А,Б,В за риболова на кльонк.

Модератор: sapuna

Заключено
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: сори чадо...малко се отплеснах...обиколих да си видя енорията...те ти и снимки за доказателство...

в понеделник съм на линия

а като е зор имам тел...да не го пиша тук но левака примерно ..или хулигана или торбалан го имат...

ако се бе сетил..дрън... :idea:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

молех се чадо...да ви кълве и да ви връзва...да не ви къса и да не кльонкате у ваните че съседите немое ви траят вече :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Нед Дек 17, 2006 9:06 pm, променено общо 2 пъти.
Господ може всичко чада мой !
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Ще те изчакам.Искам да я обмислим заедно всички.Да видим дали може да се осъществи.Така,че да имаме полза всички.Ще си полезен доста и вие също.Трябва само да сме единни.
Аватар
milen_bg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от milen_bg »

emilkg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от emilkg »

отец Ми Го Нафърфорий написа::oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: сори чадо...малко се отплеснах...обиколих да си видя енорията...те ти и снимки за доказателство...

в понеделник съм на линия

а като е зор имам тел...да не го пиша тук но левака примерно ..или хулигана или торбалан го имат...

ако се бе сетил..дрън... :idea:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

молех се чадо...да ви кълве и да ви връзва...да не ви къса и да не кльонкате у ваните че съседите немое ви траят вече :lol: :lol: :lol:
Абе Жоро не ти ли каза Катраника че този параклис не е за сомски молитви, той служи за пречистване като влизаш във вилата на Париша вътре във вилата правиш каквото си искаш и като излезеш пак се пречистваш, още едно важно нещо ако все пак си правил молитва за сом излизаш от параклиса и директно на улицата, тръгваш към Гитировата вила, точно до Гетира на една порта пише сем. Гоцови и направо вътре. Хайде за сега че много се размечтах за язовира
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

С червен анцунг на църква!Пази,боже!Това е богохулство!Как те пусна охраната,бре?И там ли се е загнездила корупцията? :D Колко чини кукуверта,на туй свято място?
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Емооо....я питай колко сомаджий са палили свещичка там..... :idea: и аз пеем там - всека събота имам литургия...питай па ти сега Катраника....кво убаво песмопение праим...чак Гитира се просълзява....заповядай да ти ударя една китка с босилек по челцето със светена водичка...:lol: :lol: :lol: ако ти е далечко...бегай при отец Константин...колегата....от градската църква...и той може да та прасне...за здраве, иде му отръки...ша ти каже и къв свещенослужител съм.... :lol: :lol: :lol:

па ти Божийте пътеки не е зор да ги споделяш.... :idea:

кой требе си ги знае..... :idea:
emilkg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от emilkg »

Отче ще дойда и аз някоя събота :D
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

къде се намира параклиса :?:
Изображение
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

на мястото където трябва да си е...при сомовете ! :lol: :lol: :lol:
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

да мина и аз да напаля една гора свещи в нея
отец Ми Го Нафърфорий написа:на мястото където трябва да си е...при сомовете ! :lol: :lol: :lol:
пък да се надяваме догодина да имам повечко успехи на вода
:lol: :idea:
Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Айде и аз да питам нещо :oops:

Когато сте със надуваема лодка за сом, хване се риба и плиближи лодката, как се процедира с изваждането или предпазването на бордовете от куките.
Дори да не се вкарва в лодката пак понякакав начин трябва да се махнат куките ако се връзва за борда.

И какво се прави ако сома е на близка дистанция и мине под лодката(надуваема), ясно че потапям въдицата, но ме притесняват куките и триенето на кордата ако се създаде такова.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

баси колко въпроси...чудиш ме....те ти само един отговор :

кой те би поглави да си купуваш надуваем дюшек а ???

:lol: :lol: :lol: :lol:

тук ли прочете че е идейно а ?

:lol: :lol: :lol: :lol:

метай се у пласмасарката ...ремаркето и добре дошъл при рибарите.... :idea:

не че аз не съм минал по твоя път... :lol: :lol: :lol: :lol:

ма са осъзнах... :idea:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ако някога закачиш сом,и успееш да го докараш до лодката,ти гарантирам на 100%,че ще забие точно под лодката!Дали ще я спука,не зависи от теб,а от съдбата на късмета!Ти си яко "копеле",няма да се панираш,защото си със спасителна жилетка!
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Абе Троли на баба си гащите,кво като на барабан малката пръчка се обаждаш след Жоро???Човека пита само бе специялист голям,като не знаеш какво се прави си трай ............това едва си го спестих.

От съдбата зависело............божееееее,то това е единстваната риба в света която няма усмиряване и само на съдбата се разчита.Оди троли барем схванеш нещо,било то за риболов или нормално държание към колеги.Или не са ти колеги???
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Асенееее...ти като МЕНТОР ли се явяваш като кво ли...знаеш ли че тук се познаваме лично и си пием ракията заедно а ? мое да си се бъзикаме на воля...кеф ни е....праиме си го.....изказва си мнението колегата...кефи си се....къв ти е проблема

искаш Менторски форум ли...ами аз знам няколко такива...а и ти нали..като не ти харесва тука... :idea:

а и знаеш ли колко мноо е прав Троли а ? ...тъпото добиче ама зорлем се навира под лодката...почти на 80% все там отива

ама нали не си сомаджия...как да го знаеш....

и тва също се чудя...като не си такъв и няма и да бъдеш...поради причини ..знаеш какви...да не ги изнасям тук...що се завираш м/у нас ???

чети си...питай си....ще ти се каже...ти дойде и се разметка с едни Пеннски идей за океански сомски риболов...

аре холам....

Бъди жив и здрав и весели Коледни празници ти желая

а на барабана малката пръчка знаеш ли как се казва, а Асене ....КЕМАНЕ :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”