Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Относно Библията и некои завети от Йоан и Данаил и малко Кор
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Относно Библията и некои завети от Йоан и Данаил и малко Кор
слушал сьм ги подобни и за комунизЪма....интересно,колко си приличат ,като контекст БКП и Иисус,Йехова и пр.после ги слушах и кога маса секти,сектички и фракции,финансирани от сьмнителни фондации с "идеална цел" нахлуха в БГ 90те години.което не значи,че подценявам смисьла –човека,проповедник или сектанта,или не знам си там как се нарича е много прав,макар и по свой си,АНГАЖИРАЩ простите хора начин,характерно за всички религии впрочем.религията,бита и морала на МЕСТНА основа би трябвало да се изтребят до нула процента и тогава,може би(ма само може би) бихме се загледали в хармонията на природата,нейната елемнтарна,но градивна красота и вьзможността НИ да живеем в пьлно разбирателство с Нея.другото са просто ДУМИ,но водят до пагубни последствия,което всеки,ако иска за справка-да погледне историята на крьвопролития(безсмислени-с цел власт и его) на целия човешки род,сравнено,напр сьс стадо МАЙМУНИ
най жалкото е ,че НИЕ(не аз де) имаме за ГЕРОИ мрьсници,извратени копелета и агресори от сорта на Наполеон или Атила.или да вземем най елементарното-Хан Аспарух .........учим ги даже по ИСТОРИЯ
няма Бог и няма Сатана!!!не го твьрдя на 100%,защото не мога да сьм сигурен,но имам теория по вьпроса и тя е следната:
както детето,когато порастне,трябва да си хване пьтя и да се отдели от своите родители и само да се оправя(безпрецедентно при всички видове),без да ги натоварва и да има помага-така и всеки един човек,достигнал зряла вьзраст трябва да се отдели от Бог и Сатана и сам да се оправя,защото ТЕ няма да му помогнат,а най много да му навредят!!вече е време за самостоятелност.презрени за мен са тези,които все още разчитат и се молят на химери да оправят собствените им проблеми,молейки се на Бог и Сатана.,които те сами не могат да решат.да,Бог и Сатана може и да ги има,но са толкова затормозени,че вероятно нямат време за нас-ИНДИВИДИТЕ.понякога Бог се сеща и помага,понякога-Сатана-сьщо..та нима това не е типично взаимоотношение,когато на баща ти не му пука,а майка ти казва “за тая нема да се жениш” кой в случая е Бог и кой-Сатана-разбирате ест след време,че и ДВАМАТА са били прави,но не и Вие...тогава,вместо да потьрсите вината в себе си,вината за собствените си неуспехи и нищожност,Вие започвате да обвинявате родителите си(ако ги има изобщо-(алюзия с небесните сили правя тук) ,че едва ли не те са виновни за това,понеже..бе нема значение-“причини” все се намират сьщото е и с Бог и Сатана-ако нещо не вьрви-Сатана е виновен..ако вьрви-Бог....моята мисьл по вьпроса е следната:
оставете РЕЛИГИЯТА,морала и битовизЪма!!! и се взрете в природата!!!тя е Бог и тя е Сатана!!!
Докато НИЕ не се научим да не Я сьсипваме,да не удряме кучето с тьжни очи- с тояга,докато е на синджира,да не стреляме залудо с вьздушни пушки по врабците-на клона,докато не заобичаме(поне малко) и ЧУЖДИТЕ деца,а не само нашето-ние сме обречени на гибел...в това време на изклюителен достьп кьм информация-навсякьде бльска насилие в главите ни-всички масмедийй прокламират само политически,етнически и скандални тьпотий...трудно е наистина за всички ни,най вече-за децата ни!!!!!а елементарното в природата е,че НИЕ всьщност заради ТЯХ живеем-всичката ни кариера,всичкото,за което се борим и радеем не е за нас-а подсьзнателно-за ТЯХ!!!!
Призива ми е-мислете за децата си-Вие сте преходни-те-сьщо-няма значение колко си мислите,е сте свестни,постигнали или НЕсвестни и НЕпостигнали-мислете за тях-подсьзнателно,цялата Ви дейност е насочена натам-независимо дали си го признаваме или не.
Не знам,защо надрасках всичкото това.надявам се на някой да даде отговори по вьпроси,надявам се да бях полезен,надявам се да помислите и се надявам(не на последно място) да не излеза ГЕЙ
Ебете ИМ майката на Исус,12те апостола,Сатана.Мохамед,Аллах,Один.Зевс и пр банда,де ни подтискат,па не се знае ИМА ЛИ ГИ ИЗОБЩО мойто дете го има,твойто-сьщо...там трябва да се концентрираме-колкото и да е смешно-това ни е на нас презумцията на тоя свят и нито Аллах,нито Иисус ще се сьрдят,ако си гледаме функциите ....
Казвам,на фона на нарастващата етническа омраза напоследьк в световна тенденция-ако поне 10 мислеха като мене и биха обяснили на още 10....ееех....най малко хиляда и едно (алюзия с добра бьлгарска песен )
Може да изглеждам доста идеологически прост,НО..нещата са мноого по лесни отколкото си мислим
самия ФАКТ,че сме се сьбирали по 150 човека на НС и още никой с никой не се е сбил ме навява на една добра надежда
И последно-има хора тука,дето ме познават-опр знаят,че не сьм лигльо и гей-агресивен и прост сьм,което не ми пречи да имам НАДЕЖДИ може би одьртявам,може би сьм утопист,но просто искам да помоля да вникнете в думите ми(макар и малко обьркани) и да разберете какво имам предвид.
Много още има да кажа по вьпроса,нос мятам,че и ТОВА е доста дисадно и дьлго,та го ськратих до максимум сьжалявам,ако някой обидих,сьжалявам,ако някой не разбра....
Весели празници,доходна и успешна и с малко проблеми 2010 г.

