Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Да попитам !
Към нормалният билет трябва да се извади допълнителен за 40-то, на цена 10 лева !
Така ли е
, и къде да платя ?
Към нормалният билет трябва да се извади допълнителен за 40-то, на цена 10 лева !
Така ли е

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- Don4o_62
- учете се от него
В ловното Бойко,при К. Ройнов.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- CrossFire
- разбира нещата
За нарушители на 40-те извора мога ли да сигнализирам на някакъв телефон?

- bigfish133
- ще става разбирач
И тъй , колеги , днеска бях решил да отскоча до Брягово да видя отблизо как е положението . Напоследък голям мерак имам да ставам спинингист , та рекох да взема само спининга и кутията с железата . Ни плувки , ни тапи , нищо друго . Към 7.30 бях там , минах през стената , паркирах и като слязох от колата нещо долу ми привлече окото . Слязох до язовира и...

Направо ми идеше да си запаля колата и кръгом . Ама си викам така и така съм дошъл поне да си дам 10-те лева. Качих се до пътеката и оттам тръгнах към заливчето след което въртят най - много на спининг (след деренцето). Като пристигнах гледката се повтори в малко по - малък мащаб.

Аз вече претръпнал , сглобих пръчката , закачих един силикон и почнах да си ловя . След малко реших да сложа една щукарска блесна и след второто хвърляне закачих нещо което в началото направих на риба . Е , риба беше :

И както се оказа - единствената за деня . Цял ден мятане на воблери блесни , и силикон - НИЩО. Язовирът е почнал да се покачва и водата е доста мътна - може и това да беше причината , може и задвъдичното устройство , а може и да е защото ми се беше изпарило желанието за риболов , не знам. Пазачът ми обясни , че като вадели толупите с грипа доста смачкали и някои негови колеги хващали рибите грубо под хрилете и затова били умрели. По принцип винаги съм имал позитивно мнение за тоя язовир ма след днес ... Един колега ме обвини в един от първите ми репортажи във форума , че съм правел реклама на язовира (тогава бях хванал хубави сулки) , не знам сега кво ще си помисли . Може модераторите да изтрият снимките , защото определено не са за гледане , ама исках колегите , които ще ходят там близките дни да са подготвени за гледката.
П.п Бях единствения луд на язовира !

Направо ми идеше да си запаля колата и кръгом . Ама си викам така и така съм дошъл поне да си дам 10-те лева. Качих се до пътеката и оттам тръгнах към заливчето след което въртят най - много на спининг (след деренцето). Като пристигнах гледката се повтори в малко по - малък мащаб.

Аз вече претръпнал , сглобих пръчката , закачих един силикон и почнах да си ловя . След малко реших да сложа една щукарска блесна и след второто хвърляне закачих нещо което в началото направих на риба . Е , риба беше :

И както се оказа - единствената за деня . Цял ден мятане на воблери блесни , и силикон - НИЩО. Язовирът е почнал да се покачва и водата е доста мътна - може и това да беше причината , може и задвъдичното устройство , а може и да е защото ми се беше изпарило желанието за риболов , не знам. Пазачът ми обясни , че като вадели толупите с грипа доста смачкали и някои негови колеги хващали рибите грубо под хрилете и затова били умрели. По принцип винаги съм имал позитивно мнение за тоя язовир ма след днес ... Един колега ме обвини в един от първите ми репортажи във форума , че съм правел реклама на язовира (тогава бях хванал хубави сулки) , не знам сега кво ще си помисли . Може модераторите да изтрият снимките , защото определено не са за гледане , ама исках колегите , които ще ходят там близките дни да са подготвени за гледката.
П.п Бях единствения луд на язовира !
-
- ще става разбирач
Ужас....
Неприятна гледка, а какъв водоем беше..10 лева да гледаш умряла риба..а мерси!

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Най-тъпите арендатори който познавам,язък че се мислят за нещо голямо ,срам ме е да кажа че ги познавам и двамата глупаци
Да ...модерирано......тъпи, извадили са късмет да претижават един от най хубавите Б.Г водоеми, за какво???
Те немогат и пари да печелят от него, не знаят как тъпи селски бекове,на който птичето им е кацнало на рамото и се чудат каква глупост да направат за да го изгонат.
От моного алчност и акъл, рибата им избяга при Бат Любо
хак да им е.А сега останалата зе да им умира.А за рибарите да не говорим 2-3 ако има банкет дигат.преди 2-3 години 100-200 палатки имаха на ден там?????????
Ами то си има квоти при пускането на толупи в даден водоем, а не да го нахласкаш да е черно от горе и да ти измира рибата.
Миналата година неможаха да си продадът рибата станаха им топупите по 10-15-20 кила че сега кой ще им ги земи токлкоз големи.Пуснаха малки щото в тях е истината, да ама малките умират няма кислород.Като пускаха водата да мрежат да са мислели. А плевелната риба е на изчезване, а с нея и рибарите.
А хищника го търсете при Любо вече на яз.Езерево 90% от рибата им е там.Да е жив и здрав Бат Любо той знае как да си стопанисва водоема.Скоро няма да му се налага да ходи на Ивайловград да троли.
п.п Сажалявам че запалих ,ама като става въпрос за един от любимите ми язовири и направо като гледам тия снимки и усещам как ми се къса част от сърцето.Половината ми живот е преминал по тези водоеми и като гледам как ги разсипват със секи изминал ден направо ми идва да се хърля от чуката:twisted:

