Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

за пясъка
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: за пясъка
Нещо ме бъркаш с Леонид Брежнев ми се чини!!!!
[/quote]
Нямам нищо против теб,но явно не знаеш,за какво иде реч.
Тази сеч ,просто трябва да се види,за да разбереш ,колко е грозна.

Нямам нищо против теб,но явно не знаеш,за какво иде реч.
Тази сеч ,просто трябва да се види,за да разбереш ,колко е грозна.
ДАм ... бракониерска раота .. и който ми казва,че на пясъка се хващат мирни риби на изкуствени примамки мн му здраве ..
Познавам водоема добре ... рибите са диви и борбени заради топлата вода .. но не е от "Дивите водоеми " ,на които можеш да хванеш шаран на блесна 

-
- новобранец
Еми аз се опитах в една друга тема да кажа,че това си е живо косене,но никой не ме подкрепи и хората си мислят,че това си е позволено и стават все повече.

Разговор по телефона:
-Ало-о,о-о-о кво стаа...
-....
-Ами-и,аз съм тука за каракуди.
-....
-Еми-и-и ловим ги на едни блесни...
Има ли смисъл да коментирам,аз също хванах един шаран на единична кука номер 4 със симеон на нея,естествено за окото.
Ето и един,който си косеше както си му е реда,извинявам се за лошото качество:
http://www.youtube.com/watch?v=ngp3o5NhJC8
Това е моя улов:

Разговор по телефона:
-Ало-о,о-о-о кво стаа...
-....
-Ами-и,аз съм тука за каракуди.
-....
-Еми-и-и ловим ги на едни блесни...
Има ли смисъл да коментирам,аз също хванах един шаран на единична кука номер 4 със симеон на нея,естествено за окото.
Ето и един,който си косеше както си му е реда,извинявам се за лошото качество:
http://www.youtube.com/watch?v=ngp3o5NhJC8
Това е моя улов:

-
- сериозен играч
Колега(не ти знам името,от НИК-а ми прилича на интегрална схема), вместо да си чешем езиците, да идем и да проверим,но ако се хване мирна риба на зимна блесна по всички правила ,блесна с ед.кука уловена за устата,ще се извиниш ли публично?n1kk1 написа:ДАм ... бракониерска раота .. и който ми казва,че на пясъка се хващат мирни риби на изкуствени примамки мн му здраве ..Познавам водоема добре ... рибите са диви и борбени заради топлата вода .. но не е от "Дивите водоеми " ,на които можеш да хванеш шаран на блесна
-
- новобранец
Еми хайде веднъж завинаги да го решим този спор,ти ще ловиш аз ще те снимам.Само да уточним,една от 10 ли ще е за устата или...HAZART написа:Колега(не ти знам името,от НИК-а ми прилича на интегрална схема), вместо да си чешем езиците, да идем и да проверим,но ако се хване мирна риба на зимна блесна по всички правила ,блесна с ед.кука уловена за устата,ще се извиниш ли публично?n1kk1 написа:ДАм ... бракониерска раота .. и който ми казва,че на пясъка се хващат мирни риби на изкуствени примамки мн му здраве ..Познавам водоема добре ... рибите са диви и борбени заради топлата вода .. но не е от "Дивите водоеми " ,на които можеш да хванеш шаран на блесна
По добре първо вземи най-малката си зимна блесна и пробвай да я натикаш в малката каракудска уста без да я сцепиш,да не се гледаме с наведени глави после.
-
- сериозен играч
Научете се да четете бе колеги,нито четете,нито ловите.А пък ако случим на търмъкчии,ще видиш на живо как плуват вампор или по гемиджийски.rokoradkoff написа:Еми хайде веднъж завинаги да го решим този спор,ти ще ловиш аз ще те снимам.Само да уточним,една от 10 ли ще е за устата или...HAZART написа:Колега(не ти знам името,от НИК-а ми прилича на интегрална схема), вместо да си чешем езиците, да идем и да проверим,но ако се хване мирна риба на зимна блесна по всички правила ,блесна с ед.кука уловена за устата,ще се извиниш ли публично?n1kk1 написа:ДАм ... бракониерска раота .. и който ми казва,че на пясъка се хващат мирни риби на изкуствени примамки мн му здраве ..Познавам водоема добре ... рибите са диви и борбени заради топлата вода .. но не е от "Дивите водоеми " ,на които можеш да хванеш шаран на блесна
По добре първо вземи най-малката си зимна блесна и пробвай да я натикаш в малката каракудска уста без да я сцепиш,да не се гледаме с наведени глави после.
Любимата ми блесна е Касмастъра, ползвам го целогодишно, споделям само факти... На Искъра посред лято на помпане между костура и бялата съм хващал и едри каракуди, но винаги за устата. Ако ще говорим за търмъчене за к'во ти е да слагаш блесна ?
ps: Никога не съм участвал в зимните кланета на Пясъка
ps: Никога не съм участвал в зимните кланета на Пясъка

На платено не одим !
Колега всичко е ок но защо трябва да говорим така грубо .. Нито съм обидил някой, нито съм казал нещо лошо..
.Не отричам че шаран се хваща на изкуствона примамка,но само на така диви водоеми,с голяма надморска височина водоеми... (аз не съм хващал никога !) Ако твърдиш че си хванал шаран на тролинк на аз.Пясъчник ... незнам какво да кажа.. Шаранджийте по форумите хвърлят по 200 метра .. плувкарите по 300-400 оклей за 1 час , а ти на тролинг с блесна хващаш шаран на Пясъка с тройката вътре в устата ...евала ти ..
Поздрави !!!

Поздрави !!!
А да и +това няма за какво да се извинявам
.Форумите са за това през свободното време да се забавляваме и да споделяме опит и емоции ...и HAZART името ми е Николай(Ники)(n1kk1)-не е толкова сложно..
ПС:Съжалявам за спама .., ако се брои за такъв .

ПС:Съжалявам за спама .., ако се брои за такъв .
merj66 ,тези риби кога си ги хащал
-
- сериозен играч
Значи ако реша да потърся хищник на Пясъчник на зимна блесна,то тогава аз съм бракониер............,така ли да го разбирам?Ми който има желание и между редовните риби хване някоя за ръчичката,да я пусне тогава!Предполагам.че голяма част от колегите са ловили алай и карагьоз през зимните месеци на река,та там измежду рибите хванати по правилата,задължително при интензивен риболов има поне 10-тина риби не в устата,кой е виновен??Или дай да спрем нацяло зимния риболов,защото аджеба рибата се е групирала!