Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Какъв е този воблер?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- gembala
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Какъв е този воблер?
И е много по-добър за кефал от което и да е патебаш_майстора написа:не мисля че воблера е доработвано пате
и аз имам един такъв купуван втора ръка от форумите който доста прилича на пате но не е
предполагам пък е сръбски но нещо от "съседния гараж"![]()
няма никакви надписи по него лопатката е същата като на патетата само че по дебела и има същата мрежеста шарка
те го те:
п.п. сори за смотаните снимки
Ако дивият свят около нас изчезне, човек ще остане лице в лице сам със себе си!!!
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
а можеш ли да дадеш малко повече инфо за въпросните фофлерки 

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- gembala
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Инфо за марка и модел на показания от теб воблер не мога да дам.
Имам го същия и ми е люмим за кефалите по Марица след дълбокогазещото Чъби
Имам го същия и ми е люмим за кефалите по Марица след дълбокогазещото Чъби
Ако дивият свят около нас изчезне, човек ще остане лице в лице сам със себе си!!!
не мисля че воблера е от този модел, пак по-лопатката
хич не си приличат. Загледайте се там кадето лопатката влиза в дървото и че видите смяната на цвета, освен това там ила и лека вдлъбнатина в тялото

и това че лопатката не е точно центрирана, левия край се показва от дървото а десния не

за мен воблера е доработван, на грозните патета често им се чъпят лопатките, предишния собственик може да е измъкнал парчето от счупената, да е сложил нова и да е капнал някакво лепило. После е пребоядисал защото при счъпването на лопатката воблера сигорно се е надрал но новата боя не се е хванала еднакво на лепилото и на тялото, затова цветовете там са различни

и това че лопатката не е точно центрирана, левия край се показва от дървото а десния не
за мен воблера е доработван, на грозните патета често им се чъпят лопатките, предишния собственик може да е измъкнал парчето от счупената, да е сложил нова и да е капнал някакво лепило. После е пребоядисал защото при счъпването на лопатката воблера сигорно се е надрал но новата боя не се е хванала еднакво на лепилото и на тялото, затова цветовете там са различни
кьоркефали
Както казах, днес ми остана време и отидох до рекичката, която е в близост до нас. Изпробвах воблера и се държи прилично, което ме навежда на мисълта, че може и да работи!chopara написа:някакво корито, ваничка, мифката, локва ако искашвъобще някакво водно пространство дълбоко не по-малко от 15см и не по късо от 0,5м ще си свърши работа и ако врътка дупето - OK
Благодаря за информацията колеги

Знам, аз го махнах още като разбрах че е за клен и костур. Изпробвах го без негоstich написа:Ако го ползваш и без металния повод ще се държи още по-прилично.

единственото ноще което не ми харесва в тези воблери е теглото, много е малко и на фона на ултралайт воблера поводът изглежда някак сюреалистично
, но след като намерих такъм за тармък на който куките бяха окачени с метални поводи а основното влакно беше около 0,20 нищо не ме учудва

кьоркефали
-
- научил се да хвърля
ако не те кефи цвета му го пребоядисаи с лак за нокти направи го с червен корем и леко златисо отстрани.аз м оите воблери пребоядисвам редовно.....и им слагам чевена вълна по тройките....абе занимавам се в студените дни за да има слука напролет ...успех
Боклука кефи ли те?Щото мене НЕ.....
е че кво им има на цветовете, и не прекалявай с вълната че убива играта
кьоркефали
-
- научил се да хвърля
мерси ще го имам в предвидchopara написа:е че кво им има на цветовете, и не прекалявай с вълната че убива играта
Боклука кефи ли те?Щото мене НЕ.....
Колеги, днес след като свалих куките на воблера за да ги сложа на един хоум мейд и да го пробвам с учудване открих, че патето трака а не знам дали трябва 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
m101 написа:...че патето трака а не знам дали трябва

Пич , ще ме съсипеш

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ми то по презумция не е Пате ! Просто е СрЪпско гаражно производство визуално Патенаподобяващо 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов