Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

КАПО - клко често?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: КАПО - клко често?
Иванов, вземете да затриете дет сме акали с Магарко, молави съ, че народа може да не разбере естеството на нашата романтична връзка и да си мисли че нещо се заядаме , а ний само си се клъвкаме най- съпружески и любовно, те така за идеята!Павел Иванов написа:
Ся , тва специално към Жечевият и Магарко ! Я по-по-уеко да ви не изплющим с гумето ааааааааааааААА![]()
:twisted

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- Стефан Георгиев
- новобранец
Капото в повечето случай зависи колко често са минали гадовете с тока.Повярвай те ми в плевенско са много често даже прекалено. 

- stancom
- ще става разбирач
Това съвсем не е вярно, там просто е редовноСтефан Георгиев написа:Капото в повечето случай зависи колко често са минали гадовете с тока.Повярвай те ми в плевенско са много често даже прекалено.

Я ми се покажи през празниците и ти го гарантирамribaria78 написа:Незнам такава дума капоможе да е 100 г ,но съм нямал такива дни без риба да съм си тръгвал и поздрави.

Я ми се покажи през празниците и ти го гарантирам
да видиш какво е де 
-нямаш проблеми колега от къде да ти се покажа
през прозореца ли
чакам мястото ,къде и кога.

-нямаш проблеми колега от къде да ти се покажа

Събирам колекция от поредни капота на различни места
Дотук 4 - Искъра, Кривина, Струма и Огняново. Но по-важното е, че има възможност да се опитва

Дотук 4 - Искъра, Кривина, Струма и Огняново. Но по-важното е, че има възможност да се опитва

-
- вече хвърля и на тежко
Аз капо не съм имал със спининга , като не хвана риба ида да пикая и пак един клен хвана и то Голям.Честита коледа на всички.
п.п. А жената като ме види със спининга и вика: Пак по жени ли тръгна бе мръснико ???

п.п. А жената като ме види със спининга и вика: Пак по жени ли тръгна бе мръснико ???

-
- новобранец
- Обратна връзка:
От 3 месеца практикувам спининг риболов.До този момент съм навъртял 20 излета.Купих си макара, въдица,4 броя блесни и до този момент пълно капо-Тотално
Нищо,Ниенте.
Цялата си екипировка за спининг съм я купил благодарение на този форум и вашите мнения.
Обаче нито щука, нито кефал.
Докога така братлета?

Цялата си екипировка за спининг съм я купил благодарение на този форум и вашите мнения.
Обаче нито щука, нито кефал.
Докога така братлета?

- Румбата
- разбира нещата
Ще ти отговоря нежно : До победа !!! Може да съм тъп и да не ми върви риболова, но съм упорит !!! И не може рибата да е по-хитра от мен , все ще огладнее някога !!! Аз ще чакам , на брега с пръчка в ръка !!! Ще проверявам редовно и като огладнее , малииииииииии , ебати боя ще бъде !!! Пък и в наще условия на безрибие /поне в Северозапада/, добрия улов си е като закуска с господ !!!Обаче нито щука, нито кефал.
Докога така братлета?

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
може би до момента, в който времето се затопли и попаднеш някъде на стадо освирепели клендаци, които да ти напълнят душата с кеф и да те заредят адреналин и мерак, достатъчен за поне още една година капо-та
аз започнах лятото, като на шега, уж за запълване на времето. първото кленче извадих на Огняново направо на майтап. следващата седмица на Струма също без да очаквам хванах за 20-ина минути 3 кефала и то на място, на което след това в 6-7 излета не улових нито един. веднъж попаднах на Янтра и намерих едни такива лакоми клендаци, излизащи на всяко хвърляне, многобройни, едри, борбени и ненаситни.
и оттогава се разболявам все повече по спининга.
и всяко капо само ме настървява още повече да уча и да търся нови неща, нови места, нови начини, а не ме отчайва, защото знам, че там някъде в реката има гладни рибки, които чакат да бъдат "излъгани"

аз започнах лятото, като на шега, уж за запълване на времето. първото кленче извадих на Огняново направо на майтап. следващата седмица на Струма също без да очаквам хванах за 20-ина минути 3 кефала и то на място, на което след това в 6-7 излета не улових нито един. веднъж попаднах на Янтра и намерих едни такива лакоми клендаци, излизащи на всяко хвърляне, многобройни, едри, борбени и ненаситни.

и всяко капо само ме настървява още повече да уча и да търся нови неща, нови места, нови начини, а не ме отчайва, защото знам, че там някъде в реката има гладни рибки, които чакат да бъдат "излъгани"

-
- новобранец
- Обратна връзка:
И аз така викам-до победа-обаче ядец
На пролет пак ще се пробвам, пък може и да имам късмет

На пролет пак ще се пробвам, пък може и да имам късмет

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Parabellum , с 4 блесни няма да го бъде .. Вземи си и 2 воблера - Голди Вибромакс МБС и Йо-Зури Л-миноу голд/блек
Пък ако си вземеш един Млекогиър СК ставаш безсмъртен 

-
- ще става разбирач
Капота си има доволноsandista написа:Parabellum , с 4 блесни няма да го бъде .. Вземи си и 2 воблера - Голди Вибромакс МБС и Йо-Зури Л-миноу голд/блекПък ако си вземеш един Млекогиър СК ставаш безсмъртен

капота ни едно-ма валати дал госпд 

Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Нямаш ядове.Още утре ще ги купя.Обаче, четох във форумите, че докато не хванеш риба с последната примамка, която си купил-било то блесна или воблер-нова да не си купуваш.sandista написа:Parabellum , с 4 блесни няма да го бъде .. Вземи си и 2 воблера - Голди Вибромакс МБС и Йо-Зури Л-миноу голд/блекПък ако си вземеш един Млекогиър СК ставаш безсмъртен
Така някой го бе казал.

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе знам го аз кой го е казал и на кой му седи в подписа .. Ама я го питай дали е истина .. щото аз лично не му вярвам баш-баш
Пазаруването на воблери е редовно