Кратък курс по обща култура

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Кратък курс по обща култура

Мнение от Бат Мирче-5кила »

я,па мое ви каем,че обиждате ДОСТА КОЛЕГИ с темата ;)като некой е неграмотен,не значи,че не е пич ;)че и мен ме дразни тая работа-едно на рька ,ма тук сме за ДРУГО...пьк и лекции до СЕНКТО-за който се чувства преебан,чуруликпенчо се е постарал да подготви ....четете повечко,преди да пишете ;)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Това е табелата за нашата екопътека.
Изображение
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

В изобилие са в нета такива снимки, които подсказват българите какви хора сме :)
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
tubusa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tubusa »

Regar написа: достатъчно е едно постче и вече си разкрит :D
Напълно не съм съгласен това че е от бързото писане е обаркал някаде не значи че е неграмотен.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

заинтересувах се от Паулу КуелЮ,че по блондински аФтор не сьм чел-интересно,как ме питат "ти четеш ли книги" ? НЕ-викам аз.....кво ми требвало сьм прочел,кога требало...хаааа-викат..кьв си прост!!!!!!та ти вероятно не си и чувал за Паулу Куелю!!!!!аа-викам-чувал сьм,дейба ама повече от ДВЕ не издьржах....тука е момента ест да препорьчам Швейк или Един много стар господин с големи,бели крила,ма нещо ме спира!!!трая си...слушам глупости...не споря...слушам и си викам "пази Боже-сляпо да прогледа" :D модата минава и заминава.ценното си остава винаги.детето ми определено няма да е чувало за Паулу или Дора Габе,но сьс сигурност ще знае НАИЗУСТ Швейк ;)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

tubusa написа:
Regar написа: достатъчно е едно постче и вече си разкрит :D
Напълно не съм съгласен това че е от бързото писане е обаркал някаде не значи че е неграмотен.
И аз съм напълно съгласен с това, че може от бързане да се направят грешки ;)
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Автори,автори-лавина от разни откачалки и докато се пресеят доста ценно време е загубено.Липсва връзката индивид с индивид,родител,учител,държава.Това е заченато още преди Преходот-в соц. варианта си безгласна мравка за идеята на социализъма,а сега целесъобразна амеба за постигане на тривиални мераци в море от боза.Оказа се че културата е маска и мимикрия дори за хора на средна възраст,докато младите откровенно нямат нужда от нея.Не ми се ще да станем блато на алигатори докато Европа дойде до нас,здравия разум ще каже че губим.Не бих отминал и учещите се да управляват,но ирационалния човешки фактор винаги е бил спасител на обществото макар то да не му помага.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”