Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

за пясъка
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Re: за пясъка
borislav58 написа:Don4o_62 написа:Тя стана една реклама,и да иска човек не може да я направи.С тия шарани и каракуди дето излизали.Представям си кво ще става тия дни.И в мен заговори алчноста и лакомията и още утре по тъмно съм там,с две въдици с по два катмастера оборудвани с остри и големи тройки,та шараните и каракудите да не могат да ги изплюят като ги лапат нежно
![]()
НАСЛУКА!!
![]()
адаш ида видиш и ти ако си айляк де после пусни и тема за за криване на 2009 че ние с баджанака няма да можем ще ходим другаде мисля че ти знаеш къде е де ако си айляк ела да направим един съвместен

БАЙ-100-ЯН
-
- научил се да хвърля
Вчера и аз бях там ,беше грозна гледка-добре обурудвани риболовци явно на "ти" с риболова косяха елегантно със система от тежка блесна и олово малко пред нея и пълнеха чували с каракуда, дребни шаранчета и сулки.Имаше и парадокси-някои се правеха на спортсмени и пускаха дребни каракуди ,но закачиха ли шаранче с подобни размери и го прибираха в чантите.Аз лично останах без сефте дори, въпреки че ловяхме в касапницата.Жалка работа сме поне да бяхме гладни ами то....А иначе е толкова лесно да се хванат тези "майстори" но на никой не му пука

и рибата има душа-бракониера не
-
- вече хвърля и на тежко
И аз мисля, че няма как. Това си е чисто любопитство на рибата, и живо легално търмъчене от наша страна.n1kk1 написа: Еми хайде веднъж завинаги да го решим този спор,ти ще ловиш аз ще те снимам.Само да уточним,една от 10 ли ще е за устата или...
По добре първо вземи най-малката си зимна блесна и пробвай да я натикаш в малката каракудска уста без да я сцепиш,да не се гледаме с наведени глави после.

Кво става бе търмакчий нещастни,няма ли редовните да видим поне една тройка в устата на една риба.Не стига че го драхте лятото с по над 10 въдици,а сега и зимно време с търмъците.И снимките дето се публикуват,не ли им е мястото в сайта на ИАРА отколкото тука.И разни плъокали като четат и гледат масовката с лодки кво прави,ходят и действат.Пък вие се обиждайте на характер и подскачайте като девственица за х-й
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
И аз имам вина,но не предполагах,че ще се разчуе толкова бързо.Никакво инфо на никой за каквото и да е место.Въпреки,че това си е всяка зима.Вчера е било пак касапница,мои приятели са били до там на разходка и са станали свидетели на издевателства.Мери66-г-н Николов да не е забравил да пише,или си мисли,че няма да го разоблича.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Колега не те познавам лично,но щом имаш вина за цялата жалка история,ако бях на твое място щях да ида пред ЛРС гр.Пловдив да си скъсам билета и да стана ловец.
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вината не е такава дето си мислите.Просто Бутника каза инфо за там че просто има риба.И то инфото го каза първо на мен.miyko61 написа:Колега не те познавам лично,но щом имаш вина за цялата жалка история,ако бях на твое място щях да ида пред ЛРС гр.Пловдив да си скъсам билета и да стана ловец.
Нищо неможе да се направи срещу тъпите ни разбирания за живота-днес да има а утре квото дойде

П.п. касапницата беше вече факт преди да се подеме тая тема........
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Пич ,като стана ловец ще се обадя първо на теб да ти ударя една паткаmiyko61 написа:Колега не те познавам лично,но щом имаш вина за цялата жалка история,ако бях на твое място щях да ида пред ЛРС гр.Пловдив да си скъсам билета и да стана ловец.

Калине,не става дума за това,че съм пратил вас,става дума ,че придоби комерсиално значение.Ай стига с тоя Пясък.Всяка зима се търмъчи на него около шахтата и кулата,както и на Марица в районите 6-9км.
-
- научил се да хвърля
Ице,да го "разобличиш"в какво?Ние,просто си ловяхме баби и костурчета на плувка и се наслаждавахме на "риболова" на тармъкчиите!butnik написа:И аз имам вина,но не предполагах,че ще се разчуе толкова бързо.Никакво инфо на никой за каквото и да е место.Въпреки,че това си е всяка зима.Вчера е било пак касапница,мои приятели са били до там на разходка и са станали свидетели на издевателства.Мери66-г-н Николов да не е забравил да пише,или си мисли,че няма да го разоблича.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
....не съм употребил правилната дума,извинявам се.да се чете РАЗПОЗНАЯ.

така изглеждаше пясъка преди 7-8 дена,няма една лодка.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Дидо,правилно ли се обръщам -Мери,да не се издъня отново.
- Кузмич
- dreamer
Я таз снимка аз съм я правил бе.butnik написа:....не съм употребил правилната дума,извинявам се.да се чете РАЗПОЗНАЯ.
Ама нещо не мога да се разпозная на нея хи хи хи.
Верно немаше лодки тоз ден.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- кандидат преподавател
...тя темата е ясно накъде отива,започнаха се леки заяждания и ...как да кажа, намеци .Ако се продължи в същия дух ще заключа темата.
Ясно е вече, браконерите са си пендели ,унищожават всичко по пътя си ,те са хора без сърца
(ама накрая ще се изпокараме ,а с това няма да разрешим въпроса)
Ясно е вече, браконерите са си пендели ,унищожават всичко по пътя си ,те са хора без сърца

(ама накрая ще се изпокараме ,а с това няма да разрешим въпроса)

-
- вече хвърля и на тежко
да знаете случайно дали ''дупката'' е свързана с язовира или още е ниско водата
САМО БОТЕВ