Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Качествени чепарета
Според мен,не се занимавай с тях.
това е едно много добро чепаре за сафрида.

Шлауха съм го сложил,заради чернокопа.И той налита добре на това чепаре,
а шлауха предпазва чепарето за по-дългата му употреба.
това е едно много добро чепаре за сафрида.

Шлауха съм го сложил,заради чернокопа.И той налита добре на това чепаре,
а шлауха предпазва чепарето за по-дългата му употреба.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
абе като чета тук 100 мнения в час и нито едно не се повтаря та викам аре 101 да са .който извади най ефтеното флуорокарбоново чепаре то ще е бияча . хайде да стартираме с наддаването . от мен стартирам с 3 лв ......
- Моряка
- кандидат преподавател
Да разбирам,от 3лв надолу лиlefi написа:абе като чета тук 100 мнения в час и нито едно не се повтаря та викам аре 101 да са .който извади най ефтеното флуорокарбоново чепаре то ще е бияча . хайде да стартираме с наддаването . от мен стартирам с 3 лв ......

А сега де? 

Наскоро четох,че флурото се вижда под водата,да не би рибоците да имат друг диапазон в погледа,а де?
На мен ми излизат по 2 лв максимум с най-добрия фк който се предлага в бг.Моряка написа:Да разбирам,от 3лв надолу лиlefi написа:абе като чета тук 100 мнения в час и нито едно не се повтаря та викам аре 101 да са .който извади най ефтеното флуорокарбоново чепаре то ще е бияча . хайде да стартираме с наддаването . от мен стартирам с 3 лв ......Пък и трябва да се доуточни флуорокарбон или монофил с флуокарбоново покритие че....
Зарганолог
- КИРО
- Обратна връзка:
Че и по-малко.Mi7chell написа: На мен ми излизат по 2 лв максимум с най-добрия фк който се предлага в бг.
ще се напъна да го сметна но няма да казвам с точност че нали все пак ги продавам 

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- Моряка
- кандидат преподавател
Ади недей сега ,зорлян да си гониш клиентитеdobria1 написа:ще се напъна да го сметна но няма да казвам с точност че нали все пак ги продавам

А сега де? 

добреее,давам анонс ,влакно сънлайн,10 броя куки,10 броя светещи топчета или шлаух давам най много 3 лева не като се замислих мисля ,че 2.50 ще е ПРЕДОСТАТЪЧНО а ако тръгне здраво риба .......но това са моите прогнозни цени,хайде следващия да опита та да видим накрай кой ще е позналия.аааа, да не му се надяваш на добрия до вчера обикаляше магазините като нестинарка с фотоапарата днес вече производител,фирма БРАВОС на таквизи отличници,бравос и ашколсун.само така добрия,разкатай ги но дай и хубава цена
- КИРО
- Обратна връзка:
Дойде зимата,и пак станахте силни.
Лефи,не показа едно чепаре бе "наборе",
което ти е довело до коефициент на добър риболов,както и добрия,
ама айде елате на срещата,че така иначе няма да се получат нещата в този форум.
Не се ли видим на живо,не си вярваме някак си.
Въпреки многото ангажименти,ще прескоча поне да се запозная с младежта.
Ела и ти,една кичевска ракия няма да ти дойде в повече.
Лефи,не показа едно чепаре бе "наборе",
което ти е довело до коефициент на добър риболов,както и добрия,
ама айде елате на срещата,че така иначе няма да се получат нещата в този форум.
Не се ли видим на живо,не си вярваме някак си.

Въпреки многото ангажименти,ще прескоча поне да се запозная с младежта.
Ела и ти,една кичевска ракия няма да ти дойде в повече.

както каза Киро нека се видим,пък ще видим!!!
После ще говорим за цени

После ще говорим за цени

Материалите струват 2 лв ,а ти даваш 2.50 за готово чипаре,50 ст. труд - хаха ако намериш такова чиапре на тази цена с горепосочените материали аз се отказвам от риболова!lefi написа:добреее,давам анонс ,влакно сънлайн,10 броя куки,10 броя светещи топчета или шлаух давам най много 3 лева не като се замислих мисля ,че 2.50 ще е ПРЕДОСТАТЪЧНО а ако тръгне здраво риба .......но това са моите прогнозни цени,хайде следващия да опита та да видим накрай кой ще е позналия.аааа, да не му се надяваш на добрия до вчера обикаляше магазините като нестинарка с фотоапарата днес вече производител,фирма БРАВОС на таквизи отличници,бравос и ашколсун.само така добрия,разкатай ги но дай и хубава цена
Зарганолог
Е,мишлена аз само давам прогноза а може и да се окаже,че греша но така за спорта както се казва да разлаем кучетата,няма лошо.а сега трябва да хлопна кепенците ще летя на юг,че колегите тормозели някакви акулки а и празници ....е хайде весели и на вас,
айде малко пояснение с флорокарбона на Sunline да направим ако искате,единия е 50м. и струва 30лв. другия е 100м. и струва 26лв. да кажем че за едно чепаре са нужни около 3м.разделено на метража и като се има предвид и куките и ламета и коса цената може да е под 2лв.но и доста над 2лв.
а за труд няма да говорим,че за някой това е фасулска работа но за някой не е

а за труд няма да говорим,че за някой това е фасулска работа но за някой не е

А има и 30 метра 12-14 лева,този 50 метра 30 лева не го знам кой е...аз сега ползвам DUEL на Yo Zuri

И двете ролки са по 100 метра,едното е 0.235 за майка,другото е 0.165 за бидеми,излязоха ми общо около 40 лв +/- 5лв не помня вече.
За мен правенето на чипаре вече е лесно,но отнема време.Колкото и да си добър според мен правенето изисква време, при условие,че ги правя за себе си,всичко е изпипано и няма компромиси,правенето ми отнема между 2-3 часа,напоследък по 2 часа.

И двете ролки са по 100 метра,едното е 0.235 за майка,другото е 0.165 за бидеми,излязоха ми общо около 40 лв +/- 5лв не помня вече.
За мен правенето на чипаре вече е лесно,но отнема време.Колкото и да си добър според мен правенето изисква време, при условие,че ги правя за себе си,всичко е изпипано и няма компромиси,правенето ми отнема между 2-3 часа,напоследък по 2 часа.
Зарганолог