няма Бог и няма Сатана!!!не го твьрдя на 100%,защото не мога да сьм сигурен,но имам теория по вьпроса и тя е следната:
както детето,когато порастне,трябва да си хване пьтя и да се отдели от своите родители и само да се оправя(безпрецедентно при всички видове),без да ги натоварва и да има помага-така и всеки един човек,достигнал зряла вьзраст трябва да се отдели от Бог и Сатана и сам да се оправя,защото ТЕ няма да му помогнат,а най много да му навредят!!вече е време за самостоятелност.презрени за мен са тези,които все още разчитат и се молят на химери да оправят собствените им проблеми,молейки се на Бог и Сатана.,които те сами не могат да решат.да,Бог и Сатана може и да ги има,но са толкова затормозени,че вероятно нямат време за нас-ИНДИВИДИТЕ.понякога Бог се сеща и помага,понякога-Сатана-сьщо..та нима това не е типично взаимоотношение,когато на баща ти не му пука,а майка ти казва “за тая нема да се жениш” кой в случая е Бог и кой-Сатана-разбирате ест след време,че и ДВАМАТА са били прави,но не и Вие...тогава,вместо да потьрсите вината в себе си,вината за собствените си неуспехи и нищожност,Вие започвате да обвинявате родителите си(ако ги има изобщо-(алюзия с небесните сили правя тук) ,че едва ли не те са виновни за това,понеже..бе нема значение-“причини” все се намират сьщото е и с Бог и Сатана-ако нещо не вьрви-Сатана е виновен..ако вьрви-Бог....моята мисьл по вьпроса е следната:
оставете РЕЛИГИЯТА,морала и битовизЪма!!! и се взрете в природата!!!тя е Бог и тя е Сатана!!!
Докато НИЕ не се научим да не Я сьсипваме,да не удряме кучето с тьжни очи- с тояга,докато е на синджира,да не стреляме залудо с вьздушни пушки по врабците-на клона,докато не заобичаме(поне малко) и ЧУЖДИТЕ деца,а не само нашето-ние сме обречени на гибел...в това време на изклюителен достьп кьм информация-навсякьде бльска насилие в главите ни-всички масмедийй прокламират само политически,етнически и скандални тьпотий...трудно е наистина за всички ни,най вече-за децата ни!!!!!а елементарното в природата е,че НИЕ всьщност заради ТЯХ живеем-всичката ни кариера,всичкото,за което се борим и радеем не е за нас-а подсьзнателно-за ТЯХ!!!!
Призива ми е-мислете за децата си-Вие сте преходни-те-сьщо-няма значение колко си мислите,е сте свестни,постигнали или НЕсвестни и НЕпостигнали-мислете за тях-подсьзнателно,цялата Ви дейност е насочена натам-независимо дали си го признаваме или не.
Не знам,защо надрасках всичкото това.надявам се на някой да даде отговори по вьпроси,надявам се да бях полезен,надявам се да помислите и се надявам(не на последно място) да не излеза ГЕЙ
Ебете ИМ майката на Исус,12те апостола,Сатана.Мохамед,Аллах,Один.Зевс и пр банда,де ни подтискат,па не се знае ИМА ЛИ ГИ ИЗОБЩО мойто дете го има,твойто-сьщо...там трябва да се концентрираме-колкото и да е смешно-това ни е на нас презумцията на тоя свят и нито Аллах,нито Иисус ще се сьрдят,ако си гледаме функциите ....
Казвам,на фона на нарастващата етническа омраза напоследьк в световна тенденция-ако поне 10 мислеха като мене и биха обяснили на още 10....ееех....най малко хиляда и едно (алюзия с добра бьлгарска песен )
Може да изглеждам доста идеологически прост,НО..нещата са мноого по лесни отколкото си мислим

