома но не намерих тема как да изкарам някои лев по барзо.Че в момента сам квото хвана го продавам задда си купя нешто за хапване ПОМОГНЕТЕ
-
- новобранец
прочети по-назад приятел,айде успехfrozen_BRAIN написа:здравеите от доста време се мотая в форома но не намерих тема как да изкарам някои лев по барзо.Че в момента сам квото хвана го продавам задда си купя нешто за хапване ПОМОГНЕТЕ

-
- новобранец

Помогнете,спечелих елексир и лочи лочи и хайде алкохолик.четох съветите и ги спазвах.АМА КОЛКО ВРЕМЕ ТАКА.После отидох на турнир и там пак пийнах и спечелих екзкурзия до Нева ама нямам разряд .кви да ги върша дали да ям ананаси или кво да правя,ако има някой светнат да ме упъти благодаря предварително
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Интересно карамела ми за захранката никога не свършва
,а да попитам имали таблица колко точки за колко разрд.

-
- новобранец
да аз имах но всичко си бях изтъркал и вече нямам , но има други с които я играем от много дълго време , темогат да ти дадат разписание за разряд-точкиstoilkatastz написа:Интересно карамела ми за захранката никога не свършва![]()
,а да попитам имали таблица колко точки за колко разрд.
-
- новобранец
Приятно изкарване на празниците на всички и УСПЕХ В ЖИВОТА

колеги клевалка за версия 5.1 някой намерил ли е
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Имам въпрос и по специално към колегата Reo.Описал си че след озерото е добре да се иде на паша на старица за лещ но клевалката показва че има само един брои на водоема.Същото и за Хопер у старова русла за усача. 

-
- вече хвърля и на тежко
Паша - Старица - лещ к-во 134 , Хопер - У старого русла - усач к-во 99.
Опитай просто.Може би ползуваш неправилна клевалка.Аз го казвам от опит.На тези две локализации направих сума пари.Точно с тези риби които написах.Ако има някаква промяна в играта последните няколко седмици може би тогава греша, защото не съм играл, но до тогава всичко беше както го написах.Гарантирам за истината на написаното от мен. Успех
Опитай просто.Може би ползуваш неправилна клевалка.Аз го казвам от опит.На тези две локализации направих сума пари.Точно с тези риби които написах.Ако има някаква промяна в играта последните няколко седмици може би тогава греша, защото не съм играл, но до тогава всичко беше както го написах.Гарантирам за истината на написаното от мен. Успех