Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

климатик osaka
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: климатик osaka
Писал съм и преди в някоя друга тема - от три години съм с два инверторни "Мицубиши " - 9-ка и 12-ка,ефикасни и псулютно икономични -зверска експлоатация за отопление 7 месеца в годината,никакво друго обслужване до момента освен промиване на филтрите с вода на месец и половина.
Патя си през 3-4 месеца за ремонт на Осаката. Виж колегата са Дайкина е много прав - най-хубавото на пазара в момента
-
- ще става разбирач
Колеги! Къде се продава Дайкин около Кърджали?! Става въпрос за Хасково или Стара Загора , че в Кърджали не мога да го намеря?!
Христо - наслука на всички
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги не забравяйте Фуджицу.Имам такъв и при -20 вкъщи е лято и пия бира д асе разхладя
Уникални климатици на добри цени и са Японски !!

-
- ще става разбирач
И аз съм с ОСАКА 4-та зима и никакви ядове.В кухнята съм с hitachi и само стои като мебел . Голям боклук ,големи ядове,голяма трагедия.Така че за осаката само добри думи за сега 

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Имам Осака екоклима DC инвертор- видях се в чудо с него.Повече е бил на рамонт отколкото е работил.И сега пак не е в ред.Не съм доволен.
Имам и 5 Панасоника-Малайзия от тях оплаквания нямам.Разликата в цената не е голяма, по - добре Панасоника.
Имам и 5 Панасоника-Малайзия от тях оплаквания нямам.Разликата в цената не е голяма, по - добре Панасоника.
Риболовът не е слука,а наука!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Андонис,много сериозно прие нещата със селото.Както и да е-вилна зона с 170V май ще е само над Брестник,ако е така ти е по път.На кукленско,след хотел Родопи,Фадо и т.н има една нова сграда/в сравнение с другите/продават теракота в не я и....последния магазин е за японски климатици.Има табела над входа му.Скоро имаше зареждане,няма да пиша цени/не са ми платили за реклама/,но имат една година гаранция и безплатен монтаж.Три климатика съм купил от тях,двата вече са една година и работят без никакви дертове.Втора употреба са,но ИСТИНСКИ.Има модели и 2007г.с новия фреон,разликата в цената не е голяма.Имам техен телефон,ако искаш някаква информация за тях ,сподели на ЛС.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
-големия проблем е че напрежението често пада-до 170 волта
Само да нямаш проблеми с гаранцията,че с тоз ток.......
А иначе послушаи Бат Ицо(Бутник) за предния пост,защото новите "Осака" са тргедия
Само да нямаш проблеми с гаранцията,че с тоз ток.......

А иначе послушаи Бат Ицо(Бутник) за предния пост,защото новите "Осака" са тргедия

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- pachosz
- сериозен играч
Да бяхте пуснали по-рано тая тема
Аз от хорски мнения посъветвах племенника да си вземе Осака 14-ка. За 2 месеца 2 пъти вече идват да го бъзикат, като падне под нулата се обледенява, и вътре става по-студено от вън
Нормално било това за температури под нулата!?!?!?! Б@хти нормалното, сигурно лятото ше е за температури до 25'С

Аз от хорски мнения посъветвах племенника да си вземе Осака 14-ка. За 2 месеца 2 пъти вече идват да го бъзикат, като падне под нулата се обледенява, и вътре става по-студено от вън

Колега, моя пък в къщи е Хитачи - 14-ка, 7 годишен е вече и не е имало никакъв проблем с него, само филтрите почиствам от време навреме. Зимата работи нон-стоп няколко месеца без да го спираме. Явно и при тях е до късмет.борислав енчев написа:И аз съм с ОСАКА 4-та зима и никакви ядове.В кухнята съм с hitachi и само стои като мебел . Голям боклук ,големи ядове,голяма трагедия.Така че за осаката само добри думи за сега
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Пачо,лятото работят,зимата ги тормози,маскират се на Дядо Мраз
Изапочва една процедура по размразяване,че доброволно им е трудничко.!4-та не знам как,при мен с големите имам проблем-само с коментираната марка де.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
предложиха ми beko 18 уж била по-добра.......но нямам сведения за тази марка
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
на 23.12 си сложих климатик MITSUBISHI GE Inverter 25va, а един колега е с DAIKIN - всичко останало е компромис който може да ти излезе през носа, дълго търсих и сондирах мнения, претеглих всичко няколко пъти и резултатът е налице! Много съм доволен, а и след като поразпитах за другите марки компетентни хора ми отговориха преди 5 години имаше читави климатици LG, Panasonic, Midea, Osaka, и т.н. в момент всичко е еднодневки! Затова не се занимавай, а слагай най-доброто! Вносител на Mitsubishi са www.climacom.com , а на Daikin- http://klimatici-daikin.com/