И последно-има хора тука,дето ме познават-опр знаят,че не сьм лигльо и гей-агресивен и прост сьм,което не ми пречи да имам НАДЕЖДИ може би одьртявам,може би сьм утопист,но просто искам да помоля да вникнете в думите ми(макар и малко обьркани) и да разберете какво имам предвид.
Много още има да кажа по вьпроса,нос мятам,че и ТОВА е доста дисадно и дьлго,та го ськратих до максимум сьжалявам,ако някой обидих,сьжалявам,ако някой не разбра....
Весели празници,доходна и успешна и с малко проблеми 2010 г.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Относно Библията и некои завети от Йоан и Данаил и малко Кор
бих добавил само и на "ФЕЙСБУК"..............

-
- научил се да хвърля
Бат Мирче-5кила, ето тук има нещо което може да ти отговори на някои от въпросите - http://vbox7.com/play:13d622d6. 50 и няколко части са.
Любишь медок – люби и холодок.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ПИЧ!!!мноо мерси за линка,както и на бовски-за УЧАСТИЕТО,но не ТОВА имах предвид всьщностribar77 написа:Бат Мирче-5кила, ето тук има нещо което може да ти отговори на някои от въпросите - http://vbox7.com/play:13d622d6. 50 и няколко части са.

-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Е тва беше грубоБат Мирче-5кила написа: Ебете ИМ майката на Исус,12те апостола,.

Моята представа за бог сащо не съвпада точно с библейския образ ама неща сега да коментирам.само знам че има нещо по велико от материалното и тленното.
ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
Бат Мирче, аз мисля че те разбрах, още повече че и на мене ми минават напоследък подобни мисли из главугата......лошото е че човек е така сътворен, че когато са му наред нещата не мисли за последствията от постъпките си, не гледа напреде, гази наред и живее така че все едно след него и потоп да стане...и едва когато нещо му се случи, примерно пострада единственото му дете и не се знае дали ще го бъде, един вид шамар от Съдбата, тогаз виждаш колко си преходен и нищожен, а същевременно макар и микроскопична частица от целиат механизъм на живота, притежаваш оназ уникална сила да сътвориш нещо, но и да го опазиш, и да му дадеш правилна насока в живота, така че то да те надживее...Това е като да заметнеш30-грамова клатушка към хоризонта, и тя да продължи да лети и да лови риби, даже когато тебе вече те няма...и никой страничен порив на вятъра или лошо качество на влакното да не й пречат кото кастинга ти е бил правилен.........Бахти колко много философия рано сутрин....
Бат Мирче, ще ти пусна Този линк към един филм на който попаднах съвсем случайно. Тези хора явно са стигнали до идеята че е крайно време да осъзнаем че режем клона на който седим....и че е крайно време нещата да се променят. Утописти ли са не знам, ама звучи доста логично.......стига да не се изнервиш до края на филмчето...Весели празници!
Бат Мирче, ще ти пусна Този линк към един филм на който попаднах съвсем случайно. Тези хора явно са стигнали до идеята че е крайно време да осъзнаем че режем клона на който седим....и че е крайно време нещата да се променят. Утописти ли са не знам, ама звучи доста логично.......стига да не се изнервиш до края на филмчето...Весели празници!
-
- разбира нещата
Бат Мирче,ако не си гледал филма ,които ти показва колегата;задължително го гледаи,но и първата част.
Тъкмо мислех да ти пратя линка и "Замундата"не ми зарежда
Пп: И аз за какво от пет години спрях да влизам в църква??????
Пп 2:Опаааааа готов си-заповядаиhttp://www.zamunda.net/browse.php?search=Zeitg ... incldead=1
http://www.zamunda.net/browse.php?searc ... incldead=1
Пп3:Пуууууууу-некадърна работа,ама стана
Бат Мирче,ако не си гледал филма ,които ти показва колегата;задължително го гледаи,но и първата част.
Тъкмо мислех да ти пратя линка и "Замундата"не ми зарежда

