р. Янтра 19.12.06

Модератори: bobopeli, sapuna

kampf
новобранец
новобранец

р. Янтра 19.12.06

Мнение от kampf »

Е май дойде време и аз да напиша тук нещо за вчерашният 3 часов риболв по река Янтра.3 часа защото беше доста студено ,а аз се оказах не добре екипиран .Резолтата е 5 рибока и 2 откачени ,незнам по какви причини ....воидх ги 1-2 метра след което яко забиване в каманите и откачане...но няма значение аз съм доволен.Като се има предвит че риба не ям тези хубавци ще стигнат за жена ми :)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
martin78
новобранец
новобранец

Мнение от martin78 »

Колега откачянията са ти от големи скобари със сигорност следващия път по малка кука и по остра и ще ги ловиш но отиди пак на същото место скобарите са си там чао и наслука
nasluka
kampf
новобранец
новобранец

Мнение от kampf »

martin78 написа:Колега откачянията са ти от големи скобари със сигорност следващия път по малка кука и по остра и ще ги ловиш но отиди пак на същото место скобарите са си там чао и наслука
как по малка ,колко по малка ......,но нали на голяма кука -голяма риба се хваща :wink: само да поясна че на снимката едното е скубар другото е кефал :D
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

то се вижда кое какво е
ти кажи каде ги лови
Изображение
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Браво колега !!!
Добри екземпляри - другият път повече ;) Смятам и аз тази седмица да направя един излет по р.Янтра ма не съм решил къде , но със сигурност ще е на бял червей за някои друг скобар и кефал. Няма да питам за мястото , където си ходил , знам няма да споделиш , но поне в кой участък на реката дава тез риби? Краи ВТ някъде? М/у Долна и Горна Оряховица или ??? Помогни поне малко :)
Благодаря предварително !!!
kampf
новобранец
новобранец

Мнение от kampf »

biserpp написа:то се вижда кое какво е
ти кажи каде ги лови
Ще кажа без да се притеснявам от нищо ,мястот е на Русенският мост преди пречиствателна станция ,доста е известно това място от много хора ,лошото е че 1 дава добре ,2 нищо не дава...но какво да се прави ,вчера беше доста студено и валеше дъж ,воже и заради това да му се е отворил апетита ня рибока :D
daniel_g написа:Браво колега !!!
... р.Янтра ма не съм решил къде , но със сигурност ще е на бял червей за някои друг скобар и кефал. Няма да питам за мястото , където си ходил , знам няма да споделиш ......
аз пробвах на бял червий, на манисто ,но тези ги хванах на торен така че по добре е да имаш от всичко ,а за мястот написах го по горе.
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Ахам , за мястото не го знам къде се намира ( в кой район ) но все пак мерси , но за стръвта .... :) ще го имам впредвид и ТОРЕН да си взема , пък да видим - мисля единия ден край Търново да я мъча , по големия завой около ГАЛЕРИЯТА, а на др. ден покрай моста м/у ДОЛНА и ГОРНА пък да видим , дано даде слука . А за тва дет че ядяла - сега кат заваля сняг и застудеее, ще почне да дава повече , както миналта година .
Аре
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Като стана дума за скобар ,та да споделя и аз:брат ми ходи на 18.12. на моста на Ресен и беше хванал много скобар и няколко кефалчета и то само на торен червей.Но е пълно с рибари.
kampf
новобранец
новобранец

Мнение от kampf »

daniel_g написа:Ахам , за мястото не го знам къде се намира ( в кой район )
Мястото е много лесно за намиране .Тръгваш от търново в посока Русе минаваш 2 тунела и около километър след тях точно преди моста на реката има отбивка с знак "Забранено в едната посако" това е пътя към причествателна...веднага след като отбиеш можеш да спреш и по пътеката слизаш нправо на реката .
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Колега та искаш да кажеш, че на това място където си ходил е на излизане от ВТ посока за Русе , преди Самоводене??? А колегата maranzika само потвърждава твоите думи - да се пробва на ТОРЕН :) Пък и както хубаво и бавно си вали, се надявам рибата да е доста активна !!!

Събота още съм на линия , но мисля да отскоча първо до моста на ДОЛНА , че имам добри резултати от това място от преди .

Но ако някой е ходил там тези дни, няма да е зле да сподели ;)

До скоро
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”