Да ...модерирано......тъпи, извадили са късмет да претижават един от най хубавите Б.Г водоеми, за какво???
Те немогат и пари да печелят от него, не знаят как тъпи селски бекове,на който птичето им е кацнало на рамото и се чудат каква глупост да направат за да го изгонат.
От моного алчност и акъл, рибата им избяга при Бат Любо

Ами то си има квоти при пускането на толупи в даден водоем, а не да го нахласкаш да е черно от горе и да ти измира рибата.
Миналата година неможаха да си продадът рибата станаха им топупите по 10-15-20 кила че сега кой ще им ги земи токлкоз големи.Пуснаха малки щото в тях е истината, да ама малките умират няма кислород.Като пускаха водата да мрежат да са мислели. А плевелната риба е на изчезване, а с нея и рибарите.
А хищника го търсете при Любо вече на яз.Езерево 90% от рибата им е там.Да е жив и здрав Бат Любо той знае как да си стопанисва водоема.Скоро няма да му се налага да ходи на Ивайловград да троли.

п.п Сажалявам че запалих ,ама като става въпрос за един от любимите ми язовири и направо като гледам тия снимки и усещам как ми се къса част от сърцето.Половината ми живот е преминал по тези водоеми и като гледам как ги разсипват със секи изминал ден направо ми идва да се хърля от чуката:twisted:

- Don4o_62
- учете се от него
Асене, разбра ли онези който ги беше снимал преди 3 седмици, дето бяха отсреща кво са правили.Сигурно са пълнили чували за 10кинта
.Някой ще си го спомнят с хубаво язовира. 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Халал да съм и рибите и сичко,а за спомените никой неможи да ми ги отнеми.....Don4o_62 написа:Асене, разбра ли онези който ги беше снимал преди 3 седмици, дето бяха отсреща кво са правили.Сигурно са пълнили чували за 10кинта.Някой ще си го спомнят с хубаво язовира.
Имал съм такива готини излети с добра компания за по-5-6 дена, сникмите ми са в компютара

За Моминско също

За Конуш да не говорим

Ай стига че пак зех да се ядосвам,тъкмо ми мина.

Ей това удоволствие няма цена и никой арендатор не можи да ми го земи,гледайте какви са били тези язовир а сега отидете да ги видете.
Жалка картина с разбита екосистема и на брега и в водата.
Просто нямам снимки за сравнение, а и по-добре да си ги запомним с добро.

-
- сериозен играч
Честита Нова Година на всички колеги!!!Нека бъде мн.успешна във всички начинания!
Искам да попитам дали някой е ходил през последната една седмица на Леново?Ако ли да,то как е положението,излиза ли нещо и на какво излиза!?Предварително благодаря!
Искам да попитам дали някой е ходил през последната една седмица на Леново?Ако ли да,то как е положението,излиза ли нещо и на какво излиза!?Предварително благодаря!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Миналата седмица го пробвахме със групата, но беше мъгливо, ветровито,кално с две думи гъз път бихме и се пребрахме.dobrin_dinev написа:Честита Нова Година на всички колеги!!!Нека бъде мн.успешна във всички начинания!
Бат Бойко останаха с Локала ама какво е станало не знам.
Водата много дигната качва бързо язовира и гаранция риба не дава.
-
- сериозен играч
Днес,02.02.10.г. аз и моята съпруга открихме риболовния сезон на Леново!
Абе то едно откриване,ама не е важен резултата,важно е,че окъпахме плувките!
Иначе риболова беше много кратък,около час!Мерака за сефте беше огромен,но вятъра беше убийствено студен!
Като отидахме се позачудехме защо няма никой,но бързо разбрахме!
Водата се е вдигнала доста,тази година имаме шанса да видим язовира понапълнен!
Не можах да разбера само дали не е вдигната следновогодишно таксата!Десетки пъти съм ходил на този язовир,но за 1-ви път ми се случва да ме пропусне пазача!
Това е от мен!Дано съм бил полезен!Успешна година колеги!

Не можах да разбера само дали не е вдигната следновогодишно таксата!Десетки пъти съм ходил на този язовир,но за 1-ви път ми се случва да ме пропусне пазача!

Поне сте открили.Другия път ще има и сефтета.
Там таксата винаги се е въртяла в диапазона 4-6 лв. от както се помня.Кофти само,че не даваха да се нощува ( поне едно време ) ,като станаше тъмно обикаляха и гонеха от язовира.Някой да каже нещо за 40-те извора към момента?

TICA FAN
-
- сериозен играч
За 40-те мога да кажа,че доста се е понапълнил!Чух,че май и са го зарибявали с шаранчета,но разбира се зарибителя трябва да порасне!Дано да го оставят да расте,а не да го прибират в живарниците!Друго не мога да добавя!Като стана дума за него искам да попитам от Пловдив не може ли да се вземе някакъв билет,с който да може да се лови и на него?
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ехооо,
никой ли не ходи за риба , бе пичове

никой ли не ходи за риба , бе пичове

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !