Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Да попитам !
Към нормалният билет трябва да се извади допълнителен за 40-то, на цена 10 лева !
Така ли е :?: , и къде да платя ?
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

В ловното Бойко,при К. Ройнов.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

За нарушители на 40-те извора мога ли да сигнализирам на някакъв телефон?
Изображение
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

И тъй , колеги , днеска бях решил да отскоча до Брягово да видя отблизо как е положението . Напоследък голям мерак имам да ставам спинингист , та рекох да взема само спининга и кутията с железата . Ни плувки , ни тапи , нищо друго . Към 7.30 бях там , минах през стената , паркирах и като слязох от колата нещо долу ми привлече окото . Слязох до язовира и...
Изображение
Изображение
Изображение
Направо ми идеше да си запаля колата и кръгом . Ама си викам така и така съм дошъл поне да си дам 10-те лева. Качих се до пътеката и оттам тръгнах към заливчето след което въртят най - много на спининг (след деренцето). Като пристигнах гледката се повтори в малко по - малък мащаб.
Изображение
Изображение
Аз вече претръпнал , сглобих пръчката , закачих един силикон и почнах да си ловя . След малко реших да сложа една щукарска блесна и след второто хвърляне закачих нещо което в началото направих на риба . Е , риба беше :
Изображение
Изображение
И както се оказа - единствената за деня . Цял ден мятане на воблери блесни , и силикон - НИЩО. Язовирът е почнал да се покачва и водата е доста мътна - може и това да беше причината , може и задвъдичното устройство , а може и да е защото ми се беше изпарило желанието за риболов , не знам. Пазачът ми обясни , че като вадели толупите с грипа доста смачкали и някои негови колеги хващали рибите грубо под хрилете и затова били умрели. По принцип винаги съм имал позитивно мнение за тоя язовир ма след днес ... Един колега ме обвини в един от първите ми репортажи във форума , че съм правел реклама на язовира (тогава бях хванал хубави сулки) , не знам сега кво ще си помисли . Може модераторите да изтрият снимките , защото определено не са за гледане , ама исках колегите , които ще ходят там близките дни да са подготвени за гледката.
П.п Бях единствения луд на язовира !
fugata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fugata »

Ужас.... :evil: Неприятна гледка, а какъв водоем беше..10 лева да гледаш умряла риба..а мерси!
Изображение
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Най-тъпите арендатори който познавам,язък че се мислят за нещо голямо ,срам ме е да кажа че ги познавам и двамата глупаци :evil: :evil:
Да ...модерирано......тъпи, извадили са късмет да претижават един от най хубавите Б.Г водоеми, за какво???
Те немогат и пари да печелят от него, не знаят как тъпи селски бекове,на който птичето им е кацнало на рамото и се чудат каква глупост да направат за да го изгонат.
От моного алчност и акъл, рибата им избяга при Бат Любо :lol: хак да им е.А сега останалата зе да им умира.А за рибарите да не говорим 2-3 ако има банкет дигат.преди 2-3 години 100-200 палатки имаха на ден там????????? :evil:
Ами то си има квоти при пускането на толупи в даден водоем, а не да го нахласкаш да е черно от горе и да ти измира рибата.
Миналата година неможаха да си продадът рибата станаха им топупите по 10-15-20 кила че сега кой ще им ги земи токлкоз големи.Пуснаха малки щото в тях е истината, да ама малките умират няма кислород.Като пускаха водата да мрежат да са мислели. А плевелната риба е на изчезване, а с нея и рибарите.
А хищника го търсете при Любо вече на яз.Езерево 90% от рибата им е там.Да е жив и здрав Бат Любо той знае как да си стопанисва водоема.Скоро няма да му се налага да ходи на Ивайловград да троли. :wink:
п.п Сажалявам че запалих ,ама като става въпрос за един от любимите ми язовири и направо като гледам тия снимки и усещам как ми се къса част от сърцето.Половината ми живот е преминал по тези водоеми и като гледам как ги разсипват със секи изминал ден направо ми идва да се хърля от чуката:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Асене, разбра ли онези който ги беше снимал преди 3 седмици, дето бяха отсреща кво са правили.Сигурно са пълнили чували за 10кинта :lol: .Някой ще си го спомнят с хубаво язовира. :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Don4o_62 написа:Асене, разбра ли онези който ги беше снимал преди 3 седмици, дето бяха отсреща кво са правили.Сигурно са пълнили чували за 10кинта :lol: .Някой ще си го спомнят с хубаво язовира. :D
Халал да съм и рибите и сичко,а за спомените никой неможи да ми ги отнеми.....
Имал съм такива готини излети с добра компания за по-5-6 дена, сникмите ми са в компютара :wink: като ми домачнее за Брягово си ги гледам. :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
За Моминско също :!:
Изображение
Изображение
За Конуш да не говорим :?:
Изображение
Изображение
Изображение
Ай стига че пак зех да се ядосвам,тъкмо ми мина. :)
Ей това удоволствие няма цена и никой арендатор не можи да ми го земи,гледайте какви са били тези язовир а сега отидете да ги видете.
Жалка картина с разбита екосистема и на брега и в водата.
Просто нямам снимки за сравнение, а и по-добре да си ги запомним с добро. :!: :?: :idea:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Честита Нова Година на всички колеги!!!Нека бъде мн.успешна във всички начинания!
Искам да попитам дали някой е ходил през последната една седмица на Леново?Ако ли да,то как е положението,излиза ли нещо и на какво излиза!?Предварително благодаря!
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

dobrin_dinev написа:Честита Нова Година на всички колеги!!!Нека бъде мн.успешна във всички начинания!
Искам да попитам дали някой е ходил през последната една седмица на Леново?Ако ли да,то как е положението,излиза ли нещо и на какво излиза!?Предварително благодаря!
Миналата седмица го пробвахме със групата, но беше мъгливо, ветровито,кално с две думи гъз път бихме и се пребрахме.
Бат Бойко останаха с Локала ама какво е станало не знам.
Водата много дигната качва бързо язовира и гаранция риба не дава.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Днес,02.02.10.г. аз и моята съпруга открихме риболовния сезон на Леново! :D Абе то едно откриване,ама не е важен резултата,важно е,че окъпахме плувките! :D Иначе риболова беше много кратък,около час!Мерака за сефте беше огромен,но вятъра беше убийствено студен! :( Като отидахме се позачудехме защо няма никой,но бързо разбрахме! :D Водата се е вдигнала доста,тази година имаме шанса да видим язовира понапълнен!
Не можах да разбера само дали не е вдигната следновогодишно таксата!Десетки пъти съм ходил на този язовир,но за 1-ви път ми се случва да ме пропусне пазача! :lol: Това е от мен!Дано съм бил полезен!Успешна година колеги!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Поне сте открили.Другия път ще има и сефтета. :wink: Там таксата винаги се е въртяла в диапазона 4-6 лв. от както се помня.Кофти само,че не даваха да се нощува ( поне едно време ) ,като станаше тъмно обикаляха и гонеха от язовира.Някой да каже нещо за 40-те извора към момента?
TICA FAN
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

За 40-те мога да кажа,че доста се е понапълнил!Чух,че май и са го зарибявали с шаранчета,но разбира се зарибителя трябва да порасне!Дано да го оставят да расте,а не да го прибират в живарниците!Друго не мога да добавя!Като стана дума за него искам да попитам от Пловдив не може ли да се вземе някакъв билет,с който да може да се лови и на него?
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

От Сокола билетите важат за 40-те извора.
TICA FAN
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Ехооо,
никой ли не ходи за риба , бе пичове :?: :!: :!: :!:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”