Пп: И аз за какво от пет години спрях да влизам в църква??????

Пп 2:Опаааааа готов си-заповядаиhttp://www.zamunda.net/browse.php?search=Zeitg ... incldead=1
Пп3:Пуууууууу-некадърна работа,ама стана

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- maycal
- ще става разбирач
".моята мисьл по вьпроса е следната:
оставете РЕЛИГИЯТА,морала и битовизЪма!!! и се взрете в природата!!!тя е Бог и тя е Сатана!!!"
Смисълът на православното християнство е човек, още по време на този си живот да стигне до Царството Божие, което е в сърцата ни, и което е "мир, радост и правда в Светият Дух", а също така да се спаси във вечността!
Относно "природата" - когато си млад, здрав , силен и благоденстващ - ти и ближните ти, тогава може да се прекланяш спокойно(!?) (само) на "природата"! Но доколко и докога ти и ближните ти, ще сте млади, здрави, силни и благоденстващи!?...... Докога ще сте живи!?...
Православното християнство, освен, че се отнася и за "природата", отива и отвъд нея!.... Освен за здрави, силни и т.н., то е и за онези, които са "плачещи", и които "ще се утешат", ако следват Божиите заповеди и Христос, който е "пътя, истината и животът", и, при това, те могат да стигнат до утешението, както стана дума, още в този си живот!... Православното християнство е и духовно - практическа наука, чрез която човек може да се преобразува и да стане подобен на Бога, според това, което е заложено в него ("човекът е образ и подобие Божие")!
оставете РЕЛИГИЯТА,морала и битовизЪма!!! и се взрете в природата!!!тя е Бог и тя е Сатана!!!"
Смисълът на православното християнство е човек, още по време на този си живот да стигне до Царството Божие, което е в сърцата ни, и което е "мир, радост и правда в Светият Дух", а също така да се спаси във вечността!
Относно "природата" - когато си млад, здрав , силен и благоденстващ - ти и ближните ти, тогава може да се прекланяш спокойно(!?) (само) на "природата"! Но доколко и докога ти и ближните ти, ще сте млади, здрави, силни и благоденстващи!?...... Докога ще сте живи!?...
Православното християнство, освен, че се отнася и за "природата", отива и отвъд нея!.... Освен за здрави, силни и т.н., то е и за онези, които са "плачещи", и които "ще се утешат", ако следват Божиите заповеди и Христос, който е "пътя, истината и животът", и, при това, те могат да стигнат до утешението, както стана дума, още в този си живот!... Православното християнство е и духовно - практическа наука, чрез която човек може да се преобразува и да стане подобен на Бога, според това, което е заложено в него ("човекът е образ и подобие Божие")!
-
- научил се да хвърля
Всички сме учители и ученици. Не е срамно да не знаем нещо,да питаме и да си споделяме тези терзания един на друг.
Любишь медок – люби и холодок.
Дали има БОГ или някаква непонятна сила, или както там можем да го наречем, е въпрос на който всеки би дал разнозначен отговор. Самото наименование според мен няма значение. Въпросът е в това, че за да се обръща някой за помощ към БОГ означава, че по някакъв начин ЛИЧНО той се убедил, е такава невидима сила съществува. За мен лично, като стана въпрос за Библията, не считам, че е нужно да чета или да я познавам. Почти всички религиозни документи са инструмент на религиозната власт като "пастир" да държи в послушание и подчинение своите "овце раби", в тях няма да откриете никакви научни факти или доказателства за произхода и съществуването на това, кето ни заобикаля-всичко е създадено от БОГ, ма как..."е, много питате и много искате да знаете"-ще ви апострофират религиозните водачи. Осама Бин-Ладен, например, като е толкова "отворен", що сам не се гръмне в някой стълб и да даде пример, а праща на явна смърт неуките и наивни "Войни от Армията на п---а му лелина", примерно, а? Затова всеки един просветен за времето си-бил той учен, лекар, изобретател, който дръзвал да се опълчи на утвърдените религиозни постулати и догми, бил яростно преследван и "убеждаван" чрез мъченическа смърт в противното! Примери за това-милиони...Разбира се има и изключения в положителен смисъл-като прогресивната консолидираща роля на църквата ни по времето на Златния век на цар Симеон Втори-в манастирите са се преписвали са се умножавали ценни ръкописи, а монаси като Стойко Владиславов, или т.нар. Паисий Хилендарски "отваря очите" на своите съвременници за мощта и величието на Велика България през изминалите векове. За съжаление тези положителни примери за градивната роля на религията в обществата са много редки...За мен също има някаква сила, която не знам как да нарека, но в нейното съществуване лично съм се убедил, и то в труден момент за семейството ми. С риск да оспамя темата ще ви разкажа за какво става въпрос. Малкият ми син се роди 2001 г, и на 2 годишна възраст се разболя тежко, и лекарите не можеха да определят от какво. Симптомите са общи за почти всички болести-температура, отпадналост,..но най-страшното беше, че синът ми не искаше да се храни. И макар, че му преливаха хранителни разтвори венозно, той "гаснеше" с всеки изминал час. Жена ми се побърка от нерви, гледахме го и нищо не можехме да направим, лекарите вдигаха безпомощно ръце...Тогава жена ми в отчаянието си ми каза:"Дай да обещаеме нещо на Рилския Манастир като дарение, агне ли, какво ли, само да се оправи детето ни.." Толкова съм я и чул, щото гледах към хленчещия ми, вече почти без глас, син. Това, което последва за мнозина от вас, както и за мен, си беше чудо - почти веднага сина ми спря да плаче, полегна и заспа. Температурата му изчезна, след като се събуди започна и да се храни- коренна промяна! Със жена ми не можехме да повярваме какво става. След като ни изписаха, аз изпълних обещанието си и дарих живо агне на манастира.От тогава сина ми не е боледувал сериозно..Не знам какво, ама има НЕЩО, което няма обяснение, който и както и да го нарича! Добре е човек да вярва в доброто, да почита Църквата, но примерите с двата ни синода и борбата им не за вярата на хората, а за имототе , парите и властта сочат негативизма.
Последно промяна от Herodot на Сря Дек 30, 2009 5:42 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Както има добро така има и лошо.
Има си позитивни има и негативни. Съгласен съм с Херодот, човек трябва да живее с нагласа към доброто и да прави добро доколкото му е възможно.
И за мен си има някаква сила, как ще се нарече няма значение.
Миро вдянах ти смисъла, макар да нямам деца още. Просто те осмислят живота ни.
Всеки в един момент се поддава на енерцията (работа, отпуска, спестяване, опити за по-добър живот) и започва да губи смъсъла на всичко. Те тогава детето осмисля всичко и вдухва живот и желание за нови предизвикателства. Живеем достатъчно дълго за да ни омръзне да ходим на почивки, да ловим, риба , да спим , да ядем, да се занимаваме с куп други приятни неща. Но никога няма да спрем да се радваме на децата си
Има си позитивни има и негативни. Съгласен съм с Херодот, човек трябва да живее с нагласа към доброто и да прави добро доколкото му е възможно.
И за мен си има някаква сила, как ще се нарече няма значение.
Миро вдянах ти смисъла, макар да нямам деца още. Просто те осмислят живота ни.
Всеки в един момент се поддава на енерцията (работа, отпуска, спестяване, опити за по-добър живот) и започва да губи смъсъла на всичко. Те тогава детето осмисля всичко и вдухва живот и желание за нови предизвикателства. Живеем достатъчно дълго за да ни омръзне да ходим на почивки, да ловим, риба , да спим , да ядем, да се занимаваме с куп други приятни неща. Но никога няма да спрем да се радваме на децата си

-
- новобранец
Дали ВЯРВАТЕ или НЕ ,не е от значение-Важното е какво Чувствате.Със сърцето си човек може да каже има ли Бог .Живейте така ,че да не се срамувате от себе си и така както го усещате Вие с душата си,обичайте семейството си-децата си и родителите си.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мерси за линковете.цайтгайст обаче отдавна сьм ги поразгледал и двете серии-за мен не е ново и не формира мироггледа ми,който е формиран доста отдавна.има още доста филмчета по вьпроса-впрочем аз сьм дал линкове някьде из форума,но не помня кьде.просто потвьрждава вьпросния.и да-аз сьм против ЦЬРКВАТА,но не против ВЯРАТА-дотолкова,доколкото всеки да вярва в каквото си иска-стига да не го натрапва на ближния.религията,сама по себе си е едно натрапване с крути сили и винаги е била такава.ще дам кратьк и надявам се -разбираем пример-ако напр Вие сте канибал на некой си остров-вашата религия и морал са да набивате човешки мозьк..КОЙ е тоя,де ще дойде с некьв крьст или полумесец,че да Ви обяснява колко е неправилно това?защо ТОЙ ше твьрди,че е ПРАВ?има една поговорка-колкото хора-толкова истини.вьпроса е да се уважава чуждото мнение.ако това го можеха-хората биха били доста щастливи.не говоря за неща от сорта-колко си млад,та да уважаваш природата,понеже ти е кеф и колко си стар-че да се обьрнеш кьм Вярата,понеже друго не ти остава.човек винаги си тьрси ШАНС и УТЕХА-ако няма такьв.не етайна,че само баби одят по цьрквите,усещайки края.SPES HOMINEM FULCID-или-надеждата крепи човека..няма да се впускам в подобни разсьждения-те са дьвкани и изказани през вековете и няма да открия топлата вода-мисьлта ми беше-на РИБОЛОВНО ниво-уважавайте другите,уважавайте природата,уважавайте самите риби,дет се вика
те сьщо имат деца-мразите ли някой-мразите себе си.не ми се философства сега-просто мисьлта ми беше-мислете за децата си и за техните-това в края на краищата е биологическата функция и смисьла на живота-ако фьрлиш един буркан от лютеница ДНЕС-УТРЕ детето ти може да се пореже на ннего
-това отива предполагам в "бисери" веднага
бьдете толерантни-това пожелавам за годините напред,па колкото и да ни остават

бьдете толерантни-това пожелавам за годините напред,па колкото и да ни остават

-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
OT де да го сваля този филм че го търся тия дниБат Мирче-5кила написа:мерси за линковете.цайтгайст обаче отдавна сьм ги поразгледал и двете серии:

а опа имало го по горе сори

Последно промяна от carp777 на Сря Дек 30, 2009 1:53 pm, променено общо 1 път.
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
-
- разбира нещата
и да-аз сьм против ЦЬРКВАТА,но не против ВЯРАТА-дотолкова,доколкото всеки да вярва в каквото си иска-стига да не го натрапва на ближния.религията,сама по себе си е едно натрапване с крути сили
Ааааааааа- е за тва иде реч
Беден ли си-богат ли си;имаш ли деца-нямаш ли,работещ-неработещ-Всички знаем на къде отиваме(на черава му е все едно какво хапва(предполагам де))
А за децата спор няма-те са всичко(на31съм и другия месец чакам втория брои)
Та така ги виждам на работите-голи идваме и голи си отиваме
:а всичко друго е "ОБСТОЯТЕЛСТВА"-дали ги приемаш или не-твоя воля
Пп:Сериозна тема се заформи
Поздрави и весело посрещане на празника
Пп2:Шарански7777-заповядаи
Ааааааааа- е за тва иде реч

А за децата спор няма-те са всичко(на31съм и другия месец чакам втория брои)

Та така ги виждам на работите-голи идваме и голи си отиваме

Пп:Сериозна тема се заформи

Поздрави и весело посрещане на празника
Пп2:Шарански7777-заповядаи
Последно промяна от tolio_pm на Сря Дек 30, 2009 2:04 pm, променено общо 1 път.
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -